. 

за Иви. Мир на праха й, кураж на семейството 

Рева половин час без да спре, много го боляло и тн. Уплаших се да не го е счупил, та се облякохме набързо и в Окръжна... По пътя естествено, спря да реве, било му минало, ама все пак ходихме да го видят. Естествено, не даде да го прегледат, постояхме малко и си тръгнахме. Док каза , че и да има нещо счупено, само лепенка се слага и така... На връщане едва го удържах да не заспи в колата... На другия ден , все едно нищо не е било. Та така с нашите среднощни пътешествия...Слава богу, за нищо 
Дано не я лепне 
. Нали си знаеш - и от нас целувки на Валито
.
.
. Той и казва, да но се казва еднакви. Е с такъв тон, нетърпящ възражение му отвърна - да, но са същи едни....... Въобще страшна работа сме. Сега се сещам как ме разби с лафове снощи. Тръгва да яде кроасан, точно преди да вечеря. Взех и го и казах, че ще си го изяде за десерт. Нашата застана в любимата ми стойка Ф и ми каза - виж какво, много е невъзпитано така да вземаш храната от ръцете на човека, когато яде
.
. За варицелата нали знаеш- от 9 до 21 ден на контакта може да избие. Станиславка имаше температура ден преди да излязат пъпките, на 19 ден се опъпчи. Наистина е по-добре да я карат по хладно, че лятото как се стои поне 10 дни в къщи!

Мартеа, на теб безболезнени посещения при зъболекаря!Препоръчани теми