Разпукна пролетно и моя свят - в очичките на НОЕМВРИйски цвят!

• 10 227
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
  • някъде там......
Само да се разпиша да не ви търся после, че Габи надава вой в спалнята.
Деница, хич не се шашкай - всичко ще се оправи.
П.П. Моята кърма вече хич я няма - съвсем сигурно и системно ще се дохранваме май Cry

# 16
Тони,  newsm51 за темичката!  Hug

Дени,  spoko

# 17
# 18
Мила нищо не ни изписаха!!! каза да продължавам с 2 капки от вит.Д и толкова.Понеже и в Ам имало вит.Д и пюретата било имало и затова не било нужно от повече капки ама нищо друго не ми каза и на мен затова ми е притеснено.Знам че лекарите си разбират от работата и ако имаше нещо по-сериозно щяха да ми кажат и сигурно щяха да дадат и да пие някакви лекарства но щом нищо не ми каза навярно не е толкова сериозно,но знаете как е.
ох!!!
дано не е сериозно

Hug Hug Щом нищо не са изписали ,значи няма страшно миличка ,довери се на лекарите!
  Виж явно при нас е било по - сериозно тъй като пихме разни неща .Така , че споко !!  Hug Peace Peace  Не се шашкай

# 19
# 20

И ние така.Едвам гледам вече, а докато се изкъпем ooooh!

# 21
П.П. Моята кърма вече хич я няма - съвсем сигурно и системно ще се дохранваме май Cry

Гале, колкото повече дохранваш, толкова по-малко кърма ще има, да знаеш  Naughty Кризите на растежа минават, ти защо реши да дохранваш, не качва ли Габи?

Варна, отпадна ни квартирата за лятото, та да питам някой знае ли да ме посъветва хубав хотел или апартамент за около 10 дена - 2 седмица?

# 22
Шамс, дай критерии. Местоположение, цена, условия, ВВ?

http://www.manastirskirid.com/home.html Отсядали сме тук. Условията са много добри за семейство с деца. На нас ни хареса и смятаме пак да го посетим.

# 23
привет мами!ние се изкъпахме и малчо одавана спинка,баща му отиде на работа нощна смяна,а аз newsm68Бубе това място много ми хареса,може и ние да го посетим лятото,много хубаво изглежда и ми направи впечатление че нее скъпо.Лека и поспалива нощ на всички.

# 24
# 25
хммммм......нещо ме съмнявате,тези дни не сте много активни,дано спинкате поне...

# 26
  • София
запис да не ви търся и продължавам да редя снимки.....

# 27
Днес Бела хапна първата лъжичка храна в живота си smile3501

# 28
Ванина, нещо наистина подозрително пусто е тук вечер...
Аз се чудя какво да правя, понеже Рая си говори и не иска да яде, камо ли да спи... ама така е- на обяд стана в 12, после спа още два пъти по час и половина... май скоро няма да и се доспи... поне да огладнее- да я прилъжа аз Twisted Evil, ама...

# 29

Общи условия

Активация на акаунт