Разпукна пролетно и моя свят - в очичките на НОЕМВРИйски цвят!

• 10 227
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Момичета кога се слагат буйки на бебочетата ? Мисля си ,че сега времето като се стопли и като махнем космонавчето с други панталонки не ми се иска да бъде по терлички  Grinning  Grinning ако и сложа буйчици дали ще и е тежко на крачетата  newsm78 Grinning  Grinning  Grinning

# 47
# 48
  • София
Мила 78 аз слагам бебешки буйки още от втори - трети месец на малката. Не й тежат - ритка си спокойно... Като реши след време да прохожда обаче ще го прави максимум по терлички или босичка...

# 49
И аз и слагам буйки добре се чувства с тях

# 50
  • София
Чета, че ходите на ортопед. Това по ваша инициатива ли е или е задължително през четвъртия месец? Аз раждах в Токуда и там са му правили ехографски преглед на тазобедрените стави. Трябва ли да се прави още един преглед?
Прегледа при ортопед е точно това, което на вас са ви правили. Не е задължителен, а желателен. Не е задължително да се отиде в четвъртия месец, а до навършването му. Ако все пак искаш да ходите пак, вземи направление от педиатъра.

# 51
# 52
Добро утро  Hug
Честити месечинки на сладурите,да са ни живи и здрави и да слушкат
Бубчеее пиши по често кво си правите мила,малката мацка слушка ли те
Депресии и терзания да изчезват бързо и да идвва ведрото настроение  Hug
Аз слагам буйки отдавна на Радост и в къщи и като излизаме навън.
Отивам да видя Бела
Лек и успешен ден на всички

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 10:23 от didipidi

# 53
Майчета ние днес сме на ортопед  и искам да питам какво точно да очаквам от прегледа че не съм много наясно  newsm78 Какво ви гледат точно?А да попитам ли ортопеда за рахита-той може ли да каже нещо newsm78?

# 54
Ивето, мерси за бързия отговор.
Някой ходил ли е на ортопед във ВМА и да е доволен, че ми е по-близко от Горна баня?

# 55
  • София
Мами, я си кажете мнението.... Това харесва ли ви ? http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=22

# 56
Еллеее на мен ми харесва  Peace

# 57
Елле ти оправи ли се миличка ???  Hug

# 58
Еллеее и на мен ми харесва  Peace

# 59
Еллеее thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт