Споделете 99

• 23 286
  • 770
  •   1
Отговори
# 105

Ей тая думичка ми е много неприятна, а постоянно се използва в темата и почва да ме дразни.
Днес си получих документа, според който с 19  гласа "За" и нито един "против" съм избрана за пълноправен член на катедрения съвет. Много съм доволна. В момента пък се разтоварвам и блуждая, защото от 04.03. сутрин от 9 вечер почти до 17 говоря и отговарям. Имам железни гласни струни, явно. Снощи сънувах, че нямам глас, какво ли означава?
От април ще пусна Ния отново на градина, дано не боледува както преди, искам детето ми да е здраво.

Сетих се, че преди много години на едно жълто трабантче с моя приятелка бяхме нарисували сърца с червило по стъклата.

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 16:24 от Мишона

# 106
  • London, baby
Аз не вярвам да е последното ...

Да взема да споделя, че ремонтирах гардероба ми и се контузих, че как иначе.

# 107
"Дрискане" ми звучи по-просташки, затова. Пък и мислех, че неписаното правило тук, е да се изразяваме по културтрегерски интелигентно. Поне в тази тема... Blush

# 108
  • При хората, които обичам
Да, тук говорим възпитано. Днес можем да поругаем на воля в темата за фирмите за подбор на кадри.

# 109
Ако "осиране" ви харесва, значи никви интеректуалки не сте, а хиксоалки, ши мъ извинявъти. Mr. Green

# 110
# 111
Разцепих се от ски днес. Времето е супер, а Димана вече ми прави забележки относно стила ми на каране. ОСвен това винаги си поръчва от най-скъпите неща. Императора пък мрази снега.

# 112
Мишонек, подозирам, че цапна едно коняче по случай приемането с 19 гласа за. Наздраве!

# 113
Ромчец, Волфио, ромчец. Ъц. Twisted Evil

# 114
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
хехе, изгря една позната луна  Grinning

# 115
Аха, Деси. Спомних си, че имам подходящ аватар за това време.
Получих доказателства, че не се води присъствен лист на падуани и джедаи,
съответно не получават и кисело мляко На баба, и всичко това е форумски фолклор.

# 116
# 117
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Хей, Знаточе!
Ти да не си като онзи пич от "Утрешния вестник"!
Какви са тези снимки от утре, та и с 15 минути отгоре на сегашния час  Shocked
Аз не мога да прочета какво пише вътре.

# 118
Да споделя още нещо - за пръв път съм в този курорт, но веднага намерих правилните хора да направим врътките. Осигурих си карти за лифтовете на половин цена и ски екипировка с 30% по-евтино от най-евтиното.  Hug
Не че ще ме сбърка някой друг стотак повече, но въпроса е принципен.

# 119
Споделям, че не ви разбирам, ама хич  Rolling Eyes .

Общи условия

Активация на акаунт