Абе тва мойто дете , нещо си обърна режима
, преди си спеше до 5:00-5:30-6:00 и тогава сучеше , а сега се буди в 4:00- 4:30 (че и по рано понякога).За вечеря му давам каша и после суче (кърмата не му стига, а не пие АМ). снощи например се наяде (даже се наплюска бих казала), игра до 23ч. и пак се събуди в 4:30 да яде
. Ще се отучваме от това ранно ядене .и като знам какви ревове ще е ............
.(докато усети, че му давам вода и се ококорва веднага)Калинка Малинка аз кисело мляко му дадох миналата седмица (общо е ял 3 пъти ).Хапва си го , доволен е ....особено като му го направих с малко плодово пюре вътре
Знам че някой мами няма да одобрят даването на кис мл. , но аз така съм си решила , а и педи ми каза още за миналия месец, че може да му давам. Една от основните причини да му дам кис. мл. е че не пие АМ, а трябва да има млечни хранения все пак.

Много съм доволна! Днеш ще пробвам да хвана другото!
. Като се прибрах ме чакаха на вратата и само като ме съзря...е няма такава радост. От една страна ми е приятно усещането, че за тая малка душичка съм целия свят, но се притеснявам да не стане съвсем зависима от мен.

Зверилий ме подлуди тая сутрин, явно имам нужда от спешна 2 часова разтуха някъде без него. Много ме дразни и направо ми идва да го набия
Само крещи недоволно, три пъти сменях памперс, мих и преобличах, което е МЕГА трудно напоследък, защото той се върти като пумпал и ми бяга
Неговата енергия расте и е неудържим и неуморим, но аз се скапвам съвсем.

Да дойдеш на следващата среща
Така ли се процедира? Аз исках да и давам домашни яйца, и мислех да и ги включвам само като имам - проблем ли е това? И да питам киноата - с плодове давате ли я? Аз засега само с зеленчуци съм я мешала .
А не беше такова дете