® E-bay - тема 24

• 50 683
  • 856
  •   1
Отговори
# 615
  • into the blue
Искам да ви питам за лично мнение - смятате ли,че това е изкуствено наддаване?Продавача си наддава от друг акаунт,и естествено той печели,но предлага стоката на този, с най-високата оферта? Thinking
Много често съм си го мислила , но естествено нямам доказателства  ooooh!
Още  повече,че сега като се загледах търгът е свършил вчера,а днес вече  nameika
получава втори шанс за има няма и един ден от края му.  Thinking

Уау,vikuna не си поплюваш.  Laughing

# 616
Държиш ли всичко да си получиш? Flutter Laughing

Еееее всичко чак не , но за ютията човек убивам  hahaha hahaha hahaha

Мариелка ще ми отрежИ главата на 26 ти  #Crazy

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 22:42 от vikuna

# 617
----
Купих лазерен епилатор но след 15 мин работа спря да епилира - появи се една черна точка на работната му площ и се замъгли около тая точка. Писах на продавача че нещото не работи той ми писа да се обърна към сервиза. ----
имах подобен случай с маша. продавача ми обясни колко мнооого маши е продал и никой не се е оплакал. как той бил магазин и не ги произвеждал и с две думи да съм така любезна да си пия една студена вода или да се обърна към производителя вместо да го занимавам с мойте глупости.
та така една приятелка пи студена вода за маша 130 лв  #2gunfire

# 618
  • на пистата
забелязала съм,че когато добавя нещо в наблюдаване и хоп след час вече някой е играл за него.това за мен си е чисто изкуствено наддаване от продавача.няма значение Laughingаз вече използвах даденият ми втори шанс,имам нови очилца Party

# 619
Грозното пате, мерси много, сега видях че го пише отдолу. ))))
А какви причини трябва да посочи човек, аз просто размислих за едни дрешки. ))

nameika, честити да са ти. )

# 620
  • жител на света
Ще потърпя още малко и ще ми избият чивиите. Аз и сам ще се оправя ама за 500$ все пак трябва да е нещо качествено. Ще ги:2gunfire: #2gunfire #2gunfireтия англичанчета

# 621
забелязала съм,че когато добавя нещо в наблюдаване и хоп след час вече някой е играл за него.това за мен си е чисто изкуствено наддаване от продавача.няма значение Laughingаз вече използвах даденият ми втори шанс,имам нови очилца Party

Да ти призная честно мислех да играя за тези очила,ама....не да те прецакам!!! В смисъл той ги беше лист-нал за продаване-мислех си,че просто е бил друг чифт от същия модел.Щяхме да си наддаваме една с друга...
Мале дано всичко е наред с китайчето и да дойдат бързо-100% и аз поръчвам същите-МНОГО ми харесват  Crazy
Има едни същия модел , но със златист кант...пак са готини ама не ми харесват чак толкова...
Честити и да идват по-бързо и всичко да е ОК , та да си поръчвам и аз такива
 bowuu

# 622
 Peace Айде  похвал и от мене

моята особена гордост започвам с половинката че ми е рожденник скоро-Фосила на живо е уникален Crazy

за мен малко чехлички и чанти за лятото

и много рокли и обувки за принцеси-ето част от тях

Губят ми се  нещата за мъжкото дете  Crazy но пък той сега е заложил як снайпер а и се презадоволи от редутските намаления  Whistling

# 623
  • София
И къде ги пращате тези работи, щом Емпресата 10 дни не ни ще?

# 624
 PeaceMirama   преди време купих на сина ми чаовник от този продавач-на Фишер прайс-дойде супер скоростно с всички аксесоари и гаранции и при "дзверската"експлоатация работи безотказно  Hug

А по повод поста ми по-горе да кажа само че съм платила часовника на 12.03 печата от щатите е 16.03 ина БГ пощи 16.03  #Crazy -можело значи  Crossing Arms

# 625
Леле Тео тази червената чанта ме плени, каква марка е  Praynig

# 626
И къде ги пращате тези работи, щом Емпресата 10 дни не ни ще?

Това са ми получени неща засега съм се "свила" или питам за доставка-а иначе снощи Мариела ми писа че няма да има проблем с вече поръчаните неща-преди  да изчета съобщението и.

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 23:27 от teo_71

# 627
Леле Тео тази червената чанта ме плени, каква марка е  Praynig

Може и да съм задръстена-не ми е позната-ще дам продавача-има страхотни нещо но много скачат понякога а и знаеш хамериканския шипинг как е  Sick Обаче тази я издебнах и отстрелях сега се меря на една черна пак от него на Бийонсе дизайн май беше.

http://shop.ebay.co.uk/merchant/24hourauctionmania

# 628
  • на пистата

Да ти призная честно мислех да играя за тези очила,ама....не да те прецакам!!! В смисъл той ги беше лист-нал за продаване-мислех си,че просто е бил друг чифт от същия модел.Щяхме да си наддаваме една с друга...
Мале дано всичко е наред с китайчето и да дойдат бързо-100% и аз поръчвам същите-МНОГО ми харесват  Crazy
Има едни същия модел , но със златист кант...пак са готини ама не ми харесват чак толкова...
Честити и да идват по-бързо и всичко да е ОК , та да си поръчвам и аз такива
 bowuu
той пак ги има за продавне,тази вечер изтича търга,ако искаш играй

# 629
  • София-Лагера
НУЖДА ОТ ПОМОЩ

Къде е адреса на Пей Пал и номера на факса?

Спешно ми е?Ровя се и не ги откривам Praynig

Общи условия

Активация на акаунт