Ама пък той си ги харесва и си гледка с интерес, като пея... Макар че по принцип целта уж е да заспи, де... 
А пъпчето с таткото решихме на Солунската митница да го метнем
Ама пък той си ги харесва и си гледка с интерес, като пея... Макар че по принцип целта уж е да заспи, де... 
а и отделно нищо не мога да свърша вкъщи, ама нищо
Бебовците да са здрави и щастиви!!! И вие покрай тях 

или ако на мен не ми се слуша - която пуснат по радиото
Пожелавам ти да си здрава и скоро да си гушнеш детенце 
Напълно те разбирам как се чувстваш, и аз съм преминала през тая гадост първия път като раждах, стискай зъби още малко и всичко ще се нареди
А бебко е страхотен сладур, пу-пу, да ви е жив и здрав 

, ще видим какви ще ги свършим, пробвах номера на наиема с памучето, ама или не действа при нас, или аз нещо не го правя като хората
Иначе и нас ни боцнаха вчера ( не ми се вярва да е реакция от ваксината, доктора каза, че няма реакции), премерихме се - 1кг. е качил и 5 см пораснал, явно баскетболист е решил да става, само че се чудя аз като съм стройна като табуретка как ще стане, ама поживем увидим
Каза и да махна едното ядене, трябвало да бъдат 6 вече, а пък ние си хапваме все още 7, че и 8 пъти понякога
, няма биба, няма вода, докато не му дам да яде може да се пръсне от рев 

Те помагат при запек
НИе сме на Лактана -страхотно е
Засега не ги мажеме с нищо.
Иначе през деня изоообщо не спи, ама хич
Сега отивам да пооправя, че ще имаме гости днес 

Помощ!!!! Как, по дяволите, да завра гламчо в слинга??? От половин час се опитвам и не става! Тази нарисуваната в инструкцията е с малко бебе и голяма ръка, а моят дългуч е 6 кг и ръцете ми са къси!!! Оревахме орталъка, и аз, и той...
Кажи на мъжа си, че за Металица и Любэ никога не е рано 

) Покажате своята съпричастност и отговорете на мъничето, то ще се радва да слуша гласа ви.
)