Разпукна пролетно и моя свят - в очичките на НОЕМВРИйски цвят!

• 10 227
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
# 61
http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=21

Ели нашето е такова - аз се чудех между това, което ти си харесала и Рояла - ама се спряхме на Рояла - по ме изкефи дизайна  Hug
Уф мина и последния Пентаксим - и това дете като откърти на път за вкъщи - пропусна едно хапване. А иначе сме наддали с 850 грама и 2 см. -  абе пу пу - добре вървим. Златната среда.
Аааа какво стана с екскурзионното из БГ - нещо май се разкиснаха работите а? Mr. Green

Боже туй чаве как се е охъркало - е няма да я будя - нека спи - милата гадина - от ваксината ще да е newsm78

# 62
  • някъде там......
Добро утро и от нас. Ние имахме поредната неспяща нощ - какво ще правим - направо не знам. От какво е това мятане и мрънкане - идея си нямам вече. Че при последните си събуждания и цица не искаше.
Шамс, Диди, дохранвам, защото се оказа, че вечер нямам никаква кърма. Не се отказвам, но детенце не искам да гладува. До обяд положението е добре - храним се на три часа, но следобяд е нещо страшно - на час и половина най-много. А за вечерното хранене просто няма никой - гърдите ми са празни. И няма как кризата да продължава толкова време вече. Явно така ще я караме вече.
 Еллеее, на нас ни подариха същото столче - нямам идея обаче дали е удобно, защото не сме го ползвали още Mr. Green
Сиска, и аз раждах в Токуда и ни правиха това изследване. Въпреки това педката ни държеше да минем през ортопед - направихме го през третия месец.

# 63
здравейте!!!
Незнам дали сте обсъждали, но вчера разбрах че на детската кухня вече записват чак след 9 -ия месец Thinking. Не че ме бърка много, но има майки, които по рано захранват newsm78.

# 64
# 65
  • София
запис да чета, пък кога ще пиша  newsm12

# 66
За кухнята ние сме записали Радост когато беше на 3месеца и ни казаха че след 5месеца може и да се доредим.Това е така защото в кухнята няма свободни места и се чака,а тя ми е най-близо.Голям цирк е с тия кухни,ясли,детски градини-уж няма деца ,пък  никъде няма свободни места Thinking

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 12:45 от didipidi

# 67
Само ви казвам здрасти и изчезвам да ям Mr. Green

Еличка, явно наистина всяка жена си е различна. Аз пък два дни да не ползвам Лактацид и на третия съм с гъбички Rolling Eyes

# 68
  • София
Денчо и аз се чудя м/у вашето и Гранд Комфорт и май ще взема Гранд комфорт, защото ми харесва повече на външен вид  Mr. Green

Мила не съм се оправила още и вече се вбесявам адски  smile3511 Какво ли не взимам - Грип-Хил, Осцилококцинум, Хомеовокс, Тайлол  smile3515

П.П.: препоръчайте ми уред за варене на пара  newsm78

# 69
  • София
Записвам се и когато имам време ще ви прочета

# 70
vaninha  мерси много  Hug

# 71
Запис че два дни бях без нет и сега да ви кажа ми трудно да ви изчета. Embarassed
Дидипиди, я моляте кажи каква е процедурата за записване в кухня?
Момичета ние другата седмица май ще почваме сокчета, че много малко ми яде и ми направи впечатление че когато разреда Ентерола с мляко и харесва много.Сигурно като навърши 5 месеца започвам с пюрета или каши направо.Някой да сподели , коя каша е подходяща за захранване, знам че оризовата май.Но има и някои плодови , например Бананова, ще е добре ли ако започна с нея , за да е нещо сладко и да почне поне да яде.Хич не ми се искаше да почвам със сладки пюрета или каши или сокчета ама като гледам май точно така ще стане. Confused

# 72
Шамс, Диди, дохранвам, защото се оказа, че вечер нямам никаква кърма. Не се отказвам, но детенце не искам да гладува. До обяд положението е добре - храним се на три часа, но следобяд е нещо страшно - на час и половина най-много. А за вечерното хранене просто няма никой - гърдите ми са празни. И няма как кризата да продължава толкова време вече. Явно така ще я караме вече.

Гале, имахме подобен, да не кажа същия период. Но сега, като погледна назад, си мисля, че може би просто детенце е искало да се гушка или е имало други причини да иска да суче на час и половина. Ето че и с АМ да го храниш, пак се буди нощем. При нас обаче Фафи шише не признава и се труди упорито на гърдата. Понякога може и да не се откача сума време и не е защото няма мляко - яде на едната гърда, заспива за 10-тина минути, пак яде, пак заспива... Бебешка работа. А аз после се чудя къде да го дяна всичкото мляко, което се появява след някой друг ден. Ето като тръгнах на работа, следобедите Фафи не слизаше от гърдата, ама буквално. + цяла нощ сукане в заспало състояние. Е изприщих се после, беше точно като първото слизане на млякото след раждане. Цедях за облекчаване и толкоз. Сега пак се регулира за сегашните му нужди. С цялата тази тирада искам да кажа, че може би Габи търси друго нещо, а не непременно ядене и че ако е гладна, най-вероятно ще опищи орталъка. Може би ще й се повишат нуждите от мляко и си подготвя почвата детето  Mr. Green Но ако дохранваш и не я слагаш достатъчно често, просто ще намалее кърмата.

И друго се сетих, на теб М. възстанови ли ти се? Около цикъл намалява кърмата също, при мен доста намалява.

Спирам с речите за кърменето  Mr. Green

# 73
ladybebi пратих таткото да пита и тогава само са искали ЕГН-то на Радост и неговия тел.номер.Сигурно като дойде време за записване ще звъннат и ще кажат какво е нужно.Засега конкретно не мога да ти кажа.Може мамите с по-големи деца да кажат,друг е въпросът сигурно че за всяка кухня може да искат индивидуални документи

# 74
  • някъде там......
Шамси, аз пак казвам - не съм се отказала от кърменето - в  никакъв случай - има-няма - тя си виси на гърдата. Но ядем през час и половина най-много не за друго, ами защото наистина пищи, че е гладна. Горе-долу преди месец изживях поредния стрес /ти знаеш по какъв повод от Проблемното още/ и тогава кърмата ми за пръв път спря. Тогава за няколко дни нон-стоп висене на гърдите ми, кърмата ми тръгна пак, но беше в задоволителни количества само няколко дни. След това драстично намаля. Правя какво ли не, за да я увелича, но..... без успех. Междувременно се случиха доста неща, които допълнително внасят смут в ежедневието ни и които, за съжаление, не мога да избегна. Колкото и да се старая да не обръщам внимание на това, което се случва около нас, не мога, защото пряко ни касае. Истината според мен е, че кърмата ми намаля от стрес. На фона на всичките отрицателни емоции, които изживях и по време на бременността, и сега, е учудващо, че въобще мога да кърмя и че Габи беше 4 месеца само на кърма. И на това съм благодарна /корава кифла се оказах, ей  Mr. Green На пук на всички, които "мислят за мен" Twisted Evil/.

Общи условия

Активация на акаунт