Идвай пролет вече,да е здраво ЮЛСКОТО човече!(тема 82)

• 10 519
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Иви, мерси за темата.
Мерси и на всички за стиснатите палци за сестра ми, дано всичко е ок, че не знам иначе  Rolling Eyes. ЕЛ, в края на 4 мес. мисля че е, в средата на август трябва да ражда.
Майра, забравих и аз да ти кажа, че сладкишът ти изгледжа превъзходен и на мен ми потекаха лигите eat

# 31
 Хич не ми върви с разходките из Морската.  Sad Като изляза от нас пече слънце,топличко,докато се завлека с автобуса до Морската и се появяват едни черни облаци,един леден вятър....все едно влизам в друга климатична зона. Ама това е всеки път !!!

А аз се чудя кой разваля времето.   bouquet

ДеЩо кърмата наистина може да спре от раз. Аз съм живия пример. При мен беше от много силна уплаха - направо паникьосване си беше. Никол 3 пъти ми се задушаваше в ръцете. Вечерта я слагам да суче, а то нама никой. Едвам, едвам изцърках някаква прозрачна капчица.

Дуци според мен проблема ти е от многото нерви през последните дни. Карай я по- спокойно.

За адресните регистрации във Варна наистина проверяват полицаите по комшии, а не на точния адрес

Какво е това крусти? Да не би да е бебешка кал?

kupa fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Пиши после резултата

Иве   bouquet Иве това Ивелина много строго ми звучи, ти не си такава. Мамаиви по- нежничко беше - отива ти

# 32
Не разбрах Бухти какво работиш?  Mr. Green
Оле, студентка съм Mr. Green

Да кажа за паспорта. Наясно съм, че е практика да идват да проверяват. Още повече, че и мен ме проверяваха когато си вадих лична карта на 18 години. Но попитаха само един съсед, не са се разхождали повече...поне аз не знам. Явно са много стриктни във Варна, имайте го предвид Peace

# 33
  • Варна
Родната Милиция не спи  Mr. Green Може някои грешки да допуска  Whistling, но работа върши .... Laughing

# 34
Оф, тези деца нямат приспиване. Големи нерви днес. Тази вечер Боян се събуди в 8. Спеше му се, но го разбудихме, без да искаме. Ухили се нашия и го сложих на килимчето да играе - междувременно му мия играчките и Сами хода напред назад да донася чисти и мръсни. Това дребното като се разпищя, ама нещо като викане и ръмжене. И като почервеняяяя... Само да види Сами и пищи колкото може.. Направо ми идеше да го ошамаря. До тук с кроткото Бубаче - беше див звяр направо. Пък вчера как ревеше от Лора.. днес - големия мъж... Crossing Arms
Захраних го с пуешко и солчица. Много му се услади.
Настинката ми не е сериозна, но ми засилва възпалението на евстахиевата тръба и ще почвам антибиотик. Като пълен карък си загубих рецептата и утре ще ходя отново на лекар, за да ми го изпише.
Самуил обаче как кашля... Ужас е.
От вчера се каня да кажа на Джоли, че има безплатна сесия като почна практиката...  hahaha

# 35
Болките в кръста ПМС ли са?

Стискам палци всички болни мами и деца да се оправят, това на нищо не прилича вече Praynig

Купа, стискам палци и на сестра ти.

Мислех, че се оправям, но пак едната ми гърда е празна Confused А съм се раздула от течности, дори и бира пих, дето не мога да я понасям.

# 36
Мацки, привет от нас!
Как сте?
Ние се борим с алергия към белтъка на кравето мляко и се надяваме да е това.Малкото реме, което имам с моето щурче, чета по въпроса.Още не сме захранени и дай Боже вече да можем.Иначе сме само на кърма отново.
Надяваме се напролет вече да сме по-подвижни и да идваме по срещи, че много искам да се запозная с прекрасните ви дечица!
Целувки за всички от нас с Ема!
 bouquet

# 37
Eиии, Дони, внимавай, че като съм доволна водя приятелки Party

Купа, дано изследването покаже добри резултати. БХС не винаги е акуратен, а по-скоро ориентировъчен.

Дуци, мисля ПМС е. Ако ще ти идва е нормално е нормално мисля да намалява кърмата. Не че на мен ми е дошло де... Но си спомням, че като имах цикъл преди изпивах страшно много вода в седмицата преди цикъл. После като ми дойдеше идваше и великото плюскане...Искам цикъл и аз  #Cussing out Писна ми без...

