Споделете 99

• 23 437
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
Вълк, не си само ти, и аз също за такъв скенер помислих и дори още преди да съм прочела първото мнение, гледам Зефс писал - явно е гушнал букета, ама с усмивка и съвсем се шашардисах...после разбрах...обременена работа  Tired

# 601
Гладна съм. Небцето ми крещи за разгулно, калорично, сочно и ароматно приключение. В момента съм потопена в мечтата за маса, отрупана с пълнени печени кокошки, екзотични риби в сметанов сос, чеснови хлебчета с домати, малки пикантни кюфтенца залети с лют сос, топъл, прясно изпечен хляб, дебело намазан с масло, мазно сирене с червен пипер, обилна порция миди с лук и майонеза, сочни печени филета в собствен сос, ох и още милион неща. Но разполагам само с кафе и лукчета.

# 602
# 603
Някой е пил на гладно снощи.

Аз се чудя и не мога да се начудя на човешкия мозък по време на сън. Сънувам нощес, че съм в Стани богат. Въпросът е - Кой е най-големият бозайник на Земята. Отговорът - Къци Вапцаров. ... Нямам обяснение как дойде неканен в съня ми, маскиран като отговор.

# 604
Аз сънувах, че си меря температурата и счупвам термометъра, та почти целия ми сън после се състоеше от издирване на живака в леглото..... ooooh!

# 605
Има една реклама, с един педал, дето се гърчи в един асансьор и стреска една лелка.
Някакво хрупкащо чудо.
Пробвай. Ако не се загърчиш, звънни на КЗП.

# 606
по повод сънищата
не ми се беше случвало до сега,но снощи сънувах съфорумка
известна ,всяваща респект
набързо ме измете от една тема

# 607
Някой е пил на гладно снощи.

Аз се чудя и не мога да се начудя на човешкия мозък по време на сън. Сънувам нощес, че съм в Стани богат. Въпросът е - Кой е най-големият бозайник на Земята. Отговорът - Къци Вапцаров. ... Нямам обяснение как дойде неканен в съня ми, маскиран като отговор.

Е нормално е. Ти сънуваш Къци, аз - асистентките му. Момичетата Невада  Hug

# 608
Най важното е да стискате зъби на разсъмване, защото аз от време на време изръсвам по някой бисер и става...оле мале.

# 609
  • о`майна лунна нощ е
Гладна съм. .... това го пропускам .... Но разполагам само с кафе и лукчета.

Ужасни сте!

Вълк, тази трапеза по случай раждането на вожда ли е? Аз в болницата, а вие се черпите?

# 610
Оф, препотих се три пъти докато преведа текст от 10 изречения, от английски. Направо се изкушавах да го пратя на Калина, ама щеше да е още по-нечестно домашното на един от малките хаймани. Някакви си индианци от Амазонската дъждовна гора и река Ваупес, говорели минимум три езика, а те общо били 20. Пък аз се уморих с един английски. И дали е правилно, не съм съвсем убедена.
Голямото ми дете вчера се по'фали, че от пет години насам за първи път го нарекли заек, в коридорите на Техническия. Ще ходи на пробен изпит. Кажете ми, че има смисъл.

Ям сурови бразилски орехи. Много са вкусни и адски полезни. Съдържат селен, но не бива да се прекалява, щото се натрупвал. Селена, не ореха. На път съм да прекаля, естествено.

# 611
Аз днес се успах. Погледнах цифрите на дисплея на телефона, видя ми се 7:45. "Аааа, и 45 е" само това регистрирах. Е, още 5 минутки, за да стана в 7 без 10 значи. Реално часът е бил 7:15. А дори не сънувах нещо конкретно и знаменателно.

С обяда приключих. Добре си похапнах, защото от известно време живея с мисълта, че съм отслабнала. В случай, че съм сгрешила, ще разходвам на пролет. С крос. До тогава с други подръчни средства.

Имам нов имидж. Укротявам си мощната коса в опашка или кок. Снощи Горд пред новата гледка заключи, че съм ги ощетявала до сега. А днес ми казаха, че приличам на Шехеразада.

Бейлис, ти да не роди?

# 612
Това за Елист бе, аз отдавна не съм кусвал агнешко, има няма 5-6 години, караме на ярешко.
Вълчето го чух по телефона. След всяка терапия гласът му се променя. След ОАРИЛ пееше
вярно, както в детството си. Ама безупречно вярно. А сега чух дрезгав бас. Вълчицата е там.

# 613
  • UK
Аз обмислям ритуално убийство на скапания ми телефон. Снощи както си е стоял най кротко на масата до компютъра, си се е изключил (под снощи разбирайте вероятно към пет следобяд), търсили са ме, но защо да ми е включен телефона, на кого му трябва включен, РАБОТЕЩ телефон, чак към 12 го намерих и го включих. Трябва и за него да мисля, нов да купувам. А съм доволна, само като гледам Стефан как зарежда неговия през ден, а моя издържа десет дни и е вече тригодишен... Ама просто не мога да го ползвам така, отвратително е.

Бойлера е окончателно спукан и за смяна, надявам се - скоро. Сега мия чинии със студена вода, не пера, защото пране на ръка със студена вода е все едно нищо не правя, ми само си мокря дрехите, то просто не се изпира, включвам бойлера за половин час, изключвам, къпя се, изобщо, мизерия. Снощи пратих на баща ми снимки да го види откъде капе, каза, 100% спукан кожух, бойлера си е за изхвърляне. Сега чакам хазяите да купят нов.

Отивам да се приготвям за излизане.

# 614
  • тъгата в мен
МГМ напомняш ми да си включа моя собствен!Изключих го по заръка на благоверния,че го притеснявал като звъни, а мене ме нЕма....
п.п.
човек без работа-гледах преди обяд Виповете ..

Общи условия

Активация на акаунт