Разпукна пролетно и моя свят - в очичките на НОЕМВРИйски цвят!

• 10 227
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
# 31
tonesa Страхотна темичка   bouquet

denica_ah Не се притеснявай Hug

Моят бебок днес пък реши, че не иска да яде. Уж мрънка че е гладен, а като го сложа на гърда само се върти, смее се и гука. Нито един път не яде нормално и незнам колко въобще е успял да изяде. Направо ме изнерви. Ще видя тази нощ как ще бъде. Сигурно ще се буди изгладнял напук на майка си.

Е лека нощ!

# 32
Качих нови снимки в албума,ако някой скучае newsm03

# 33
Качих нови снимки в албума,ако някой скучае newsm03
веднага отварям!

такааааа, поразгледах снимки и докато се усетя- моята кукла вече почти заспала- трябваше и само да я гушна за минутка и вече отлетя в страната на сънищата... отивам да я последвам...

Лека нощ!

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 00:14 от Didi_83

# 34
  • София
Шемеш страхотни снимки  Hug

П.П: забелязах, че доста от дрешките на Бела са същите като на Никол  Mr. Green

# 35
Ух, че пустош тая вечер! Я и аз да се изкажа за хигиената на момите, че нали и ние си имаме голяма кака, която прави бъбречни проблеми още като беше на годинка! Много е важно да не  оставяте младите дами продължително време с един и същ памперс или с такива, които са некачествени и не попиват добре и държат дупенцата на мадамите мокри! Урината, влагата и топлината, която се получава и задържа, са идеална среда за развитие на бактерии, които тръгвайки обратно по каналите, могат да доведат до доста неприятни ситуации! Така, че не се скъпете, а ако бебките ви продължително спят, по-добре ги събудете и преобуйте / ако може без да ги събуждате - още по-добре  Peace /, отколкото да се радвате, че много спят и да се гътвате и вие да спите по 10-12 часа, като мечка, невидяла зимен сън   Tired /!

Лорче, страхотна идея за темичка! Поздравления!

# 36
  • София
 morning

# 37
добро утро!аиде кафето от мен тази сутрин

# 38
Тони, благодаря за пролетната тема!!!! Вече нямам търпение да се стопли за постоянно.

vaninha, благодаря за закуската, и за кафенцето Simple Smile

ха така ви искам, браво, дано няма повече проблеми  fingerscrossed

Гали, и аз така си мислех, като Шамс, дано да е само временна криза, но наистина колкото по-малко държиш бебето на гърдата, толкова по-малко мляко ще идва...

# 39
Аз започвам да си качвам килограмите обратно, вече съм качила 1кг., а в момента закусвам пица със кафе smile3538

# 40
Привет и от мен в новата тема!
Чета, че ходите на ортопед. Това по ваша инициатива ли е или е задължително през четвъртия месец? Аз раждах в Токуда и там са му правили ехографски преглед на тазобедрените стави. Трябва ли да се прави още един преглед?

# 41
Добро утро ние сме будни от 5.00 малката реши че няма да спи вече и че  трябва да гука smile3516 и още е будна

# 42
  • София
 kaffeetrmker_2 Добро утро

# 43
 kaffeetrmker_2  food010 Добро Утро !!   Heart Eyes 

# 44
Добро утро!

Тони, направо сърцето ми пърха от този пролетен повей  Hug

Таква беше целта Wink
Между другото Бубе пиши по-често, че липсата ти е осезателна Hug
Дени успокой се всичко ще се оправи - идва пролет слънце много ще го препичаш юнака Peace
Отивам да гледам снимките на Бела Heart Eyes

Честито на днешните месечинки - Ивайло, Димитър и Андреа!

Общи условия

Активация на акаунт