Споделете 99

• 23 437
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
Зефс бре,дай малко и на другите думата Mr. Green
Добро утро! Тургам яденето на котлона и отиваме на детски клуб,амаха.
Усмихнат ден на всички!

# 586
Събудиха ме с думи, които не очаквах да чуя.... Моята най-любима кака тази нощ е починала...а беше само 12 години по-голяма от мен...Толкова неща пропуснах да й кажа последните години, улисана в ежедневието, нарасналите ми задължения и радости, съвсем различни от преди....... 
Все едно ме няма, не ми казвайте нищо. Просто споделих.

# 587
Споделете нещо весело, де!
Нищо че аз се сополивя.

# 588
Ето ти кърпичка. Че ме удари в корема с тая новина. И без това ми е мъчно за моята си кака още от вчера.
Не съм подмазвачка. Имам доказателства.

# 589
Чакайте да споделя нещо:
К’во снимате бе тъпанари?” бяха думите на официалното лице на България по световната програма на ООН „Не на глада” Христо Стоичков към фоторепортерите, отразяващи събитието, предаде БГНЕС.

Зефс, 90% от помията, която от години се излива върху Стоичков е измислица, плод на злобата и завистта на голяма част от българските журналисти. Аз затова не вярвам на подобни "новини". Бил го казал като слизал от колата, пред шепа репортери. Кво чули, кво не, ама давай там да се пише нещо, да става скандал. 2/3 от българските спортни журналисти са едни мазни и смърдящи лайна,  които лижат задниците на шефовете на един или друг отбор или федерация за някой друг мизерен лев и чартърче в чужбина, а после бълват сервилни статийки и произвеждат новини, според нечий интерес. А когато няма конкретен интерес, сипят пасквили срещу този, който им  е трън в очите. Абсолютни мишки.

# 590
Ооо, да не ме разберете погрешно. Стоичков ме кефи. Така трябва да се говори. Аз не бих бил толкова любезен, като него.

# 591
Мерси Деси, изпратиха ми я.
Тези дни ще си пусна и нет у дома.

# 592
Споделям, че съм далеч от злободневните теми и суетата на деня

И съм два дни на тая група

http://vbox7.com/play:c10876d7

# 593
  • о`майна лунна нощ е
Споделям, че днес се чувствам доста по-добре.

Добро утро за всички!

# 594

Ти сега ли ги откриваш? Това е "група" на Деймън Олбърн, фронтмена на Блър. Преди време много ги слушах.

В момента слушам новият на U2. Не е лош, според мен. След първият сингъл очаквах, че ще е пълен шит, но не е. И все пак за мен има два U2 - до Achtung Baby и след него. Първият ми е много много по-любим.

# 595

Не ги откривам сега пък ти. Сега ги показвам за пръв път на детето, танцува, скача, опитва се да хване текст неуспешно и е много забавно.

# 596
  • Варна
Харесвам Деймън Олбърн. Не, направо го обичам. Ако тея са Горилаз /щото не ги виждам/ - и тях ги обичам... И анимацията им обичам... Peace!

# 597
Все едно на патагонски ми го говорите....аз слушам нещо такова....

http://www.youtube.com/watch?v=orDR4JA91F4
и се разтапям....

# 598
Днес ми е такова

...редактирах се, съжалявам за изокването така да се каже....

# 599
Боже, колко съм увреден, съфорумката пита за скенер, а аз си мисля за скенер,
и си викам, защо темата не е в здравния?

Общи условия

Активация на акаунт