Споделете 99

• 23 305
  • 770
  •   1
Отговори
# 210
Споделям шампанско с ягоди. По повод, че след като взаимно се опиянихме, разпенихме и изгърмяхме, днес балгополучно се и уляхме - с един прекрасен човек! Искам и оттук да му кажа колко се радвам, че го притесних, защото това ми даде шанс да го опозная и да позная себе си в него!
Наздраве!
http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/5027313/2/isto … 313-champaign.jpg

# 211
Фрида! Моят диван плаче за Ели, плаче, разбираш ли Stop
Изтощена съм, изцедена, изцентрофугирана. ОСтанали са ми сили точно колкото да си примъкна бутилка и чаша и да си помечтая за някои от вас от другата страна на масата ( и да имам задника на Фрида и къдриците на Ели, разбира се).

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 21:33 от Рокси

# 212
Споделям, че днес ми е точно петък, 13-ти - толкова гадости в един ден не са ми се случвали. А даже не съм и суеверна...
Надявам се утре да има подобрение, ако не съм се гътнала дотогава.

# 213
Споделям, че днес ми беше разкошен ден, като изключа висенето един час пред училището.....усетих как бората ме пронизва през пролетното ми манто и ефирната туника.....та сега ще се загрявам....
Споделям ви двата си упсарина, останалото от лечебните процедури си го запазвам само за себе си... Mr. Green

# 214
  • о`майна лунна нощ е
Вкъщи има полицай.

# 215
Мдамм. Петък 13-ти завърши подобаващо. Вирусчето на Станислав се развихря, сега-и по другия начин. Имам предвид първоначалното заглавие на "Споделете" 99. ooooh!

# 216
Споделям ,че днес си отиде едно човече от този свят а токущо дойде !мир на праха му!

# 217
  • London, baby
Бейлис, станало ли е нещо?

# 218
  • о`майна лунна нощ е
Вес, спокойно. Набързо беше разсъблечен и оборудван с работни дрехи, за да помогне на милото. Ще се похваля, че вече си имаме сглобени ъглови легла. Милото и братовчед му се справиха за два часа.

Мери_зайо, насълзявам се от такива новини. Мир на праха му! ...

# 219
Днес като се правех на майстор и карах извън пистите, се забих в едно борче, ама класически. Като на анимационните филмечета. Димана първо умря от смях, а после съвсем сериозно ме попита: " Ти за какъв се мислиш? За царя на ските ли?"
Представям си го цветно,великия Марадона,страшилище за всички донжуани, в интимна прегръдка с бор Joy Няма ли да пратиш по една снимка за нас,невежите,за някои от които опитите за каране на ски приключиха още в ранна ученическа възраст(с една безследно изчезнала щека и една полуизхвърчала ска) omm
Мери,нека почива в мир и дано някой ден всички болести изчезнат,и всички дечица са здрави.

# 220
  • Boston, MA
Споделям много заета седмица, но свърши де. Откъде накъде съм хем безработна, хем пълна със задачи. Нарушават ми режима на следобеден сън. Вечер не мога да си чета книжките и после ставам крива по всички параграфи.

Чакам си другата седмица резултатите от комбинираното серийно изследване за Даун синдром. За моята преклонна възраст "нормалният" риск бил 1 на 100, опулих се. Споделям на вас, не на отчетните, че там лесно се плашат.

# 221
  • София

Мери_зайо, насълзявам се от такива новини. Мир на праха му! ...

и аз така - мир на праха му Sad

# 222
Пийте по едно днес за здравето и 19-тия рожден ден на моят НикиHeart Eyes

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 01:53 от Балу

# 223
Въх, Балу сигурно още купонясвате за близнаците  Laughing Ай да е жив и здрав момъка, само да ви радва и вие него  Grinning

На петък, тринайсти, ми изгоря баницата.

п.п. Баница не е евфемизъм! Де да беше Laughing

Бубка,  Peace  лека и безаварийна ще е, от един до три след полунощ имам пророчески талант.

# 224
  • Майничка
Балу, честито! Да е здрав и щастлив рожденика и само радост да ти носи!

Общи условия

Активация на акаунт