Идвай пролет вече,да е здраво ЮЛСКОТО човече!(тема 82)

• 10 519
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
О, конското месо се дава още от 3-тия месец hahaha

Момичета, има ли още желаещи да посетим "Котки" заедно?
Писах на Музикалния театър, понеже няма програма на сайта им и те ми пратиха за март и април.
Датите са 18, 19, 21 март и 1, 2, 3 април. И повече го няма. Ако искате за 3ти април? Почва в 19 и свършва в 21.15.

И едно напомняне по идея на Христуш:
Национална среща Юлчета.

# 241
ходенето ми на работа е еквивалент на хоби
При мен даже по-зле се получава. Мъжа ми се оказва все едно с две деца, а не с едно Laughing Ако тръгна на работа, в случай че не се вредим в градина, направо си е на загуба от моето хоби  hahaha
Астарта, стискам палци  fingerscrossed
Ивонче, сигурно няма да го прочетеш това, ама да знаеш че ще се моля за тебе. Praynig Много е гадно, и на мен ми се е случвало - от стрес. Дано се оправиш без лекарства. А ако се наложи, спри да кърмиш временно и се цеди, за да не ти спре кърмата.  Hug

# 242
много са сладки "хищниците"  Heart Eyes
Ивонче и на мен ми се е случвало подобно нещо за 2-3 дена, мисля, че е преди всичко от безсъние и стрес - повече почивка, оправяй се бързо  Praynig
Тони верно от конско месо?  Shocked
на селото на мъжа ми колят магарета и правят кюфтета и други "деликатеси"  Sick
Астарта, Фем  fingerscrossed
аз днес съм като парцал, едва се влача, пропуснахме разходката  smile3507

# 243
В кварталното магазинче ще зареждат пюрета на Плазмон. Имали много богат асортимент, предлагат дори пюре с конско месо  #Crazy

Мисля, че и конското го водеха от 4ти месец там Thinking Ама то си е до специфика за района - аз съм казвала за артишок и подобни "екзотични" за нас.

# 244
На нас, като българи и с едновремешни традиции, сигурно по-отрано. LaughingМоже дори да се окаже, че имаме специални ензими за специални конски белтъци, селектирани през вековете hahaha

# 245
Oще един зъб пробива. Хора, искам да спя  Crazy

Някой да знае къде имат в наличност гърнето  на ОkBaby?
Поръчах го в Пигисхауса, но май няма да се обадят.

# 246
  • Варна
прибрахме се преди 1 час, времето се развали нещо, но пак направихме доста сериозна разходка.. Grinning
Ел, добре,че не тръгна, пак щяхме теб да изкараме виновна за облаците  Laughing
Ивонче, дано бързо се оправи това неразположение, стискам ти палци  Hug
Павел чука и блъска по един барабан в кошарата от 30 мин, главата ме боли вече ... ooooh! къде го с ръце млати , къде с крака  Crazy ...само да не мрънка...
Масажи никога не съм правила, той не се спира и са напълно излишни.Мисля,че вече не се препоръчват кой знае колко, тъй като децата се движат достатъчно.Никога не съм се занимавала целенасочено с него да стимулирам двигателната му дейност, сам го прави и се справя ок според мен  Grinning. Занимавам се единствено ако играем с някоя играчка /топка търкалям най често като седим един с/у друг/  или чета някаква книжка и показвам картинки..Та общо взето - това е... За храненето - напълно подкрепям ПЗ, но аз след като не кърмя не бих могла съвсем да го практикувам.Давам и пюрета / иначе трябва все АМ да правя/  и неща от масата да опитва  - давам му ги и в ръката понякога.Нищо не отказва до сега  Flutter  Laughing

# 247
Oще един зъб пробива. Хора, искам да спя  Crazy

Някой да знае къде имат в наличност гърнето  на ОkBaby?
Поръчах го в Пигисхауса, но май няма да се обадят.

ДаНет пробва ли?

А това със съня ти е много кофти, като знам как ми се спеше в началото... ooooh!

# 248
  • София
ТоНи, Майра, ще ме съсипете с това конско месо  Joy А Ра ме довърши с ензимите Grinning

Деситка, много е мил, просто едвам намирам време да пиша - чета всичко, ама за писането... когато мога.
В близко време май ще пиша по-малко - ще искам да си поприпомня малко единия език. Но пак ще чета от-до, да знаете!

Ивончето сигурно няма да прочете  Cry но й стискам палци и дано се оправят нещата без лекарства!
Пожелавам на всички болни мами и дечица да оздравяват по-скоро!
Астарта, желая ви успех, кажи какво е, когато решиш. Само да не отидете нейде далеч...

Дуци, добре си вече, нали? Оправи ти се кърмата?

# 249
bambola78, newsm59
Алекс от два дена е подсечена,ама то преди това голямо дрискане направи Crazy

# 250
Дуци, исках да видя какво представлява преди да го купя. Ще изчакам още няколко дена и ако не се обадят ще поръчам от ДаНет. И без това искам да поръчам помпичката за нос от там   bouquet

# 251
Понеже съм така затънала в моите проблеми пропуснах да честитя бременността на Ива. Надявам се да е възможно най-лека предвид обстоятелствата Crazy и да си имате още едно здраво бебче Mr. Green

А аз да си призная изобщо не искам да съм бременна пак, особено сега. След време сигурно ще си променя мнението, но в момента имам чувството, че не бих могла да го понеса.

Това е от блога на Василена, стори ми се интересно - Кой е отговорен за детската агресия?

# 252
  • София
Ивонка, стискам палци, мила Hug

Отчет от консултация. Здрав, прав и корав Grinning Закръглил е стойностите - 70 см., 9 кила. Продължаваме с вигантола и този месец. Пишоната е вече напълно готова за борба с живота Laughing Убодоха го с пентаксима...Друго не се сещам Rolling Eyes

А аз успях за час и половина да си направя цяла кола и почистване на лице, е това се казва скорост Crazy

А пък аз честно казано още утре бих забременяла пак Mr. Green Не го правя, защото не е разумно в нашия случай, а и ще ми се отели вола, но чисто емоционално съм си готова отвсякъде. Обожавам бебета и това е!

# 253
Едни красиви и интересни снимки: http://bikinizine.blogspot.com/
И аз емоционално съм готова за друго дете, но физически - не. Искам да се наспя преди това, да отслабна и ако може да не препускам с голям корем след прохождащ фъстък  hahaha
Дуци, писах ти в кюто, ама не отговаряш. Иначе тука се вихриш Crossing Arms
Ама днес съм на всяка манджа мерудия  Embarassed

# 254
Аелия, страхотен сайт, обожавам такива неща да гледам.
А другото клипче не го видях, че нямам Power point.
И се вихря в кухнята ако искаш да знаеш.

ruporuu хайде момичета, за сега сме две за Котки.

Общи условия

Активация на акаунт