Китна пролет идва вече,мама Февруарка нежно гушка своето човече

• 15 351
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Ех и ние не сме почнали да оплешивяваме, а имаме коса бол, както пише Карбо не само по главата, ами и по раменете, гърба и ушите! Тати ни вика косматан Joy
Като маймунка сме!
Лека вечер от мен, че нощта няма да е лека - ето почнахме да се прокашляме в стил, ще се разревеме Laughing

# 241
  • пак там
Яна, Толо, благодаря ви! Ще пробвам и по този начин.  Hug

И ние сме доста косматички - по челото и ушичките, че и с доста дълга коса се роди Simple Smile ама засега няма никакви признаци да оплешивяваме Simple Smile

# 242
Раде, честит рожден ден! Много здраве и щастие ти желая и съвсем скоро да сте си всички вкъщи!

Тони, да ти е жив и здрав рожденика!

wondertedy7, много е права Атмосферчето. Задължително се консултирай с лекар!

Ние вчера направихме първата дъъълга - 3 часова разходка с количката. Естествено Бобчо спа през цялото време, Мими го возеше, а ние с таткото се шляехме отзад. Laughing Съвсем човешки се почувствах.
Иначе, храненето продължава да е на неравни интервали. Един път суче 30 минути и се буди след 3 часа, друг път - суче, заспива, пак се буди, пак яде и така минават 2 часа...
Но щом успявам да играя с Мими, да изпера и простра поне 2 перални на ден, да сготвя и най - вече да си взема душ, значи нещата са добре. С Мими беше немислимо.

Да попитам момичетата със секцио - как се справяте с вдигането на тежки неща и натоварването изобщо? Рехабилитаторката в болницата ни каза поне до 3-ия месец да не вдигаме нищо по - тежко от по 2 кила във всяка ръка. Но това, естествено е немислимо. Бобчо вече е над 4... Обаче, когато го вдигна заедно с кошчето за кола ме прерязва много силно корема и ме боли почти през целия ден след това.
При вас как е? Колко се пазите и имате ли подобни проблеми?

# 243
Раде,честит ти празник!Пожелавам ти в най-скоро време да се гушкате с Валенцето у дома!

Гея,страхотна фотосесия  Hug
Тони,да ти е жив и здрав рожденника!
На мен лохиите ми спряха чак ония ден и на следващия ми дойде.Все съм имала обилен цикъл,ама такова чудо не съм виждала.Кръв,та кръв ....Ами аз не се пазя след секциото.Ама то няма как,с бебче,количка,столче за кола.Дано не направя някоя бела.Аз вече започнах да се притеснявам,че на мен втвръдяването под белега ще ми остане завинаги.То белега вече не личи дет се вика,но мястото е твърдо.Не съм ходила още на контролен,защото не ми се пътува до Пловдив,но май ще трябва да отскоча да ме види някой док тук в Бс като ми свърши.
Айде лека вечер от мен,че ще си лягам.

# 244
  • пак там
МамаЗ, аз нямам такива проблеми... Доки предупреди да не вдигам много тежко, но няма начин - бебо е шест кила, а с количката или кошчето - сама знаеш. Но не усещам болка... явно си е до човек и до лекар.

# 245
Раде, Честит Рожден Ден  bouquet Пожелавам ти най-скоро да си вземете бебко у дома Heart Eyes

Гея, снимките са невероятни, особено първата!

Аз приспах това торнадо баткото и сега си почивам с бебка! Нищо, че има колики, толкова по-лесно е, когато детето все още не е подвижно и можеш просто да го оставиш някъде без да трепериш до какво ще се докопа или къде ще се покатери ooooh!

