Идвай пролет вече,да е здраво ЮЛСКОТО човече!(тема 82)

• 10 519
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Здравейте момичета.
Пухтулка, Аелия и ние сме много трудни с приспиването. Спи й се страшно, но не заспива от страх да не изтърве нещо #2gunfire Понякога през целия ден спи не повече от час и вечер не се търпи от кривотия.
Много хубави снимки видях на Олето, Инка, Десита. Много сладки са станали малките.
А нашите нощни маратони с ревове и танци продължават. Още нямаме пробили горни зъби, а венците й са страшно подути.

# 76
Aма снимките които пуснах са от срещи бе хора. Не са само на Симона. Спокойно може да ги разгледате  Crossing Arms

# 77
  • София
Ходихме на консултация, по-добре е гърлото, лечението продължава. Обаче на разходка най-рано в събота. Като чета какви маратони правите направо...

Чудя се за храненето. Нали след като се въведе месото се редуват, един ден зеленчуково, един ден месно. Мариела изяжда максимум по половин бурканче от пюре, зеленчуково, плодово, няма значение какво е. Та се чудех, грешка ли е ако си и давам 2 дни едно и също пюре или да хвърлям смело?  newsm78 Особено за месните ме вълнува, да не й стане нещо от много месо.

Бързо оздравяване на всички и се пазете!

# 78
Ходихме на консултация, по-добре е гърлото, лечението продължава. Обаче на разходка най-рано в събота. Като чета какви маратони правите направо...

Чудя се за храненето. Нали след като се въведе месото се редуват, един ден зеленчуково, един ден месно. Мариела изяжда максимум по половин бурканче от пюре, зеленчуково, плодово, няма значение какво е. Та се чудех, грешка ли е ако си и давам 2 дни едно и също пюре или да хвърлям смело?  newsm78 Особено за месните ме вълнува, да не й стане нещо от много месо.

Бързо оздравяване на всички и се пазете!

Стига да не си бъркала с лъжицата в него, няма проблем

# 79
Рапунцел, и Сами вчера спа, спа  ooooh! Такова чудо не бях виждала никога през деня.  Първо "лека" 4 часова дрямка със събуждане само за кърмене. Shocked После като го изведох навън заспа в количката и дремна още час и половина. То затова дивя почти до 12 де, а ние клюмахме като кокошки  Tired Затова пък днес е решил да ме изкара от релси  Crossing Arms
Моля, вижте темата за националната среща и желаещите да присъстват да ми пишат ЛС или по скайп (за Дуци може и по кю  Crazy), за да спретнем списък и да видим колко и какви стаи ще ни трябват.

# 80
  • София
Тони, нищо няма да й стане от много месо, на мен лекарката ми каза да давам два дни месно и един ден зеленчуково пюре  Peace

# 81
Една от основните причини да му дам кис. мл. е че не пие АМ, а трябва да има млечни хранения все пак.
Laughing Разсмя ме искрено! Hug Ти под млечно какво разбираш? Кърмата какво хранене е? Grinning

кърмата не му стига за 1 хранене, т.е. суче два пъти: сутрин и вечер, но и двата пъти му е недостатъчно и го дохранвах с нещо. Та мисълта ми беше, че според мен му трябва още мляко  Grinning. Пууууу че съм обяснителна  Crazy

# 82
  • София
И аз давам два дни месо, за да се свърши бурканчето и после два дни само зеленчук.

Габи има също крусти, мия й главата с А–Дерма, няма подобрение. Трябва да пробвам този Арника балсам.
От снощи кърмата ми намаля за сметка на обилния цикъл #Cussing out Много е неприятно.

Купа, стискам палци за сестра ти fingerscrossed
Инка, а аз си мислех, че Габи яде като прасенце tooth
Десита, страшна фотосесия си му направила на малкия сладур Peace
Евридика, някъде мернах, че си ми колежка май Wink
Пухтулка, оздравя ли?

