Споделете 99

• 23 276
  • 770
  •   1
Отговори
# 75
Споделям, че всяко мое влизане в "БГ мама" днес е съпроводено с едно "цък-цък-цък....". Сигурно е бомба.

# 76
Хи- хи, тази думичка "томително"! Самото звучене си говори ясно, че става дума за размазване. А това не ми се връзва с миенето на чинии. Поработи още, Гюлфия.  Grinning
Балу, да са живи и здрави левентите!

# 77
То не се връзва с никаква работа, нито пък с мъже. Но е възможно да мине пред съпруга й.
Ако е човек на точните науки например.

# 78
Ако някога ме видите полегнала томително, моля сритайте ме- най -вероятно съм преяла и ми се е доспало. Веднага ще  сменя позата в сластно-лъстива.

Писна ми от празници, току някой изскочи с тава баклава или торба курабии. Не се научиха да черпят с кебапчета, ей.

Балу, честити да са ти. Живи, здрави и щастливи  bouquet

# 79
  • Пловдив
Пловдив пааааай се! Аз ида! Одисеята с хладилника, част пета Mr. Green

# 80
  • София
Самото звучене си говори ясно, че става дума за размазване. А това не ми се връзва с миенето на чинии. Поработи още, Гюлфия.

Нищо не си разбрала, galll, за него ще е миенето на чинии, а за мен - томителността. Това е специален подход в литературния анализ, нарича се "както ми изнася", не сте ли го учили в училище? Mr. Green

# 81
А аз следя за нови отговори в Споделете 98.
След половин час си отивам. Сиреч по-рано.
Имам няколко ангажимента, заради които няма да ида за автограф при Василиса.
И "проверка правопис" се бъзика с мен.

# 82
Ха ново пет!!! Станислав е с повръщане, от нощес, вирусчец мори добитъка из детските градини.

Що ли ми трябваше да се похваля вчера, че съм се оправила?

Рокси, май си ми прехвърлила малко каръщина. ooooh!

# 83
Абе имам подходящ синоним на томително очакване, но Другата преводачка ми го забрани. Sad

# 84
  • тъгата в мен
Балу,като си имаш близнаци,това значи ли,че ще се радваш и на внучета от този вид?
Да ти са живи ,здрави,умни и разумни!
Семейството ни продължава да инвестира в поддръжката на личната хигиена на домашното ни хайванче.Купихме си помпичка за баба Костенурка(която всъщност е бебе-костенурче,но е кръстена на нинджите,естествено.)

# 85
През момчета няма как.
Просто по-голяма вероятност за правнучета близнаци, при условие, че има внучки.

# 86
Готова съм да си посипя главата с пепел! Хубаво ми казваше мама навремето да кандидатствам в ТВУ, гле,й какви учени хора излизат от там. А аз се дърпах... Сега от литературния анализ помня само онова за коня и текста, дето скоро си го признах в друга тема.

# 87
  • София
Специално за ДеВаня  и нейните чашки -
Световен бъбречен ден - Над500 милионадуши по света(почти 10% о  … то– много разходи

Колкото до емоциите - смята се, че органът който реагира първи  на страха са бъбреците.
А пък според учението за чакрите  - втората чакра, свързана с половат и отделителната система е отговорна за нашите взаимоотношения с хората, приятелски интимни, сексуални, с децата и т.н.

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 15:12 от Имелда Маркос

# 88
Аз още вчера те питах, ама ти Де Ваня забеляза  Crossing Arms

Гал  hahaha

# 89
  • София
Вчера бях заета...

Общи условия

Активация на акаунт