Китна пролет идва вече,мама Февруарка нежно гушка своето човече

• 15 353
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Гея снимките са невероятни. Толкова са милички и лъхат абсолютна любов и спокойствие

# 226
Привет отново и от мен момичета,
"изгубих се" малко дългичко, ама Михито яко го мъчат коликите и е постоянно на ръце, а ние - перманентно недоспали. Познато-нали Laughing
Иска ми се да науча повече за новините около вас, но нямам шанс да седна на компа за повече от 10 мин, поради което пропускам тема след тема  Cry Сега той спинка и ще попрочета по диагоналната с-ма тази темичка.
Ние минахме месечинката, а на 40-тия ден ходихме да ни четат молитва. Погача още не съм му правила, но и това ще стане, мисля в края на месеца.
Малкият ни сладур вече се заглежда и усмихва, играем си с него - реагира на дрънкалки, обича да се къпе, но редовно прави "фонтани" в хавлията и върху дрехите си. Много е пораснал - на консултацията беше 5550 гр и 57см, има си чудесни гривнички по ръчичките и крачетата, яки бузки и много сладка гушка - пухкаво бебе, а и му омаляват и някои дрешки вече. Аз не мога да му се нарадвам, но ми е мъчно, че така се мъчи от колики и често не мога да му помогна.
 Вече сме почти изцяло на кърма и му давам АМ само заради колиеф-а вечер и нощем и то по 30 мл. С кърменето обаче съм много зависима от бебо когато сме на разходка, много е студено още, за да вадим цицата в градинката. Излизаме редовно на разходки, стига да не вали и да не духа вятър като днес, така че сме готови за среща с младостките мами. Ако Гал, Петя, Краси или някой друг реши да се видим в квартала - да пише на лични, за да се уговорим нещо. Пък за обща среща с бебоците - може да се класирам чак след месец май, когато ще пуснат метрото до центъра.

Раде, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  Бъди жива, здрава, много щастлива и обичана от цялото семейство!!!
Гея, честита втори месечко на малката Мила! Да расте здрава и щастлива, весела и обичана!!!

П.П Отивам да чета сега
Много целувки на бебоците от мен и спокоен сън за всички!!!

# 227
Момичета някой знае ли дали мога да пия колдрекс като кърмя ?

# 228
Ооо , Бухти  Hug
Тъкмо мислех да ти звънкам , че доста време се позагуби .
Ние излизаме всеки ден с малката , готови сме за среща !
Само се прибираме да се накърмим и пак почваме да мерим улиците  Mr. Green
Когато кажеш сме на линия !

# 229
Еее,Гея,не само апаратът е професионален,но и фотографът не е прост любител! Wink

# 230
Той съдържа парацетамол нали? това ли е активната съставка?
Ако - да можеш да го пиеш. Ако се бъркам ми кажи каква е за да проверя
 в този сайт може и ти да провериш ако искаш каза ми го Янчето http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

# 231

ами незнам дали е активната ама е най-голямо количество спрямо другите съставки

# 232

ами незнам дали е активната ама е най-голямо количество спрямо другите съставки
другото беше малко витамин и "подправки" виж линка в горния ми пост че там до дописах  надявам се да съм била полезна Peace

# 233
другото беше малко витамин и "подправки" виж линка в горния ми пост че там до дописах  надявам се да съм била полезна Peace
Определено беше  newsm51
Мерси много  Hug

# 234
  • София
Днес съм шампион Simple Smile толкова постинги отдавна не бях писала Simple Smile

Само да ви кажа, че аз с нетърпение чакам оплешивяването на бебка... пък дано да ни оплешивеят и челото, и раменцата, че и ушите ...  Joy

Отивам да си доготвя Simple Smile

Десика, аз в началото на април ще ходя до офиса да представя малката на колегите и нали е в завод Електроника, ще ти звънна да ми покажеш къде се разхождате Simple Smile

Целувки на всички мами и бебовци   bouquet

# 235
Оф днес май не ми е ден  Cry
Току що ми излезе херпес на устната и сега незнам какво да правя. На лекарството, което по принцип ползвам пише че не е препоръчително да се ползва при кърмене а ако не го лекувам ще се разрастне и ще стане много зле и ме е страх да не заразя беба  Confused
Някой знае ли някой бабешки лек за херпес  newsm45
Не ми стига болното гърло ами сега и това  smile3511 smile3511 smile3514

# 236
wondertedy7, провери в сайта, който К. Пенкова ти даде-много често фармацевтичните компании просто не правят изследвания как влияе лекарството на кърменето. И задължително на листовката пишат да не се взима при бременност и кърмене. Затова пък има др. организации, които тестват лекарствата. И създават справочници и сайтове (като горепосочения). Та може да се окаже че лекарството си е ок.

# 237
Пробвах няма го това вещество  Cry

# 238
  • София
wondertedy7, много внимавай, не искам да те психирам, но херпесът е много опасен за бебето! Направо смъртоносен. Сложи си маска и не я сваляй, защото ако пипнеш херпеса и пипнеш бебето или гърдите си, може да я заразиш. Може да се мажеш с Ацикловир крем, не е опасен, не преминава в кърмата в значителни количества. Кремче е все пак. В никакъв случай не целувай бебето и си мий ръцете често. Херпесът се съдържа и в слюнката.

# 239
wondertedy7 аз като се почувствам много зле пия Ефералган - разтворим 350 мл. Консултирала съм се с лекар и ми казаха, че няма проблем да пия по едно хапченце. Обясниха ми, че всичко преминава в кърмата, но все пак това било чист Парацетамол и то по-малък грамаж. А Панадола също е парацетамол.  Simple Smile

Наде
ама ти си била съседка  Wink И да не забравиш да звънеш като идваш насам да врътнем малко с количките.

Толо как мина погачата на малката?

Момичета някой може ли да ми препоръча нефролог? Трябва да направя един контролен преглед заради кризата, която направих след секциото, но нещо много оскъдна информация има по въпроса. А пък ако работи и със ЗК още по-добре, че имам направление.

Общи условия

Активация на акаунт