# 83
  • София
Пумичка, мерси че попита  Hug По-добре съм вече, остана само гадната кашлица, но лекарката ме предупреди, че е много упорита  Sad Дано да минава вече, че Ади много се шашка като кашлям, а и е почнала да ме имитира - кашля и се смее доволно  ooooh! В понеделник я водихме на консултация и лекарката потвърди, че просто ме имитира  Mr. Green

Тези, които са малко по-напред със захранването може ли да споделят какви меса са въвели досега? Аз съм давала пиленце, пуйчица и зайче-байче  Mr. Green Лекарката каза този месец да вкарам и агнешко /него трябваше още миналия/, телешко и свинско, а за другия оставало риба и черен дроб  Thinking Нещо бързо ми идва, макар че сега започнах с глутена, после като започна едно по едно месата и тя ще навърши 9 мес, че и отгоре  newsm78

# 84
Николета ме бойкотира  Crossing Arms Ходихме на частната консултация при Беличева. Заспа в колата и още спи.. а искам да я нахраня, че след час съм на козметик.

Тези лекари много са ми интересни - чудят ми се, че още кърмя... все едно е геройство, а не потребност за детето. Учуди ми се, че не съм въвела глутена. Но не ме е притискала. Харесва ми, че имаме горе-долу еднакви виждания. За Превенар-а ме посъветва да се сложи, но между 13-18 месец. Иначе Ния е стигнала 7-те кила и я измериха 66см (с 2 по-малко от миналия път  Rolling Eyes). Важното е, че расте. Да съм я приучвала на гърне - ами нали купих гърне - голямо й е - дупето и провисва вътре, а краката й не стигат земята  Mr. Green и се плаши.

# 85
Пухтулка, аз май съм една от най-рано захранилите, но още не съм въвела всички меса. Илия яде редовно пиле, пуйка, заек и телешко (телешкото го въведох наскоро). Еднократно е ял агнешко. Свинско и черен дроб ще дам след годинка, а риба след 1-2 месеца.

Десита, Дани е разкошен бонбон Heart Eyes. Много му отиват всякакви шапки на миловидното личице Simple Smile.

Купа, и аз стискам палци на сестричката ти Praynig.

Снимките от варненската и софийската среща на Олето са много хубави Simple Smile.

Инка, Бобчо е много сладичък. Включи се малко по-подробно Mr. Green.

Тони, как лекуваш Мариела? Питам, понеже и Илия е с червено гърло и температура, но засега изчаквам с АБ и се чудя дали не греша Rolling Eyes.

Аелия, а този Арника балсам продава ли се по магазините или ти го е дала Камелия?

# 86
  • София
Астарта, твоето беше едно от мненията, които очаквах  Peace А защо свинско и черен дроб след годинка?

Аз май днес много се разписах ама ми е дошла музата, сори  Blush

# 87
  • София
Астарта, изписаха й един сироп - Суметролим се казва и се пие на 12 часа. Увери ме, че не е антибиотик. Вит. Ц по една ампула слагам в чайчето от лайка и за температурата Панадол, а ако е над 38 каза да слагам свещички Ефералган. Само с Панадол смъкнахме температурата, свещички не съм слагала. Лечението е 7 дни. Сега за този сироп нарочно не съм чела в нета, сигурна съм, че ще намеря  нещо ужасяващо. Аз не съм фен на АБ, но за детето ме е шубе да не слушам лекарите. Иначе беше вдигнала 39.1 и ми изкара акъла. От вчера обаче не е имала Т, слава богу и не съм давала Панадол. Стискам ви палци да се оправите по-скоро! Hug

# 88
Суметролим е АБ.

# 89
  • София
А пюрето на Сънвал е чудесно, точно тази комбинация. Сами много я харесва, а да си призная и аз я одобрих. Не знам защо ти мирише на лой  newsm78

Дадох го...същата работа. Може обаче и да заради зъбче, май ще пробива скоро, защото последните дни отказва и плодовите пюрета следобяд.

За зависимостите - така е. Аз по принцип съм против налагането на режим или какъвто и да е ритъм на детето. Смятам, че то само показва какво, къде и как. За спането обаче проблема ми е, че спим двете на единично легло и ни е тясно. Тя като разпери ръце заема място на 1 човек, а аз съм на ръба на полудиагонал. Сутрин обикновено съм схваната, недоспала и крива Confused. Та за т'ва де... Хубавото е, че скоро се местим на по-широко Laughing.

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 13:44 от Elika

Общи условия

Активация на акаунт