Пепи замина сутринта за Германия. Странно, но покрай детето днес не съм усетила липсата му...може и да е, защото и в скайп говорихме...чудя се обаче като легна да спя дали няма да ми е самотно  Thinking

# 38
Хммм... по тази Фиеста ТВ вечер има фитнес. Много ми е странно - 1) това е телевизия за готвене, 2) по това време фитнес... но ми дойде добре. До сега действах пред тв-то, а Ния много се забавлява, понеже я оставих да си играе с косата ми.

Я, да питам - на някой бебето да образува крусти? Ния пак я чистих тази седмица. Чудно ми е от какво се образуват  newsm78
Ние имаме.Ужас.Дразнят ме много.Чистя ги....но пак се появяват.
Мерси за темата Иве   bouquet
Купа,стискам палци и аз на сестра ти,стресиращо е доста.

# 39
  • Бургас
Купа, стискам палци и аз.

Дуци, аз също съм на мнение, че е ПМС. Поне при мен преди беше, но само ако съм понастинала.

Джоли, ти пък що толкова се натискаш за цикъл. Мен ме изненада на 8ми точно и днес вече спря. Въобще не му се зарадвах, мноого ми беше кофти. И не знам защо, но бях решила, че ще е доста дълъг и обилен, пък то - съвсем обратното, както и преди.  Simple Smile

Я да питам нещо, че се сетих. Момичета, кога се въвежда киселото мляко. Аз като се замисля, май онзи ден й давах на Лора едно десертче на Овко - на етикета пишеше с йогурт.

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 23:03 от Kalinka Malinka

# 40
Иве това Ивелина много строго ми звучи, ти не си такава. Мамаиви по- нежничко беше - отива ти
Blush разваляш ми имиджа на баба Яга  Twisted Evil шегувам се!Мамаиви беше заради Катето,така ми викаше Heart Eyes момо Иве,та мамо Иве и така се регистирах.Да сложа анкета да видим така ли да остане или мама иви да е  Mr. Green
Дони,Алекс и тя крещи когато види сестра си,ама тя Катеринка е като подвижен цирк,вика смее се,закача я Crazy
Купа,стискам палци!
Цикъл още нямам и не ме тресе пмс  Party много ми е добре!

# 41
Ивелинке, пишеш във форума, а никва те няма в скайп.  Naughty
Сега се замислих, като съм ходеща нерва, как няма да е крив Боян... Това пълнолуние ще ни побърка.  Crazy

# 42
  • София
Ами, Калинка, вече си го въвела явно Simple Smile Малко ранично по моему, но нищо, само не прекалявай с количествата Peace

Дуци, мене кръст не ме боли пред М, обаче сестра ми умира...Нея пък корем почти не я боли, а аз понякога имам чувството, че ще ми изпадне матката, все едно камъни влача, мамка му ooooh! За кърмата - много е неприятно, съчувствам ти. Този месец и при мен същата работа. Направо си рева онази нощ от глад детето, не от зъби Tired Странно, преди не помня чак толкова да е намалявала по време на цикъл...Но е хормоонално де, няма да се шашкаш, ще премине...При мен за 3-4 дни. И не преди цикъла, а от втория ден натам. Индивидуално е...като всяко женско нещо Grinning Аз лактогонен чай не пих, нямах, обаче теглих една на диетата и се намуках със сухи пасти Blush Зверски ми се ядеше сладко, направо като....не знам, като на бременна Shocked И така...течности, често кърмене, ти си знаеш...Оправиха се нещата вече почти напълно, но разбрах какво е да си чувстваш гърдите празни...Пиеш, ядеш, кърмиш, пиеш, ядеш, пак кърмиш, а кърма нъц Rolling Eyes Гадно е.

# 43
# 44
Инка, супер снимчици на Бобо  Heart Eyes
Майрааа, да вземаш тоя сладкиш и децата, и да идваш в Бг да ни черпиш докато ги мачкаме. Ааамаха. Някои се мъчим да отслабваме, а тя изтипосва такива шедьоври и то в едър план #Puppy dog newsm50
Ох, аз съм мортос от умора. Честно  Tired Такъв парцал съм от сутринта, че едва се влачех баавно, баавно. Едва преди малко успях да приспя зверчето. Спи му се, ама препуска из спалнята и се катери.  #CrazyТолкова подскача напред назад, че чак върна малко кърмичка. От отдавна не му се беше случвало. Отивам и аз да спя, че напоследък все едно някой ми е изключил батериите. Лека и дано поспим всички - деца, майки и татковци smile3524

Общи условия

Активация на акаунт