Черен списък на храни и хранителни продукти - 3

• 104 101
  • 807
  •   1
Отговори
# 150
В днешно време е по-лесно и ще отнеме по-малко време да кажеш кои храни харесваш, отколкото обратното. Списъкът с некачествени и вредни за здравето продукти е изключително дълъг. Последното, което четох е че лимонената киселина е канцерогенна. На етикетите е означена като Е330. От тогава гледам етикетите за това Е330 и мога да ви заявя, че в 80% от консервираните храни и напитки я има- "натурални"сокове, лютеници, конфитюри и какво ли още не.
Колкото до вкусовите качества на кашкавала - признавам единствено "Елена". Много е вкусен, но и неговото съдържание е под въпрос.
Тук може да намерите информация за здравословно хранене:
http://peteto.wordpress.com/  chef  chef  chef Joy Heart Eyes

# 151
Не купувайте масло Роса в пакетчета 125 гр. Отвратителна смрад на нещо като развален кашкавал  - направо съсипва яденето, а ако се намаже на филия, усещането е че ядеш нещо много старо и скапано. А при опита да изпържа яйца така си осмърдях кухнята на това масло, че после половин ден не мога да проветря. Купих го от Била.

# 152
Не купувайте масло Роса в пакетчета 125 гр. Отвратителна смрад на нещо като развален кашкавал  - направо съсипва яденето, а ако се намаже на филия, усещането е че ядеш нещо много старо и скапано. А при опита да изпържа яйца така си осмърдях кухнята на това масло, че после половин ден не мога да проветря. Купих го от Била.
towa масло, без значение откъде ще се купи, все е такова- гадно.

# 153
towa масло, без значение откъде ще се купи, все е такова- гадно.
Потвърждавам!И аз го пробвах и не повторих Peace

# 154
Всичко на Бор Чвор. Днес се отвратих и от прясното им мляко в бутилка - ужасен вкус и мирис, не беше развалено, а гадно.
Кашкавал "Кукери". Не се запича изобщо, нито се и разтича, има вкус на гума, пък и видът му е такъв. До тук бях с този кашкавал, а преди беше много хубав.

# 155
Здравейте,

Покрай великденските пости спряхме месото и най-вече саламите (филета, луканки и тем подобни). Мъжът ми на 2-та седмица каза, че се наспива по-добре и не се буди уморен. Представям си какво слагат в мръвките, за да ги овкусят. Оттогава не сме купували салами, само прясно месо.

# 156
Ние доста отдавна сме се отказали от колбасите, имам чувството, че всички имат вкус на мърша. По-добре пържола, пилешко филенце или риба,  вместосланина, соя, подобрители и оцветители...

# 157
Всичко на Бор Чвор. Днес се отвратих и от прясното им мляко в бутилка - ужасен вкус и мирис, не беше развалено, а гадно.
Кашкавал "Кукери". Не се запича изобщо, нито се и разтича, има вкус на гума, пък и видът му е такъв. До тук бях с този кашкавал, а преди беше много хубав.

OOO,това мляко в бутилка направо ме хвърли в истерия веднъж!Беше ново,без изтекъл срок....Отворих го и сложих на мъжа ми корн флейкс и той -къвто е заплес си го изяде......реших и аз да си направя.Абе ям тоя корн флейкс и се чудя защо ми горчи и каква е тая фалшива марка и псувам,че в БГ всичко е отврат.Отказах се да го ям,но реших да пийна малко мляко-ауууууу.....то едно горчиво,не кисело,не развалено,а горчиво- ужасно гадно,а аз обвиних зърнената закуска.....

А колбасите дори не ги помирисвам!пълни са с мазнотии ,емулгатори,оцветители,консерванти.....Само понякога си хапвам луканка,защото се изкушавам,но трябва пак да се внимава,защото някои са пълни с оцветител....
Но и прясното месо за готвене не е по-добро- и него го пълнят,а да не говорим с какви хормони блъскат животните-то затова в днешно време децата са такива мутанти......
Освен да почна да гледам говеда и зарзават в двора си ,друг начин не виждам! #Cussing out

# 158
  • София
Май след време ще си искаме месото с хормоните пред изкуственото месо
http://www.zoomania.org/Vsichko-ostanalo/Prirodozashtita/Meso-ot … -dali-a-koga.html

# 159
по-скоро бих отказала месото напълно.....и без това не съм далеч от идеята

# 160
  • София /Абсурдистан
по-скоро бих отказала месото напълно.....и без това не съм далеч от идеята
И аз  Peace

# 161
  • София
Боже, Боже ...  ooooh! Сега и изкуствено месо ...
Генномодифицирани плодове и зеленчуци, хормони, консерванти, подобрители, оцветители, овкусители ...
Това да не е 3-тата световна война бе хора #2gunfire Ще мутираме, ясна е работата  Tired

# 162
мда......малко кофти,че се принуждаваме да пазаруваме от органик магазини,където много спекулират с продуктите и цените,а някои неща дори не се различават и се зареждат от едни и същи места  Sad

# 163
  • Бургас
Боже, Боже ...  ooooh! Сега и изкуствено месо ...
Генномодифицирани плодове и зеленчуци, хормони, консерванти, подобрители, оцветители, овкусители ...
Това да не е 3-тата световна война бе хора #2gunfire Ще мутираме, ясна е работата  Tired

Мислиш ли че вече не сме мутирали??? То какви вируси вече няма, и какво истинско остана че да не сме се променили??? Много е жалка ситуацията, но някой извличат полза от това.

# 164
  • Варна
Тук слагам хляба "Вита" Sick в последния намерих клечки от метла.
Вече ме е гнус от всичко което купуваме Close

В такъв хляб майка ми е намерила найлон  Sick
Мляко Бор чвор - отвратително.

Общи условия

Активация на акаунт