® E-bay - тема 24

• 50 706
  • 856
  •   1
Отговори
# 570
  • на пистата
ето ги очилата. )))
не са някакви модерни, но аз харесвам точно такава форма. )

http://www.carpathia.ltd.uk/eBay_Images/sunglasses/gucci/2409_1.jpg
а на каква цена са...,че има едни по7-8 паунда и са ментета

# 571
Колко в момента е необлагаемия минимум  newsm78 някой дали знае стана ли 300 евро newsm78

# 572
ето ги очилата. )))
не са някакви модерни, но аз харесвам точно такава форма. )

http://www.carpathia.ltd.uk/eBay_Images/sunglasses/gucci/2409_1.jpg
а на каква цена са...,че има едни по7-8 паунда и са ментета

На търг са, ето това е продавача
http://myworld.ebay.co.uk/authentic-accessories-uk/
цената е наистина много ниска, в момента са на 7паунда, не знам колко ще стигнат.

# 573
Момичета, а как си купувате слънчеви очила, а ако не ви стоят добре? аз в магазин супер трудно избирам, та си мисля, че вероятността да поръчам някакви, които няма да ми отиват е почти 99 %
Ами аз горе-долу знам какъв модел ми отива, ако не ми отиват бих продала/подарила....
Сега последните които взех не ми стоят както бих искала, но ще си ги запазя и ще си поръчам още едни  Peace

# 574
  • на пистата
не знам,но до сега не съм мерила модел който да не ми отива,явно лицето ми има някаква форма на която всичко и стои:lol:

# 575
момичета една мама ми поръча обувки от ибей само че американския,мина 1 седмица и взех да се притеснявам че още ги няма,нека тези които са пазарували от ибей САЩ да кажат долу горе за колко време пристигат пратките ...  newsm78

Аз на 10.03 платих едно нещо и вчера си го получих (от Щатите)

# 576
Аз на 10.03 платих едно нещо и вчера си го получих (от Щатите)
При също бързо дойде,, на 1.03 и на 7.03 си го взех от пощата, изпратено с USPS First Class Mail International, 6 дена, наистина бърза работа  Wink 

# 577
не знам,но до сега не съм мерила модел който да не ми отива,явно лицето ми има някаква форма на която всичко и стои Laughing

Викаш тая хубост край няма а  Laughing
Кажи ти взе ли очилата?

viki_kw , от къде купи MP5 Player-а? Дай ми малко повече информация за него щом си доволна, че търся нещо такова за подарък. И ако не е тайна, колко ти излезе?

Зависи колко памет искаш да има-виж тука какво съм писала:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=380024.0

А подаръците от приятеля ми от преди месец вече за 14-ти броят ли се за похвал?  Whistling
Да направя похвала и аз  Laughing

# 578
  • София
Момичета имам един въпрос към вас .....спечелих и платих едни маратонки на 15 март , но снощи като си разглеждах профила , видях , че на мястото на платено вместо знака за паунд имам пясъчен часовник . Писах на продава , че маратонките са платени , но отстрани в Пейпал акаунда ми изписва това Unclaimed. Имам следното съобщение от продавача и незнам какво да направя ............Hi..I have a message stating that payment has been initiated through paypal for this item on 15th march but havent received it via paypal as yet...can you please tell me if the item has been payed for...I am waiting to post it to you..many thanks

В предните си постове писах за такъв проблем. Парите ти са блокирани, но имаш бутон Cancel, ако решиш да оттеглиш плащането. Няма какво да направиш. Продавачът трябва да си ги вземе някак... Просто цитирай къде какво ти пише. И се надявай да се оправи. Аз преди имам спомен, че ми се е случвало, но продавачът бързо корегира. А при последния проблем развали сделката след 4 дни мълчание. Каза, че продуктът е повреден и да си вземам парите #Cussing out Явно не му е изнасяла цената. При мен кофтито беше, че е с 0 рейтинг и дори да сложа отр. фийдбек, не му пука. Между другото, не сложих, докато имаше пясъчен часовник. А като оттеглих плащането, ми стой като чакащо. Писах да си го оправи поне... Дано съм била полезна Hug

# 579
Моля за помощ за мерките на дрехите. Не мога да се ориентирам в английската номерация.
По френската съм 36-38, горе-долу колко е това по английската?

# 580
  • Варна
10-ка. Simple Smile или 8ца

# 581
# 582
8 клони към 36 според мен.. Макар че много си зависи от модела на нещото.. че понякога имат едни размери  ooooh!

# 583
Момичетааа, направих нещо супер спонтанно Embarassed и сега имам малко въпросчета!

Влезнах в английския Ибей, щото в немския нямаше никакви интересни обувки и видях ето тези обувчици  

Оставаха 1мин и 30 сек и си ги изтъргувах!

1.Обаче: дори не съм сигурна, че това е моя номер Embarassed Преди време бях питала, някой ми отговори, но забравих, смътно си спомням , че 37 отговаря на 4 в английската регистрация! Така ли е?

2. 6те платя през Пей пал с картата на една приятелка . Дали ще имам проблеми заради това?

3. Доставката е 8 лири за Англия.Ориентирайте ме,моля, това нормална цена ли е или е преувеличена?

4.Дали да използвам Емпреса, при положение, че си сменят адреса?

Мерси предварително на отговорилите!!!

# 584

viki_kw , от къде купи MP5 Player-а? Дай ми малко повече информация за него щом си доволна, че търся нещо такова за подарък. И ако не е тайна, колко ти излезе?

Зависи колко памет искаш да има-виж тука какво съм писала:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=380024.0

Благодаря ти   bouquet , прочетох  Peace Само още едно въпросче, тези 16 GB са си вградена памет, така ли? Или има слот за памет, която може да бъде до 16 GB. Нещо не съм наясно с тези електронни играчки, а пък детенце има рожден ден скоро и точно такова иска.

Момичетааа, направих нещо супер спонтанно Embarassed и сега имам малко въпросчета!

Влезнах в английския Ибей, щото в немския нямаше никакви интересни обувки и видях ето тези обувчици  

Оставаха 1мин и 30 сек и си ги изтъргувах!

1.Обаче: дори не съм сигурна, че това е моя номер Embarassed Преди време бях питала, някой ми отговори, но забравих, смътно си спомням , че 37 отговаря на 4 в английската регистрация! Така ли е?

2. 6те платя през Пей пал с картата на една приятелка . Дали ще имам проблеми заради това?

3. Доставката е 8 лири за Англия.Ориентирайте ме,моля, това нормална цена ли е или е преувеличена?

4.Дали да използвам Емпреса, при положение, че си сменят адреса?

Мерси предварително на отговорилите!!!

1. В 95% от случаите 4 отговаря на 37
2. Можеш да платиш през акаунта на приятелката, но някои продавачи имат изискване да пращат само на адреса в Пейпал, така че може да го пратят на нея, вместо на теб
3. Не знам 8 лири дали е нормално, ако го праща от Англия е много, но ако е от ХонгКонг може и да е нормално. Няма ли доставка директно до България?
4. За Емпреса не съм компетентна, още не съм им ползвала услугите и слава богу (май)

Общи условия

Активация на акаунт