Китна пролет идва вече,мама Февруарка нежно гушка своето човече

• 15 373
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
riccie и аз не мога да отворя сайта на НОИ в частта на справката за подадените болнични.
Отделно на това не мога да се свържа с НОИ и по телефона, за да ги питам за болничния ми за февруари. Превели са ми около 30% от сумата, която трябва да е и искам да разбера защо. Съмнява ме, че основния ми работодател /аз си имам и втори/ не е подал нито осигуровките нито болничните. Обаче за януари ми преведоха цялата сума, въпреки, че пак не бяха подадени данните от същия ми работодател  newsm78

Охооооо, Албенче, ти се появи ..... липсваха ни песните ти, душа! Hug

# 106
riccie и аз не мога да отворя сайта на НОИ в частта на справката за подадените болнични.
Отделно на това не мога да се свържа с НОИ и по телефона, за да ги питам за болничния ми за февруари. Превели са ми около 30% от сумата, която трябва да е и искам да разбера защо. Съмнява ме, че основния ми работодател /аз си имам и втори/ не е подал нито осигуровките нито болничните. Обаче за януари ми преведоха цялата сума, въпреки, че пак не бяха подадени данните от същия ми работодател  newsm78

Охооооо, Албенче, ти се появи ..... липсваха ни песните ти, душа! Hug
и при мен има някакво объркване или разминаване незнам,(относно болничните )в болничен съм от 30,12.2008 (45 дни преди раждането) януари имам превод 300лв а сега за февруари само 100лв,защо незнам като се има напредвид че навреме съм предала болничния за преносване и този за раждане ,дали ще имам и друг превод до края на месеца или чак април?Ако някой е по вещ да ми обясни Rolling Eyes

# 107
Mia66   Hug Започвам да си пея на ново.  До сега бях в творчески запек, но за сметка на това, сътворих едно малко чудо.   baby_neutral  Whistling   Blush

# 108
Здравейте мамчета   bouquet

Една късна закусчица от мен за всички , които още не са успяли да закусят  smile3525
   chef

Албенче точно днес си мислех , че отдавна не си се появявала с някоя от страхотните си песни  smile3514 Много взеха да ни липсват вече моля те изпявай ни по някоя от време на време Praynig Пък и от дневника не си ни чела  Party

Айде маймуняка взе да се разбужда  newsm47 Дълга ме зове  Mr. Green

Hug и до по- късно

# 109
Добър ден и от мен Hug
Днес хич нямам време да пиша,защото ми преинсталираха Windows-а и в момента си издирвам абсолютно всички програми,линкове на готини сайтове и разни такива мои си неща...А това ще ми отнеме сигурно цял ден ooooh! Най-ме е яд,че ми отидоха програмите за рамки,та сега ги издирвам...На всичкото отгоре смътно си спомням имената на програмите.Те не бяха една или две,ами дооосто повече...
Ама какво ли ви занимавам...Продължавам с търсенето.Дано да успея да намеря всичко,с което работих преди ooooh!

# 110
Да ви питам и аз за мнение,свързано с НОИ,имам болничен за  5 дни от декември,преди 45-тте дни преди раждане,който ми е върнат от НОИ,трябвало да има номер от ЛКК,но личната,която го издаде, хал-хабер си няма и ми каза,че тя не може по никакъв начин да го оправи.Според вас дали ще имам проблеми с майчинството и плащанията,ако не го оправи,в НОИ не мога да отида да се консултирам ,а от нашите човешки ресурси ме отсвириха.Реално работните дни,които НОИ трябва да ми плати са само 2 ,но да не ми се прекъсне трудовия стаж така?В НОИ на кой номер звъните?

# 111
  • пак там
Здравейте и от една направо наспала се мама!

Енчо тази нощ ни изненада - заспа след къпането към осем та чак до 12. После от 1,30 до 6,30. Е, сега се гивези на баба си, ама така е по-добре, отколкото да не спи изобщо по цели нощи Simple Smile

Коте, от въртележките имаме две, едната вече са ти я показали, свири Лунната соната (нали ми е гласовит, може и оперен певец да го правим  Mr. Green)

Обаче за приспиване на мен повече ми харесва това:
http://www.kasidabg.com/tomy-products_id-5172.html?osCsid=kei7kk … hl63eirip3d9c5mp1

Въртят се едни мечопухчета като латерна, и пее много нежна мелодийка, при това е доста дълго, та има време да го приспи. Когато е на кеф, де...

Уф, нещо линкът не работи, нали съм малко скарана с тез машинарии... Накратко, казва се Вълшебна лампа Disney Winnie The Pooh Tomy, на Tomy.

