Споделете 99

• 23 304
  • 770
  •   1
Отговори
# 195
  • Майничка
Meri_zajo, съжалявам.
Все пак има възможност за обжалване.
 Консултирайте се с личния лекар на майка Ви, дано даде някакви насоки.

# 196
Когато си говорите за култура, установявам, че съм за Спамо-чата Twisted Evil
Не съм ходила на културно мероприятие от повече от осем години.

Свалила съм две кила за една седмица. Още пет и ставам френско гадже. Не че има нещо общо с културата  Laughing

# 197
  • UK
Аз - четири за три дни. Не съм яла нищо, не ми се яде. Нещо ми е ниско кръвното и се чувствам ужасно, но ще ми мине. Simple Smile

# 198
  • София
Като не ядеш още четири дни, гаранция ВСИЧКО ще ти мине, МГМ. И кръвно грам нЕма да ти остане, камо ли пък ниско.

# 199
Да се похваля ли, че колектива е попълнен с лице, за което имам пресантиман че успешно ще замести Боби.

Андрейчо.

Laughing Първи запис, от преди минута: "Спри! В цигарения дим има радиация!"  Тъкмо пъхах цигарата в уста.

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 15:06 от ellyst

# 200
  • UK
Не ми се яде, не огладнявам, не се чувствам зле от това, че не съм яла и не го правя по някакви причини от типа на отслабване или нещо такова. Просто нямам апетит. Непрекъснато ми се вие свят, това е най големия проблем, и като лежа, пак имам чувството че ще падна. Ама ще ми мине, де, няма къде да иде, и апетита ще ми дойде. Simple Smile Никога не съм мъчила организма си с гладуване, няма и да започна тепърва, ако ми се ядеше, щях да ям. В момента ми се иска само един шоколад, но не съм ходила го магазина от три дни, та нямам. Simple Smile

# 201
E лист, този анонс ме настани на първия ред, по средата.
Дано утре ви е работен ден.

# 202
Ей в това е проблема ,че сме изтървали срока а личния и и дея си няма какво трябва да направи... #2gunfire #Cussing out

# 203
Кажете ми наздраве!
Много ми се пие, ще си пофантазирам....
Аз нищо не съм свалила Simple Smile

# 204
Наздраве, Фрида Grinning

Свали я най-после тая рокля.

Вълк, много се надявам да не останеш разочарован, Боби ужасно ми липсва.

Споделям освен това, че много, ама много ми се купонясва със споделетки. За мое огромно съжаление никва командировка на хоризонта не се очертава. Пфъ. Поне да падне някой лев отнейде, веднага цъфвам. Все ще се намери добра душа да ме прибере, нали  Grinning

# 205
Знаток, в Разград няма дневен център за вълчета.
В Плевен има, но до 18г - етакова нещо http://network-hv.com/index.php?option=com_content&task=view … 75&Itemid=107
Мери Зайо, регни се в тоя линк, поразгледай и попитай. Може да попиташ и в подфорум "Деца с увреждания и хронични заболявания", темата е "Мили родители, търсете правата на децата си".

# 206
Ето така ми харесвате  Laughing .

Наздраве на Фрида! Често се оглеждам за нея по улиците и понякога я виждам.

# 207
Simple Smile Умбра

Ели, винаги ще те приютя.
утре съм канена на парти, не знам как да го организирам още... и не знам дали ми се ходи.

# 208
Днес като се правех на майстор и карах извън пистите, се забих в едно борче, ама класически. Като на анимационните филмечета. Димана първо умря от смях, а после съвсем сериозно ме попита: " Ти за какъв се мислиш? За царя на ските ли?"

# 209
Споделям си новата , супер нашарена чашка за чай и шварц, една такава, тумбестичка, много ме кефи. Всеки луд-с номера си ,казват. Аз-с колекцията си от чаши за кафе и чай.

П.С. Ако някой иска да се снабди с йоФтинка и ефектна керамична чаша-мястото е "Джъмбо". Какви сладурски джвъчки има там за кухня и градина, освен детските играчки, не е истина.

Общи условия

Активация на акаунт