Идвай пролет вече,да е здраво ЮЛСКОТО човече!(тема 82)

• 10 519
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от мен   bouquet
Абе тва мойто дете , нещо си обърна режима  newsm78, преди си спеше до 5:00-5:30-6:00 и тогава сучеше , а сега се буди в 4:00- 4:30 (че и по рано понякога).За вечеря му давам каша и после суче (кърмата не му стига, а не пие АМ). снощи например се наяде (даже се наплюска бих казала), игра до 23ч. и пак се събуди в 4:30 да яде  #Crazy. Ще се отучваме от това ранно ядене .и като знам какви ревове ще е ............ #Crazy Sick.(докато усети, че му давам вода и се ококорва веднага)
Калинка Малинка  аз кисело мляко му дадох миналата седмица (общо е ял 3 пъти ).Хапва си го , доволен е ....особено като му го направих с малко плодово пюре вътре  Mr. Green.
Знам че някой мами няма да одобрят даването на кис мл. , но аз така съм си решила , а и педи ми каза още за миналия месец, че може да му давам. Една от основните причини да му дам кис. мл. е че не пие АМ, а трябва да има млечни хранения все пак.

# 61
ДобрУтро!
Джоли, какво са крусти? Да не са люспи, Емо има по главата. newsm78
Ками, много готино това с племенника ти и кебапчетата! Heart Eyes Laughing
Купа, стискам палци за сестра ти! Praynig
За месата - нашето педи каза, че се въвеждат в следната последователност: пуешко, заешко, пилешко, телешко, свинско, черен дроб и риба (последните две най-накрая).
Вчера хванах пиш в гърнето!  newsm44 Много съм доволна! Днеш ще пробвам да хвана другото! Laughing
Моя дзвер не ще картофи и туй-то. Вчера се опитах да му дам чист картоф на Семпер (ми той мнооого гаааден, беее), като го смесих с малко АМ и плодово пюре, за да се разреди, че беше страшно гъст и сбит. Ами хапна няколко лъжички и почна да се дави. За малко да повърне. Изкарах си акъла, щото мислех, че ще се задуши. Не понася нищо да има дори съвсем малко бабунки. Как ще го свиквам с по-твърда храна, не знам. newsm78 Не ми се иска да му пасирам до 2 годинки. Някой да даде идея как да въведа зеленчуковите пюрета? Praynig
Снимките на Бобо на Инка и Олето са много сладурски! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 10:40 от nip1977

# 62
  • София
Момичета, дайте акъл как да отуча малката да спи при мен... Свикна в моето легло и като опитам да я преместя на нейното, все едно ток я удря (колкото и дълбоко да е заспала). Толкова е свикнала с мен, че и баща си  вече не признава. Вчера ходих на масаж и мъжът ми ме призова по спешност, защото не могъл да я приспи. Търсила ме, викала ме... ooooh!. Като се прибрах ме чакаха на вратата и само като ме съзря...е няма такава радост. От една страна ми е приятно усещането, че за тая малка душичка съм целия свят, но се притеснявам да не стане съвсем зависима от мен.

Някой давал ли е пюре пиле, тиква и ориз на Sunval. Мирише ми на лой Sick, а и такъв вкус има... Вчера я пробвах с такова, хапна малко, но като че ли не и хареса (може и да е заради ориза - не и е любим). Чудя се днес да  давам ли пак от него или в боклука newsm78.

# 63
  • София
Я, да питам - на някой бебето да образува крусти? Ния пак я чистих тази седмица. Чудно ми е от какво се образуват  newsm78
На Криси и се появи от две седмици и не изчезва засега  ooooh!

# 64
Добро утро момичета Hug

Мисля, че расте второ зъбче на Дани  Shocked /не очаквах, че ще е толкова скоро след първото/

Ето още няколко снимки от нас:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=352105&pid=11020648

Laughing

# 65
  • Бургас
Калинка Малинка  аз кисело мляко му дадох миналата седмица (общо е ял 3 пъти ).Хапва си го , доволен е ....особено като му го направих с малко плодово пюре вътре  Mr. Green.
Знам че някой мами няма да одобрят даването на кис мл. , но аз така съм си решила , а и педи ми каза още за миналия месец, че може да му давам. Една от основните причини да му дам кис. мл. е че не пие АМ, а трябва да има млечни хранения все пак.