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 12:21 от Рися

# 112
  • sofia
момичета Ной дава грешка само с Мозилата,опитайте с Експлорар, на мен с него ми отваря справките.

# 113
Здравейте мами,

напоследък все не мога да се включвам, само успявам да чета и после тичам или да кърмя или памперси да сменям.
Снощи нашето съковище остави мама да поспи Mr. Green
Спа от 1 до 5.30ч и после от 7 до 9.30 и мама с нея.
Сега пак спинка на мама котанката и всеки момент очаквам включване.
И нашите колики си почнаха от няколко дни, давам Саб симплекс.
Карбо, оня ден четох един от твоите постове и доста от твоите болежки ги имам и аз, само че моя хемо не се е прибрал и сигурно докато кърмя няма и да се прибере Crazy
Но пък ми даде чудна идея за Кегел Peace
Чакам с нетърпение да тръгнем по разходки, че да си разнообразим ежедневието.
Целувки и прегръдки от нас с бебе Симона Hug

# 114
Хайде и ние да се присъединим към имащите колики. От няколко дни сме така - почервенява и започва да плаче без причина, свива кръчета и после се успокоява. Това обикновено е след хранене, а вечер докато спинка запова да пъшка и ръмжи като мече на моменти. Иначе можем да се похвалим (да не ни чуе дявола) от 2-3 вечери че спинкаме доста добре и се будим за папане и смяна на памперса само. Обикновено вечеря към 20:30-21:00 часа и после не се буди по-рано от 01:00 часа. Снощи опитах да я събудя към 00:00 за да я накърмя преди да легна, но опита остана неуспешен със заспиването на цицата след 2 цуквания. Затова я оставих и се събуди в 03:00 часа чак, а сутринта към 08:00. Ще ми се да изместим дългия период на спане след 00:00 часа, но съм благодарна и на този график - с времето ще опитаме да се преборим и с това. Иначе спинкаме през деня - будим се за папане и пак заспиваме, слетобяд и надвечер будува малко повече покрай каката, но не се оплакваме. Мама успя да насмогне малко с работата и затова не оставаше време за РС.
За пъпчиците - и ние ги имаме - малки ситни леко зачервени 1-2 дни и после избледняват и отшумяват. С каката ги и махме и единственото което помагаше да я къпя с лайка и да не ползваме никаква козметика освен зехтин след баня. Разбира се косата е много мазна така, но на няколко дни си позволявам да ползвам шампоан за да се измие и да ми замирише на хубавко Simple Smile
Сега бягам че май май не иска да заспи сама ... Приятен ден и много усмивки ви пожелавам.

Мамчета исках и да питам нещо - минах преглед след 2 седмици след раждане, всичко изглеждаше добре, но от 2-3 дни леко прокървявам пак - дали е нормално - като количество не е много, но определено си е с ярко червен цвят кръвта. Може ли да е цикъла? Иначе нищо не ме боли и съм малко в чуденка какво да правя...

# 115
  • София
момичета Ной дава грешка само с Мозилата,опитайте с Експлорар, на мен с него ми отваря справките.
sreburna, благодаря за съвета. и при мене стана с explorer. от една седмица се чудех, какво става.

# 116
Халоу и от мен
След днешния ми преглед ми казаха,че в понеделник ще ме шият най-накрая(дано)Даже ме накараха да си купя антибиотика,който ми слагат в раната и да купя 1 шише и за болницата да възстановя #2gunfire,като че ли аз имам вина ,че ме ши некадърник,но го взех и довечера пак съм там и така по 2 пъти на ден си ходя от единия край на града до другия,като 2 дом ми стана Окръжна  Crazy
Обадих се и в болницата да питам как е златото ми.Докторката каза,че е добре,спинка си ,хапва си,ака си-тези 3 неща.Питак и за кръвоизливите в очичките и ми каза,че е нормално,когато е увита пъпната връв при раждането,но ще се оправят малко по-малко.Аз си складирам кърмата и ми казаха да я нося,колкото-толкова,пак е нещо.
Мисля си,че до сега не са го къпали,а само с мокри кърпички го почистват заради операцията,но не съм видяла да има пъпчици,само още му се белят пръстчетата,но е май от преносването  newsm78
Аз си продължавам да си хапвам жито и се наливам с инка и има ефект,малко се увеличи кърмата,но и аз съм малко по-спокойна повечето време и хапвам с желание вече.
Това е от мен за сега,лек ден и много положителни емоции с малките сладурковци  Hug

# 117
  • София
sreburna, благодаря за съвета. и при мене стана с explorer. от една седмица се чудех, какво става.

С Firefox може да приемете сертификата, ето така:

STEP 1:
Click on the ‘Or you can add an exception…’ link
STEP 2:
Click on the Add Exception button
STEP 3:
In the Add Security Exception window:
1. Click on the Get Certificate button.
2. Ensure that the ‘Permanently store this exception’ box is ticked.
Click on the Confirm Security Exception button

# 118
момичета, за НОИ нищо че дава грешка, просто натискате опцията, че въпреки error-а искате да продължите и готово.

Пъпчиците са от запушени пори и аз ги третирам само с памуче и преварена вода сутрин като оставям да си изсъхне кожичката сама. Има ефект. Ако не минават, същата процедура, но с отвара от лайка. Не бива да се мажат, за да не се дозапушват.

Имам още много въпроси, ама изчезвам, докато не е изчезнало слънцето  Wink

# 119
sreburna, благодарско!  Hug
При мен проблема явно е бил от експлоръра /толкова го мразя/, защото справката за осигуровките и за изплатените суми Лисицата ми я отваря, а тази за подадените болнични - не! newsm78 Е, вече си е ОК отварянето, но пак не разбирам защо са ми превели такава смешна сума  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт