Разпукна пролетно и моя свят - в очичките на НОЕМВРИйски цвят!

• 10 227
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Честито на Месечинките

# 241
Честито на днешните ни месечинки!

Гале, аз от десетина дни слагам Рая в бънджи за по малко. Тя вече може да си държи гръбчето изправено, и следователно в бънджито стои като на кенгуру- тя хлътва вътре и се подпира до гърдичките. Много и харесва- вчера стоя вече около 30мин, а започнахме с около 5мин. Естествено- използва го още само като люлка- вдигнала съм го на такава височина, че крачетата и да не опират земята.
Ето- http://media.snimka.bg/2305/010864565-big.jpg
Колкото до столче за хранене- мисля си, че и е още рано, защото ще се изхлузва. Но в количката я слагам почти седнала- иначе няма мира, то не че сега е цвете, ама е по-добре... Подпряна отстрани с одеалце- да не се лашка наляво-надясно и мисля, че е ОК

# 242
  • някъде там......
Диди, много е сладка - пу-пу /ама вярно ноемврийчетата са най-сладките бебоци/. Ще взема и аз да пробвам да я сложа в бънджито.
Тони, и на мен ми се струва раничко, ама го прочетох в книгата ми за 5-тия месец и за това реших да питам с риск да ме разкриете за пореден път, че съм блондинка hahaha
Лора, и ние сме така от седмица почти. Но снощи например не дохранвах.

# 243
Добро утро и от нас!
Честито на днешните ни месечинки!

galisis аз давах Calcarea phosphorica 2х3 докъто пробие първото зъбче.На мен педи ми е казала да давам 2х3 до прорязването на всеки чифт зъби. После може да се остави до прорязването на на следващия зъб и т.н. Тази хомеопатична профилактика е доста ефективна и за евентуални придружаващи прорязването на зъбките хреми, температура, диария.

# 244
Добро утрооооо, аз да ви кажа какво направи Алексче  ShockedСнощи заспа в 22.30 ,събуди се в 2.30 за манджа и после чааааак в 10.30 #CrazyТова ни се случва за първи път  Crazy То било много гот така  Mr. Green Лошото е ,че е само инцидентно  Laughing
Малеее като гледам как са ви погнали зъбки,се чудя кога ли и нас ще ни изненадат ...? Rolling Eyes
Иве.Денчо мерси милички за поканата ,ама аз съм си природен заплес и докасто ни брулеше вятъра навън телефона ми отлежавал вкъщи на топло  Embarassed ooooh!

# 245

Ето и почерпка за нашата ПЕТА месечинка.
Честити месечинки на всички порастнали бебчета и много специални целувки на Василенка на Пепената.Да растат здрави и весели деца, винаги усмихнати и много, много щастиливи.

# 246
Честити месечинки и от нас!

Аз за седенето и проходилката смятам да процедирам по следния начин - когато започне само да сяда, да си седи... Не съм слагала възглавници и не съм подпирала и Калоян, сам се научи да седи. След шестия месец му сложих количката на полулегнало и той сам се научи да седи като се хващаше отпред за масичката. В проходилката ще слагам след 8ия месец като се научи да стои хваната за леглото и започне да се опитва поне да става сама.

А зъбките са като коликите, само дето по-дълго време ги мъчат децата...  ooooh! На едни им избиват ей така, на други с триста зора, а лековете са краткотрайни...

Сега ще хапнем малко и се отправяме на пазар и после в зоопарка, да изплашим лъва  Joy

# 247
Добър ден и от нас,ние май май редовно си се будим в 3.30-4.00 и после в 8-8.30 да хапваме.Радост много настървено си хапва ръчичките и сигурно я сърбят венците.
Честити месечинки на всички и като гледам вече и 5месечни  smile3501 да са ни живи,здрави,щастливи,обичани,засмени и послушни.Да растат много и да папкат.

Лек ден
Качих снимки ако някой  иска да  newsm03

# 248
добро утро!Честити месечинки  на сладките бебоци!да са живи и здрави,весели и засмяни и много да радват мама и тати!

# 249
И специално за сватята Hug

Тонеска, благодаря!  Hug

Хм! Зъбки.... се надявам да не ни почват скоро. На каката чак за годинката й изникна първото зъбче. Обаче Симончето така настървено си гризе юмручетата и всичко, до което се докопа. И едни плюнки.... Не си спомням да е било така с голямата ми дъщеря.  newsm78 Ама знам ли?! Беше преди цели 9 години, та малко ми се губят подробностите.  Crazy

На нас пък ни се зачерви дупето и даже 2-3 пъпчици ни излязаха.  Thinking Наскоро й  свърши кремчето за дупе, което беше приготвено специално в аптеката. Сигурно заради това ще е. Някой имал ли е подобен проблем?

Утре сме на обичайния си ежемесечен преглед при педиатъра, а във вторник ще ни сложат втория Пентаксим. Много се страхувам как ще го понесе, че предния път беше доста киселка след ваксината.

Лек ден от нас!

Няма ли да идва вече пролет?!

# 250
  • Варна
Здравейте, честито на месечинките днес, да са здравички и игриви!
Astera видях клипчетата, голяма сладуранка твойта Стефи, направо си се размазах от кеф! И мойто диване не мога и не мога да го снимам усмихнато. Все я дебна с апарата и докато го види, прави една сериозна изпитателна физиономия, много ме е яд! Винаги ме усеща, когато се промъквам от засада  Joy
От няколко дни Габи се буди да папка в 4-5 часа, като никога. Това принципно не ме притеснява, само че после НЕ МОГА ДА ЗАСПЯ ДО СУТРИНТА  #Cussing out направо съм за  #2gunfire Искам да съм като мъжа ми- докато си затвори очите и е заспал  Crossing Arms

# 251
  • някъде там......
На нас пък ни се зачерви дупето и даже 2-3 пъпчици ни излязаха.  Thinking Наскоро й  свърши кремчето за дупе, което беше приготвено специално в аптеката. Сигурно заради това ще е. Някой имал ли е подобен проблем?

Утро, днес прави бани с отвара от смрадлика, сменяй по-често пелените и мажи с друго кремче против подсичане. Напълно е възможно детенце да е привикнало към този крем и от това да се е получило така. Същото може да се случи и при смяна на пелените. Дано бързо се оправите.
radoslavagerova, колко дълго време може да се дава това хомеопатично лекарство?
shhht.secret, дано адашките са еднакви само в имената и положителните неща, че моята Габи от 3-4 седмици се буди по 4-5 пъти за времето от 2.30-3.30 часа до 7.00 часа. А като по-мъничка - само по веднъж, най-много два пъти.

# 252
Добро утро и от нас
относно зъбките на нас ни изписаха ДЕНТОКИНД някои да го е ползвал

Взех го за Яна. Давам и по едно хапченце разтворено във вода или в шишето с мляко. Изпълнявам предписанието през час да се дава, но най-много да съм стигала до три хапчета. Мисля, че действа добре.

Честито на днешните ни месечинки, големи и още по-големи  Grinning!

# 253
здравейте мами!качих малко снимки,който иска да ги видиhttp://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11065244

# 254
  • Варна
shhht.secret, дано адашките са еднакви само в имената и положителните неща, че моята Габи от 3-4 седмици се буди по 4-5 пъти за времето от 2.30-3.30 часа до 7.00 часа. А като по-мъничка - само по веднъж, най-много два пъти.
Даммм май и ние натам сме тръгнали  Confused

Общи условия

Активация на акаунт