Споделете 99

• 23 289
  • 770
  •   1
Отговори
# 135
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Балу, забравих да ти честитя - сега го правя от сърце   bouquet

Ох, от четене за този фотоапарат, почти не правя снимки. Много тъпо така, ама скоро ще се поправя.
То и не виждам много неща около мен сега за снимане, нещо много безцветна и невпечатлителна е обстановката.
Ама ще се поразтъпча тези дни, то май е по-логично Мохамед да се замъкне до планината, отколкото обратното  Laughing

# 136
Преди да се върна да чета, ще споделя един запушан като с коркова тапа нос. Дишам като риба на сухо. Аман вече- за трети път в рамките на месец.
Чудя се дали да се лекувам с гроздомецин-червен или с нещо друго на -цин, от аптеката срещу рецепта. newsm78

# 137
Балу, живи и здрави да са ти порасналите момчета   bouquet

# 138
Балу, да са ти живи, здрави и много щастливи красивите момчета!   bouquet
Споделям сърдит мъж. Някой да го иска? Като се сърди - мълчи. Става идеален.

# 139
Бианка, подозирам, че никой няма да ти го вземе. Снощи се пробвах, ама ударих на камък. Освен да ги съберем да си помълчат; пък може и да намерят обща тема на разговор  Mr. Green

# 140
Благодаря на всички, за всички хубави пожелания, през целия ден! Hug

Да ви питам нещо. Нали през Великденските пости може да се прави кръщене? Близнаците ми не са кръщавани. Баща им, също. Сега е решил, че е дошло време да се кръщават и тримата.
Не се оплаквайте от мълчаливи мъже. Моят нали е буден у дома само от 21 до 23 часа, горе долу, ползва тези два часа да си навакса. Само ако гледа мач, мълчи. От тези дето на воденица са правени му е модела. Laughing

# 141
Мисля, че през постите може да се кръщава, само за сватби не е разрешено...

# 142
Споделям ви, че скоро ще споделя с luna една биричка на живо. Да запознаем челядта, да обсъдим младостта. Нашата и таз на младежта.
Един вид, ще ú се разкрия. Grinning

# 143
Споделям, че видях два щъркела като дойдоха откъм Бургас и отидоха към гнездото си в промишления квартал Западна индустриална зона, на ул Азаплар, но по-близо до Гвардейска, отколкото до Черна. Там намремето имало голяма върба, но една зима се срутила. Хората от махалата събрали 5 лева и платили на енергото до им забият един стълб. И отгоре монтирали една конструкция от желязо. Пролетта щъркелите си направили гнездо на стълба. Те така, отдавна. Пет лева са били много пари на онова време, една щафета шпеков салам излизаше около 4 лева, бирата беше 0.23лв.

# 144
  • Майничка
Добро утро, деградираща аристокрация Laughing! (сега да не вземе да се обиди някой)

Сутринта на терасата ми явно се е вихрил птичи бой, съдейки по количеството пера, кръв и хм... разни други неща, окончаващи на "а". Подозирам, че може да има и загинали нейде под цялата перушина, но ме е гнус да проверявам. Ще изчакам благоверния да се върне от кафе с родителската агитка и ще му вменя огледа. И без това все ме упреква, че трудно делегирам отговорности, хак да му е.

Прочетох писаното от Балу на предната страница и, честно си признавам, хвана ме яд на мен си, че съм била толкова нерешителна. По първоначални планове, №2 трябваше да е №3, но ми отне 8 години и половина да реша, че само едно дете и кариера не ми стига и наистина да поискам второ.  Сега, като погледна назад, си давам сметка, че спокойно можех да "вместя" още едно в този период, без особени сътресения нито в личен, нито в професионален план. Вече не ми остана хъс за трето, като се замисля, че пред пенсия ще изпращам, дай Боже, абитуриентка...

# 145
Вълк, аз, за да видя щъркел, трябва да изляза на 30 км. от дома. Mr. Green
Имаме си едно любимо село след Нови Искър, та....като тръгнем в тая посока, ги виждаме, щърковците.

# 146
Споделям ви, че скоро ще споделя с luna една биричка на живо. Да запознаем челядта, да обсъдим младостта. Нашата и таз на младежта.
Един вид, ще ú се разкрия. Grinning
Няма как да не споделя, че съм в очакване.......
Споделям ви сладкото усещане за хаос и вечно движение в къщи - обичам да се чувствам така, като част от пълна къща.

# 147
Охм, чак не смея да се похваля, че и детето, и аз сме си добре. Да не ми се образува пак черна серия. Tired

# 148
http://media.snimka.bg/2388/011030536.jpg Жозефина, това е в нашту селу, на центъра. Имаше пет шест години, когато щъркеловите двойки бяха няколко - имаше  го това, на куличката на църквата, на един стълб до църквата, на комин на училището и на една черница до училището. Пустните му мангали, опънали две страни от металнагта ограда на паметника и вратичката.

# 149
добро утро
споделям слънчев и все още студен  мартенски ден.

Общи условия

Активация на акаунт