Споделете 99

• 23 297
  • 770
  •   1
Отговори
# 165
Споделям, че привечер ще си изпратя единият мъж да се труди на село, но ще посрещна другия. Mr. Green
Пусни тема в ДиС.  Joy

# 166
  • о`майна лунна нощ е
Разликата във възрастта между двамата е само 31 години. Mr. Green

# 167
Бременна извратенячка?  Shocked

# 168
 Laughing Абе Вълчо ще ме умориш просто.

# 169
  • При хората, които обичам
Ох, Имелда, не мога да не се смея. Не просташки кикот, а аристократично някак, подходящо за опера.

# 170
# 171
Ох, Имелда, не мога да не се смея. Не просташки кикот, а аристократично някак, подходящо за опера.

Ваня, много неаристократично. Аз например пуснах само леко подигане на вежда+ъгълче на устна. Червилото ми е дискретно, естествено.

# 172
  • При хората, които обичам
Това с веждата никога не съм го умеела. Вероятно заради плебейската нишка от баба ми, гъркинята.

# 173
Нищо, Им, четох те и си представях. Тука имам един стар, прашасал комп, ще се опитам да съживя звук от Жизел. Не знаех, че и тя е умряра от любов.
Дължа ти някаква сума, проценти от стойността на един билет - твоя.
Представям те като една лекарка от нашите, аз за съжаление ги познавам всичките.
Често дава нощни дежурства в бърза помощ. Понакога пие студено кафе и пуши Арда пред входа.
Днес е най-тъжния ден в живота ми, не, че не може повече, но аз не мога да си представя,
а се гъбаркам из форумско, сякаш всичко ми е наред.

# 174
  • София
Аз съм Имелда Маркос - форумска легенда и красавица, за каква Арда говориш, Вълк!!!

# 175
Вълк, какво се е случило? Как е Вълчето?

# 176
Добре, извадих я от устата й и замених с Давидоф. Така добре ли е?

# 177
Мери Лу, благодаря, така ме видя една съфорумка.

Пролетта я обичам. В разгара и. Когато е нито топло, нито студено.
Петък 13, майка ми има рожден ден, да ми е жива и здрава! Черпя ви, кой каквото желае.

# 178
Моят аристократизъм е задрямал преди няколко поколения, затова се изкисках селташки. Простете.
Честит празник на майка ти, Криста!

# 179
Не ми се споделя, Вълчето е само в болница, в друг град, а днес има рожден ден, става на 20, и на Коледа, и на Нова година беше в болница. Обадих се да купят от паричките му една кутия бонбони. Бях му обещал да го заведа на кръчмата Братя Шалеви. Мамка му, ще се пръсна. Не казвайте нищо, не му честитете, ще се оправим. Трябва ми един дневен център в тоя шибан град. Имало е проект, но не са го одобрили. В Горна Оряховица са одобрили, в Пловдив, само в нашия -не. Ще си плащам бе. Е там, да е сред хора, в присъствие на психолог, да апликира, да пълни саксии с ръст, каквото и да е.

Общи условия

Активация на акаунт