Черен списък на храни и хранителни продукти - 3

• 104 055
  • 807
  •   1
Отговори
# 600
А коя кайма е хубава ?

Напоследък все си меля у дома или когато имам възможност вземам на Тагара , но в Бургас не мога да я открия никъде.  По едно време каймата на м-р Пикс в Пикадили беше добра , но сега ми се струва , че е само соя и червен пипер  Close
Мога да ти препоръчам-Рила Peace.Последните няколко пъти като взимах от нея беше хубава-има вкус и вид на мляно месо.

# 601
  • София
някой може ли да ми каже дали мекият кашкавал е показател за това че не е от мляко, или просто не е узрял. Тотално спрях да купувам Пършевица, а сега купих Маджаров, и той мек като топено сирене,та и от него се отказах.

# 602
някой може ли да ми каже дали мекият кашкавал е показател за това че не е от мляко, или просто не е узрял. Тотално спрях да купувам Пършевица, а сега купих Маджаров, и той мек като топено сирене,та и от него се отказах.
най сме доволни от "Чуден" (продават го в "Плюс"). "Витоша" също е хубав, но прекалено солен за моя вкус.  Peace Все пак моя фаворит си остава "Хаджийски" ( мисля, че така се казваше. аз съм запомнила, че е с момиченце и момченце на етикета, и съпруга ми все ми се смее като му поръчам от кашкавала с момиченцето и момченцето  Embarassed Laughing)

# 603
  • София
Не е узрял по-скоро.
Пробвай  " Български йогурт",аз лично съм много доволна,стегнате (т.е. узрял) и све топи на микровълновата.Защото съм взимала кашкавал тип Гауда,който не се промена на микровълнова.Стои си така,както е нарязан.

# 604
Мили мами, към черния списък искам да добавя натуралните сокове на Philicon - Fresh, имат вкус на консерва! Стойте надалеч и от макаронените изделия и спагети на Загария, стават на лепкава каша.

# 605
  • Пловдив
Стойте надалеч и от макаронените изделия и спагети на Загария, стават на лепкава каша.
Съгласна съм! Преди бяха много добри, ама сега да не чуя за тях!

# 606
Стойте надалеч и от макаронените изделия и спагети на Загария, стават на лепкава каша.
Съгласна съм! Преди бяха много добри, ама сега да не чуя за тях!

Така е, сега използвам Barilla и Stella, нещо друго да препоръчате? Голям фен съм на спагетите и много държа на качеството. Ако може и някое вкусно сосче да кажете, че това на Маги за спагети Карбонара изчезна... newsm78

# 607
  • Пловдив
Аз си купувам Misko!

# 608
Подкрепям мнението за Кауфланд Peace
От малко градче сме,и баба ми ходи специално до Русе за да си напазарува уж по евтино от Кауфланд.Сподели ми,че си купила от същия салам ,който си взела и предния път(за съжаление не знам марката),но за нейно учудване нямал нищо общо с предния.След дълга чуденка какво да го прави,решила да го даде на кучетата.В последствие и двете кучета ги хванало разстройство Rolling Eyes
От там не купувам нищо,което пише че е произведено за Кауфланд,защото всеки път го хвърлям.
Също така,като работеща в хранителен магазин,никога не си купувам нвасипни салати,и готвени ястия защото знам че се правят от продекти с изтекъл срок на годност:бракувани краставици се пържат и се продават за тиквички,изтекли салами и майонези за руски салати и т.н
И последно.От скоро мъжът ми работи в млекопреработвателен пункт,като шофьор.4-те вида меко и мазно сирене тип Дунавия(това сирене което не се троши)се прави с протеини,които купуват от Варна и София.
Когато подаде на митничарите сирене и им каже че е вита(от вита фреш)и те му казват,вземи си го,нещем Laughing

# 609

Мерси, ще ги опитам  Grinning

# 610
priasno mliako MY DAY, razvali mi vkusa na kafenceto  #2gunfire  gadost

# 611
Топено сирене на Верея   е няма такава гадост.

# 612
  • София
Пастет на "Тандем" /калъп/ - има вкус на лой! А преди беше много приятен и странно, че така са допуснали да му развалят качеството при положение, че доста се купува/ше?..

# 613
Въпреки че това не принадлежи към черен списък, искам да споделя, че съм очарована от консервата риба тон в растително масло на Фантастико. Цената е изключително приемлива - 1,45лв., а качеството - много добро. Всички останали консерви на подобна цена са пълни боклуци!

# 614
Въпреки че това не принадлежи към черен списък, искам да споделя, че съм очарована от консервата риба тон в растително масло на Фантастико. Цената е изключително приемлива - 1,45лв., а качеството - много добро. Всички останали консерви на подобна цена са пълни боклуци!

Fantagiro, има и бял спиък на продуктите, може там да сложиш съобщението си.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт