Споделете 99

• 23 278
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
Споделям, че съм плътно по майчинство - пиша в две отчетни, пиша из Нашите деца, дори пуснах тема, разхождам се с часове навън и съм активна поне за малко в СНБМ, не ми се и влиза в Клюкарник, само наминах за едно Здрасти!

Поздрав за Естер, Ео и МГМ http://features.cgsociety.org/newgallerycrits/g06/29806/29806_12 … 311607_medium.jpg

# 91
Честит бъбречен ден, в такъв случай! И наздраве.  beer3 Да прокараме камъните по- лесно.
И не забравяйте, че днес разтоварваме само това, което минава през бъбреците.

# 92
  • При хората, които обичам
Ако забелязвате, чашите ми не само са измити, а и подредени. Може би това е заострило вниманието на Имелда.
Благодаря, Им, значи не ме лъже паметта.

Сега да се заемем с ботушите на galll и защо мързелува, а не измете листата наоколо им.

# 93
Аз пък искам с кални гуминетки по плажа да се разхождам. Crossing Arms

# 94
Никой да не ми пипа ботушите! Всички знаем за ефектът на творческия безпорядък. А съм разчистила, а ме е напуснал музът.

# 95
  • София
Дори не смея да си представя, камо ли да попитам с какво е пълен бурканът до ботушите.

Ваня, не съм чела какво си писала вчера и не знам дали си права, но предполагам, че си.

Ако е това
За емоциите и бъбреците:
Това не беше ли свързано с хормоните, синтезирани от надбъбречната жлеза, Имелда? Не влияеха ли върху поведението ни в стрес?
има връзка да,  и кортизонът, който отговаря зя издръжливостта ни на стрес, и адреналинът, който се повишава при стрес - психически  и физически, имат своите ефекти върху функцията на бъбрека.
Ай` стига толкоз лекции за днес. Благодаря за вниманието!

# 96
С водоласли и морски звезди, Им. Wink

# 97
Имах някакви спомени, че надбъбречната жлеза произвежда хормон, подпомагащ превъзмогването на стреса. Както и да е.
Аз за бъбреците си не се тревожа, водата си тече в изобилие при нас, стига да има кой да я налее.

# 98
ДеВаня, не те ли притесняват тия чаши? Ще вземат да паднат. Да се потрошат, бррр.

# 99
Според мен аватарът на ДеВаня илюстрира балансирането й върху опънато въже, без лост за запазване на равновесието. А като имаше и лимонче най-отгоре ми се струваше, че чака някого и докато го чака, пийва кротко чай до камината.

# 100
Лигли  Crossing Arms

# 101
Фръцла. Laughing

# 102
Наложително е да си дам отпуск от Споделете. Напоследък само спамя и се лигавя. Посипвам си главата с пепел и се самоизпращам в ъгъла за размисъл.
До скив!

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 16:13 от Анджелина

# 103
  • София
Точно тази цветова комбинация ми съзадва слънчево настроение в този дъждовно-ветровит - боклуковит и ремонтно- разбит софийски ден. Даже имам чувството, че ако ги пипна чашките, ще са топли.
Отивам да опъна петала до камината и да си сипя кафе в голяма розова чаша с още по розово сърце. Който слуша, ще научи, кой още има такава.

# 104
Само, да не се окаже, че съм пуснала последното за историята Споделете. Оакването си е направо осиране, сякаш...

Общи условия

Активация на акаунт