Абе аз не съм се стремила да го давам толкова рано, обаче купих няколко бурканчета - плодови десерти със сметана/извара/йогурт (по отделно). И така, вместо сметаната, съм взела йогурта. Хапна си го детето, въобще не се замисли. Ама вчера се чудех какво да й дам за следобедна закуска и видях, че го няма и явно го е изяла вече. Видях, че в темата за захранването, киселото мляко се дава по-късно, та затова реших и вас да питам по въпроса. То и ние сме малко по-напред със захранването де, в сравнение с други бебешори от нашите.

Момичета, дайте акъл как да отуча малката да спи при мен... Свикна в моето легло и като опитам да я преместя на нейното, все едно ток я удря (колкото и дълбоко да е заспала). Толкова е свикнала с мен, че и баща си  вече не признава.

Елика, ние сме същатат работа. Ама аз реших, че няма смисъл в момента и аз да се тормозя и да я уча да спи отделно. Пък и за нощното кърмене, само се намествам и продължаваме да спим. Иначе трябва да ставам в студеното и нея да местя, както се е затоплила, затова се гушкаме тримата на спалнята.

# 66
Добър ден, макар че от отдавна съм будна, но чак сега успявам да седна да пия кафе.  Tired Зверилий ме подлуди тая сутрин, явно имам нужда от спешна 2 часова разтуха някъде без него. Много ме дразни и направо ми идва да го набия  Cry Само крещи недоволно, три пъти сменях памперс, мих и преобличах, което е МЕГА трудно напоследък, защото той се върти като пумпал и ми бяга Rage Неговата енергия расте и е неудържим и неуморим, но аз се скапвам съвсем.
Елика, споко, няма да стане съвсем зависима от теб. Просто сега са в такъв период, имат огромна нужда от нас. По-натам вече ще опознава света и ние ще минем на заден план. Пък и татковците ще са супер интересни. А пюрето на Сънвал е чудесно, точно тази комбинация. Сами много я харесва, а да си призная и аз я одобрих. Не знам защо ти мирише на лой  newsm78
Джоли, за крустите нали знаеш кое ни оправи. Няма и помен вече от тях (пу-пу), а не го мажа от доста време.

# 67
  • София

Джоли, за крустите нали знаеш кое ни оправи.

Кое?

# 68
Aуууу, Десита изчезваш бавно от света  Laughing Много си отслабнала бе. Дани е уникален

# 69

Джоли, за крустите нали знаеш кое ни оправи.

Кое?
Арника балсам. При Сами имаше невероятен ефект. Джоли да сподели при тях как е.

# 70
  • София
Една от основните причини да му дам кис. мл. е че не пие АМ, а трябва да има млечни хранения все пак.
Laughing Разсмя ме искрено! Hug Ти под млечно какво разбираш? Кърмата какво хранене е? Grinning

Елика, май доста деца са така...Знам, че е тегаво на моменти, но и това ще мине, споко. Според мен не го насилвай детето да става самостоятелно отсега. Като му дойде времето, ще стане. Сега са си още бебета.

# 71
  • София
Прочетох ви  Hug
Видях Данидан - липсваше ни  Peace Да дойдеш на следващата среща Mr. Green  Hug
И аз да задам един въпрос за храненето - казаха ми, че въведа ли жълтък трябва да го давам всеки ден, а ако въведа месо да се редуват през ден  Thinking Така ли се процедира? Аз исках  да и давам домашни яйца, и мислех да и ги включвам само като имам - проблем ли е това? И да питам киноата - с плодове давате ли я? Аз засега само с зеленчуци съм я мешала .
За месото в пюретата - има само чисто месо. Така го добавяте към зеленчуково което яде детето ви  Peace Аз взех на плазмон - пуешко и другия месец почвам да я захранвам с месо.

# 72
  • София
Оф Аелия, като те чета все едно аз съм го писала  Tired Дива работа са тия хлапете, незнаят какво искат, а още по-лошото е че и ние неможем да ги разбереме  ooooh! От 8.30 до 10.30 се мъчихме, защото на принцесата й се спи ама неиска да заспива, а сега така се е укротила в кошарата, че май най-накрая ще има малко спокойствие. Напоследък стане ли време за сън вкъщи става лудница, направо ми се изправя косата Sad А не беше такова дете  Crossing Arms

# 73
Aуууу, Десита изчезваш бавно от света  Laughing Много си отслабнала бе. Дани е уникален

Същата съм си бе човек, нямам промяна. newsm78

# 74

Същата съм си бе човек, нямам промяна. newsm78
Не се прави  smile3508
Rumince, мерси за инфото  bouquet
Аелия, много кофти, бе. Ивето след вчерашния кеф - спа 4 часа блок през деня, сега е егати мрънкалото. Пия си кафето три часа вече...

Общи условия

Активация на акаунт