Сега около половината сливици са чисти, между другото оказа се, че има сигурно 20-тина налепа по тях. Утре сутринта ще махне и другата половина.

Сега около половината сливици са чисти, между другото оказа се, че има сигурно 20-тина налепа по тях. Утре сутринта ще махне и другата половина. 
Само да знаеш живот и здраве като успееш да я преодолееш без АБ какво ще изпиташ ... 

Правилно си я взела урината, не бери кахър. И аз много малко пишках, между другото, ама и малко вода пиех, и сега и сега ако не се сетя да се налея, ще забравя да пия вода. И пак пишкам по малко, като съм на път и по цели денонощия съм издържала без да отида до тоалетна 
Дай си малко кураж, много мина, малко остана

, поне за известно време де, докaто не се появи Н2. Преместиха се да живеят чак в Надежда, в същото време аз след седмица ще започна да си работя от вкъщи и е нелепо тя да се разкарва от Надежда, а аз да съм на 1 мин от градината. Та така. Хубавото е, че ще гледа детето на една приятелка и то само до 17ч., така че в случаите когато се налага, ще можем да я викаме. На Ема и е мъчно за нея, ама кво да се прави. Ще видим как ще е занапред, може пък пак да си я върнем.
, се сетих за Ава, с нейното сакенце, фишуто, грижливо завързано около вратлето, полата на волани и диадемката
, за Ели на Мери с нейната прекрасна кафява рокля
, Маги на Адри и нейната люлякова барета, Миша си я спомням с една бяла жилетка
Никол на Ками каква беше сладка на тържеството
, а Теа на Мартея ми е останала в главата с една пола на воланчета още като проходи
...извинявам се, ако пропускам някое прелестно момиченце 
Поне за мен е така, без да имам претенции, че съм моден експерт. Но на фона на вълната от бонбонено розово дължа едно "браво" на всички майчета, които успяват да намерят верния тон, защото е важно отсега да създаваме чувство за стил и естетика в децата си 
Препоръчани теми