® E-bay - тема 24

• 50 667
  • 856
  •   1
Отговори
# 645
Да,аз точно това мислех да направя-да я пратя на техния адрес,ама нали сега сменят нещо?!!А после до като дойде то ще  мине половината сезон! Crazy
Иначе са дооооста по-на далавера от тук!Той мъжО цяла зима се рови в такива сайтове и знае цени и като ги видя тия  Shocked Mr. Green!
Май ще изчакам още 1 седмица да видя какво ще стане с адреса на Емпреса!

Иначе имам една позната майка,която живее в UK и се чудя дали да й се примоля на нея! Embarassed

# 646
На кой номер от английската номерация отговаря 36-38 размер? За рокли! Heart Eyes

# 647
На кой номер от английската номерация отговаря 36-38 размер? За рокли! Heart Eyes
UK 8/10 може и 12, зависи от модела.
Ох скапа ми се нещо нета, докато си оправя поста  Joy

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 12:13 от anninca

# 648
Мерсиии  bouquet

# 649
Туй ми е като дежавю  Shocked
Точно вчера по също време... съшия въпрос Simple Smile
8-10  Peace

# 650
8-10  Peace

Вчера питах за номерация на обувки!  Hug
А ако някой друг е питал  Whistling

# 651
8-10  Peace

Друг, друг  Wink  Laughing
Ама от 3 години да си в ebay и да не знаеш номерацията..  Twisted Evil

# 652
Досега бях само в немския  BlushЗатова не знам сума ти му неща!  Откакто се зачетох в темата, се зарибих по английския! ако някой има нужда от помощ за немския ,
да заповяда! Hug Там съм истински майстор!!! Mr. Green

# 653
Аз с поредния тъп въпрос! Blush
Питах един продавач за доставката до БГ и дали ще ми комбинира доставката,защото харесах още няколко неща от него!Отговори ми,че доставката ще бъде 3 лири и също това:
also i do a postage discount if buying more than one item at any one time
Сега не знам да платя ли спечеленото или да чакам да свършат търговете за другите 2 неща и тогава да ми прати обща сума?Въобще как се процедира? newsm78

# 654
Изчакай да свършат търговете, и той ще прати обща фактура с намалена доставка, за първата стока е 3£, но за следващите не се знае колко ще намали  newsm78

# 655
8-10  Peace

Аз питах  Blush

# 656
  • Варна
Аз пак имам нужда от помощ  Embarassed
В края на предната тема попитах, но тъй като не ми отговорихте ще си позволя да го направя отново. На 17,02 платих едни обувки, продавачът ми писа, че ги ще ги изпрати още същия ден, писа ми и положителна оценка и толкова. От тогава ги чакам, а мина вече повече от месец. Писах му преди 2-3 дни едно писмо, с което го помолих да ми даде номера на пратката за да мога да проверя в пощата, но отговор нямам. Тъй, като обаче дълбоко се съмнявам в моите способности да се изразя правилно и разбираемо на английски, то огромната ми молбата е да ми напишете в едно изречение, какво точно трябва да поискам като доказателство, че пратката ми е изпратена. Благодаря ви предварително   bouquet

# 657
  • на пистата
hi,
would be so kind to give me tracking number,to track my order.
thank you in advance.
best regards

# 658
  • Пловдив
Привет, момичета! Имам въпрос. Какъв е лимита в пейпал, преди да се махнат лимитите с 4-цифрения код

# 659
  • на пистата
Привет, момичета! Имам въпрос. Какъв е лимита в пейпал, преди да се махнат лимитите с 4-цифрения код
100 евро

и аз имам питане,разбирам,че пейпал е отсъдил в моя полза,но другото по-долу не разбирам.ето  писмото

Dear elena svetleva,

We have concluded our investigation into your case and have decided in your
favor.

We were able to recover 10.27 GBP and this amount has been credited to you.
Please allow five business days for this adjustment to be posted.

If you are due any additional funds, we will make our best effort to
recover the balance from the seller.

If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed
to you, please be assured that we will take appropriate action against the
seller's account, which may include limitation of the seller's account
privileges

Общи условия

Активация на акаунт