# 246
  • в сърцето на един мъж...
Много ви благодарим за комплиментите! Hug
Толо, имам още много да уча, така че за сега съм само начинаещ Mr. Green

# 247
  • Стара Загора
Гея,страхотни снимки ,пу пу малките са невероятни  Hug

# 248
Честит рожден ден на патерица, Раде! Много здраве, късмет и скоро да се гушкате вече тримата!
ЧРД и на половинката на Тони!
Честити месеченкифна бебчетата от предните дни и на тези от днес!
Гея, страхотни снимки - като картички са! И малките са много сладки, да са ти живи и здрави!
И аз не успявам да се справя със слинга, но ще пробвам по метода на Яна, че дано стане. Иначе 2-3 пъти го ползвах да кърмя навън и да ви кажа е доста удобно - нищо не се вижда, все едно го люшкаш, не трябва да търчиш като бясна кобила до вкъщи, да катериш стълби с количката/нямаме асансьор/, абе екстра е!
Дайте някакъв съвет за тези колики - направо е ад под небето! Не стига, че по цял ден се кокори и иска постоянно внимание, а и нощем е едно голямо приключение. Свикна с капките ли, що ли, ама вече нищо не помага! Направо съм  #Crazy #Crazy #Crazy
Лек и слънчев ден, приятна разходка на всички! Ние днес ще правим питката и май ще пропуснем излизането!

# 249
Добро утро!Тази сутрин закусчицата е в леглото

# 250
  • Стара Загора
Ха дубрютру и от мен в 8 часа  Mr. Green
Найема,страхотна закусчица,започвам я  Hug

# 251
Добро утро и от нас!
Само да кажа за херпеса - аз имах преди няколко дни и го намазах с паста за зъби и мина за 1 ден, може би защото го хванах от начало иначе са много упорити, но наистина не целувах бебо, че е доста заразно Peace

# 252
Добро утро и от нас.Времето е прекрасно и ние ще се отчетем за разходката.
Честит рожден ден на патерици Раде.
Честити месечинки на всички прекрасни бебчета.
Ние вчера правихме питата и ходихме на църква, и за наш късмет свещенника който ни венча и ние много харесвахме беше там и даже мислим като й правим кръщене пак него да потърсим-много готин човек.
Момичета как се справяте с хремата, пръскам Стеримар, но не помага.
На нас малко  ни поотминаха коликите, тъкмо се бях отчаяла и се видя светлината в тунела, не беше спало мишлето близо 24 часа, рев и после да видите още 24 сън, събуждаше се само за папане и после баба й дойде да спи в къщи и нашата кукла наспана-цяла нощ се кокорила-иска си занимавка детето  Laughing-мама и тати си спинкаха блажено в др.стая  Laughing  Laughing  Laughing.-няма само при нас да не спинка.
За херпеса-мен никога не ме е избивал, но в болницата момичето което беше в моята стая имаше и веднага й взеха детето, че било много опасно-ако можеш ограничавай контакта с бебчето.
Лохите ми спряха преди около 10 дена и успешно си правим кекс с татито-малко ме наболява, но минава бързо все пак 8 месеца без секс не са малко-сега е като че ли за първи път  Laughing  Laughing  Laughing .
Хайде стига толкова, че сигурно ви омръзнах.
Пожелавам ви прекрасен ден с много разходки.  Hug  Hug  Hug

# 253
  • София
Добро утро   bouquet

Само бърз отчет от нас - не се наспинкахме тая нощ, ни един от тримата, а сега пристигнаха свекитата така че няма и да се наспим... но какво да се прави... Simple Smile

Честити месечинки на бебовците ни Simple Smile  bouquet  bouquet  bouquet

И хубав ден на всички  Hug

# 254
Здравейте, отдавна не съм ви писала...всъщност от раждането, но редовно ви чета. Ние с бебка сме добре, гледаме се, а с таткото още не можем да се нарадваме на нашето съкровище.

Но сега по същество - wondertedy7 , за херпеса - аз имам много често такъв и дори през бременността имах. Тогава ми изписаха едно мазило Zovirax. Съдържа 5% acyclovir.  Малко по-скъпо е, но много ми помогна. А от сайта http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp виждам, че няма никакъв риск при кърмене. Разбира се
е добре да се консултираш преди това и с лекаря си.

пожелавам ти успех и дано съм била полезна. А на всички останали майчета и техните бебчета много поздрави и целувки от нас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт