Идвай пролет вече,да е здраво ЮЛСКОТО човече!(тема 82)

• 10 519
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
Малко снимки.

От Борисовата. Знам, че мина много време, ама такава съм си - тутка. Мъж ми беше очрован от играта на Яна и Алекс , както може да се забележи.

От Морската Три мадами кокетничат, а единствения мъж (Бобо на Инка) не им обръща ник'во внимание (тоест спи) и следователно го няма на снимките. Имаше и Павка (на Веси), но той пък забегна да гони друга фуста, даже по-рано.  Mr. Green

# 46
Добро утро!

Щом съм първа кафето от мен

# 47
Да ви кажа добро утро преди да хукна на работа Wink

Инка снимки показва, ама таткото нещо го крие  Naughty

Рецептата за сладкиша е тук. Много сладък стана за моя вкус, но аз принципно не ям много такива неща, та може повредата да е в моя телевизор Mr. Green Иначе околните много го харесаха Wink И както се вижда - замених орехите отгоре с бадеми.

Моето дете от както изби втория зъб в неделя вол може да изяде Shocked Вчера я кърмих към 17, 2ч бяхме навън, в 19 пак сука, после почти веднага изяде 3 оризови вафли или там както се казват и накрая в 20 изяде 180мл каша  Shocked Кърменето малко след 21 преди сън си беше ясно ...Поне през нощта минахме с едно сукане към 2.30, което отдавна не е било Simple Smile

Кърмене, кърмене, кърмене при "празни гърди" ама като детето виси и по 3ч без да се отлепя и пак реве - не помога Rolling Eyes На мен преди педиатърката ми даваше съвети, като дохранвах Ясмин да правя млякото по-рядко - та хем да я засити за малко да имам време да глътна възду, хем да не я държи 3ч, че да се стимулира по-често лактацията.

Мернах, че някой питаше за по-рядко АМ - та от горните обяснения следва, че не е вредно Peace Вредно е само по-гъсто да се прави - тогава тежи на стомахчето Naughty

# 48
Добро утро и от мен. Снощи окъснях с гледането на Анатомията на Грей и караконджулствах (брей...колко странно изглежда тази дума, като е написана Shocked)

На Майра сладкиша е страхотен. Мен обаче не ме бива по правенето на сладкиши, а по-скоро по яденето им  Mr. Green

Ния я събляках голичка вчера (по принцип преди лягане/баня я оставям за по 15-тина минути) и като е без памперс се надига от странично положение до почти седнало. Само не знае как да си премести опорната ръка, за да се изправи съвсем, но се надявам кинезотерапевтката да я открехне тази седмица Wink, защото на мен не ми е ясно какво трябва да прави с ръката и крака. Уж лесно движение, но всъщност се състои от много други малки движения координиращи се между 4-те крайника.

# 49
Добро утро и от нас,Сисони,мерси за кафенцето.Мона спи по цяла нощ на гърдите ми.Вече ме болят доста,дали не си чеше венците newsm78
Мисля,че и моите гърди не са от най-пълните вече-исках да я кърмя само вечер и сутрин,но тя си иска преди всяко заспиване,а после и цяла нощ #Crazy Ивелина,по-добре си беше  мамаИви.За цикъла,на мен ми идва вече редовно,имах 2-3 цикъла обилни и на 30 дена(при нормален 24 дни).Сега се нормализира.Само дето имам страхотни болки по време на ову.Май почва да ме боли гърло #2gunfire

# 50
  • София
Ох, Джоли, ще ме умориш Laughing И да не й покаже кинезитерапевтката, скоро сама ще открие как да си премести опорната ръка Grinning

Бойкотирах снимката на Майра, обаче вие се не спряхте с коментарите, то бадеми, то чудеса, все едно да я бях видяла, баси Crossing Arms

# 51
Много сладурски снимки на Боби Heart Eyes
Нали съм на диета,снимката на Майра я игнорирах,дори и коментарите се постарах да ги прескоча Mr. Green
Уф,днес ще ходя до болницата за кураж - на моя близка роднина ще и правят операция на матката,има някакво образувание Cry.Стискайте палци да се окаже доброкачествено Praynig

# 52
Ако едно лекарство действа, с вяра или въпреки нея, то пак си върши работата. Самият факт, че никой не мисли да коментира вярваме ли например в антибиотика като такъв или не, вече е показателен.Или лекарствата за кръвно, или противовъзпалителните, или каквото се сетите.
Само това прочетох дотук в темата, но не мога да се въздържа:
Ра, много си ми симпатична, но изобщо не съм съгласна с теб. Това, че не съм си споделяла мнението за илачите на конвенционалната медицина тук, не значи, че съм ОК с тези лекарства. Подлагам действието на антибиотика на съмнение и още как, а също и на лекарствата за кръвно. Майка ми от едно лекарство против високо кръвно получи анафилактичен шок наскоро, така че какво повече да ти кажа?
Много ни се различават мненията за лечебните методи и средства. Аз те разбирам, ти си лекар, нормално е да имаш мнението, което имаш. Аз съм филолог, не лекар, но на база на личен опит и доста изчетено имам коренно различно мнение от твоето Simple Smile

# 53
  • София

Добро утро  Hug
Изпуснах ви края. Ние след поредната безсънна нощ, пак сме без зъбче Crazy Измъчи ми се човечето ooooh!
Иначе нищо ново около нас, освен , че казва Ма-маее, ама само като ми е сърдита и се кара hahaha

# 54
Инка, късметлийка си ти с това дете, което само си чете приказките за лека нощ Mr. Green

Белинда, видя ли темата за срещата?

Майра, радвам се, че Ноеми прояде, че знам какъв дерт ти беше. Докато си беше наложила диета как се движеше с килограмите тя?

Добро утро  Hug
Изпуснах ви края. Ние след поредната безсънна нощ, пак сме без зъбче Crazy Измъчи ми се човечето ooooh!
Иначе нищо ново около нас, освен , че казва Ма-маее, ама само като ми е сърдита и се кара hahaha
В Календара има тема за среща, иди се запиши да не се бием newsm66

# 55
  • София
Белинда, видя ли темата за срещата?
Видях, но толкова отрано не бих могла да потвърдя каквото и да било Sad Ако дойда в последния момент, няма да ме върнете, нал'тъй Mr. Green

# 56
  • гр.София
Добро утро и от нас.Ние вчера му ударихме голяма разходка.Като сме излезнали в 13:00 часа та чак към 17:00-17:30 се прибрахме.Надявам се и днес да става за излизане че и аз и малката се чувстваме по добре навън Simple Smile

# 57
  • София
Дуцка записах се снощи бе душа Wink
Обаче съм още без кола и ще кажа последния ден дали ще идвам със сигурност. Ако мъжа ми не е на работа Wink

Вече повече от месец не съм си карала количката Sad

# 58
  • София
Ketito, кърмиш и правиш Дюкан Rolling Eyes

# 59
Добро утро от мен макар че вече е за добър ден Laughing

Минавам само да се обадя че сега ще хапваме и хващаме пътищата. На консултация сме и после ще писа резултати.

А и само да се похваля от моето дете че вече като му кажа браво и пляска с ръчички  newsm44
Аз му го показвах винаги след всяко ядене и вчера както си стояхме в парка взе да си пляска.
Толкова от мен лек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт