. Като и мине, говорим. Вече са големи и не бива да ги оставяме да си разиграват коня. Аз май съм малко по-строга но поведението й, претенциите често ме ужасяват и изпадам в паника, че отглеждам "царската" дъщеря
. Да цунеш Русалката от мен!
. Купих на Маги бански с Ариел и първите и думи бяха - еееееей мамооооо, щом имам вече банскито да ходиме на морето да си играя с Авичка, моля те, моля те, моля те
.
. Особено ме влудява, когато така ми е изпилила нервите, че ми иде да я шамаросам здраво, а тя истерично ми вика - мамо гуш, мамо гуш и каквото и да и казвам или правя не престава, а още повече се надъхва. Пълна лудница 
За мен, мисля, е излишно да казвам колко ми харесва-много ми харесва, аз си падам по такъв стил, много цвят и настроение, а лампата е простоооооо
Успех до края 

Въпросът е да търсим щастието не само в материалните придобивки, иначе винаги ще ни трябват твърде много условия за да се почувстваме доволни. А всъщност като се замислиш, цял живот се борим като луди за да си осигурим много пари, при условие, че най-важните неща всъщност не се купуват с тях 
Добре дошла в отбора на 30-годишните, при нас е весело, ще видиш 

отде толкоз акъл 
и аз имам пропуски 

Това не пречи да ме изкефи много
На поне две трети от молбите ми отговаряше с Добре, мамо. Къде отидоха не искам, няма пък и т.н. не ми стана ясно. Освен да ги е изревала.
Препоръчани теми