по тези дни успявам само да влязна да попрочета набързо какво сте писали, но време да се включа и аз не остава.
Поради тази причина забравям и какво съм имала да казвам или да коментирам по дадена тема
Гледам, че за въртележки си говорите.
Елфи аз също се чудя дали да си поръчам тази на FisherPrice, която си показала. Днес ще си пускаме поръчката в MyToys за шезлонг и там тази въртележка е 35 евро.
Относно играчките- какви играчки за подходящи за тази възраст?
Болничните боличния след ражждане е 42 дни. Моят вече е внесен в НОИ вчера проверих, а по останали два болнични всичко ми е платено.Последния болничен до 12 февруари, когато ми беше термина го получих преди 3-4 дни.
АЗ УЖ СЕ РЕГИСТРИРАХ В НОИ да ми пращат смс ама не би.
килограмите влезнах да раждам 63, излезнах от болницата 54 и все още съм толкова. Имам да салям 7 килограма още , за да си възвърна предишните килограми.Много са, и дано да успея скоро. Вкъщи имам крос тренажор та се чудя дали му е дошло времето? Или да поизчакам още малко?

Нашите колики са предимно сутрин. Отдва дни пак е мор. СВива се, пъшка, проревава на сън, не иска да спи.
Оф, дано скоро се оправя това време, че вече издивявам При тези температури м е страх да го изведа навън.
Момичета няма ли някоя мам района на Слатина, Гео Милев или Редута да ходим заедно на разходки?
Поредната 15 мин дрямка приключи и сега започнахме да кашляме предупредително и сега чакам едно -ля-ля-ля.

и ние с мъжът ми не можем да спим, пък и буди баткото... но пък и ми е кофти да я отделям отсега...
Е бебето поне слуша музиката.
. Сутринта, когато беше наспана, такива усмивки раздаваше. Добре, че татито стана свидетел и той, че иначе нямаше да ми повярва сигурно. Опитваме се и да гукаме, но излиза само "у-у-у-у" за сега.
За ваксината, аз много се чудих, ама толо ме убеди да избера Пентаксим, не че се е опитвала, ама в поста й за ваксината има много смисъл, та Пентаксим ще е.
), взех го де, ама добре, че на мама най-добрата й приятелка от училище (вече са на 60 (почти де, ама тази година стават) и все още са си близки, а дори не живеят в един град) е очен лекар, та тя беше казала ако с офталмосептонекса не мине, да му слагам фуциталмик (това е антибиотик, лекува бактерии - няколко вида стафилококи и стрептококи), та му слагам от снощи и има доста голям ефект, дано се излекува с това детето, че другите капки явно нищо не са направили, но съм бясна, че няма спешен кабинет за детски проблеми с очите, ами ако съвсем му се беше слепило окото, а и този секрет може да навреди на клепачите, на роговицата недай боже, да се възпалят и слъзните канали надолу...ама дано всичко ни се размине, стискайте палци 
Е така гледа тя детето! Вчера и днес ме пита дали искам да ми помогне, но аз не искам! После ще разправя на цялата рода, че тя ми е изгледала детето! НЕ, благодаря! Не се оплаквам, само се включват с темата за свекървите, макар и със закъснение!