Май 2005- Тема 124

• 13 526
  • 273
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, благодаря ви за рабирането и добрите думи, беше нещо ужасно, наистина, дано вече е зад гърба ни  Hug
Пателинке, прискрипаното наистина боли, ама и бързо минава, не се учудвай, че е спрял да плаче по някое време. Аз така като си забравих пръста на вратата на колата в Гърция и после я затворих (вратата Mr. Green)...още го помня, как ми туптеше пръста като на анимационните филмчета как става червен и се надува пльонк-пльонк. Ама така се получават уроците в живота, за съжаление Confused Да нацелуваш малкия си ангел от мен  Heart Eyes
Сега като каза и се замислих-и ние от средата на януари някъде ходим без прекъсване-рекорд някакъв беше туй Rolling Eyes
Мартеа, не знам какво да кажа за тия боледувания вече. Ако щете ми вярвайте, вече почвам да си мисля, че в лаборатории се въдят и със самолет се пръскат тези вируси, пък ако щете, обявете ме за луда Rolling Eyes
Успех със зъболечението и схемите с гледането, хич не е лесна и вашата. Тъйк като ми ги описваш ставам хахо, пък представям си на теб какво ти е  Crazy Какво става с градината, ще затварят ли?
А за боледуването-не, не боледувахме толкова. Аз помня много ясно, защото бях на седмична градина, т.е. с преспиване и ме вземаха в сряда и петък. За 4те години там майка ми ме е вземала по спешност заради болест 2 пъти. Единият път беше прословутият отит, дето толкова ме боля ухото, че плаках, плаках и после...не помня. Накрая като дошла майка, ме намерила заспала на килима...
И като по-голяма да съм боледувала по 1-2 пъти на година, зимните месеци. Това като сега -зимата зимни, лятото летни вируси-не е било. Ама те и тогава не умираха толкова хора както сега. За всичко това си има причина, ясно е  Rolling Eyes
Адри, малката ти е голяма умница, ама хич не са лесни за гледане-тъй ще е, ти си знаеш ма пък после кво ще ни е лесно като си изкараме мъките тука и горе само ще се изтягаме от облаче на облаче  Whistling
Малейна, добре сте я спретнали веселбата, ама трябваше да го заснемете, да се насладим и ние  Hug
Феъри, радвам се, че Миша се успокои вече, ама логично е, да ти кажа, да има такъв период. И тя е мъничка все още. То ние, дето сме големи и зрели(уж), все искаме да привличаме вниманието върху себе си (и какво ли не правим заради това ooooh!). Тя винаги ще си е твоето малко добро момиченце  Heart Eyes

# 76
Ние сме ок,искам най -накрая топло време.................
Мартеа ама около тебе все екшън,добре ,че са извадили болния зъб.
Жеижей ,хубав саит..ама нещо не мога да разбера цени,дати....за Турция.

# 77
  • Варна
АвгустаHug Дано това да ви е последната болест за тази зима. Наистина са много гадни и упорити тия вируси. Аз страшно много боледувах като малка. Познаваше ни целият персонал на поликлиниката, където ме водеше баба. Вадиха ми веднъж третата сливица, после трите, защото поради лошо вадене порасна отново. За съжаление нямаше очакваният ефект и продължих да боледувам до университета. Откакто са се родили децата карам всички вируси с тях и в момента те са добре и са на градина а аз съм болна с обилна хрема и гадни болки в гърлото.
Феъри, браво на Миша, дано да сте изживели вече ревността.
Пателинка и вие през голямо премеждие сте минали. Hug
Мартеа, и аз все това се питам, какво още бих могла да направя за да спрат да боледуват тия деца. Дано Теа да се оправя и да не се налага да ползвате такива сложни схеми.
Адри, Маги е царица на лафовете. Умно е детето какво се ядосваш.
Днес говорих с госпожата на Иво и тя казва, че е голяма блейка. Трябва 4 пъти да му викнеш, че да чуе че на него говорят. Аз не че не си го знам, ама е кофти, като го чуеш от друг.
Вчера ни сюрпризираха, че градината няма да работи 4 месеца от юни до септември. Ще има сборни групи като се допускат по 10 деца от група. Детелина и без това я отписват от 1 юни, макар че по закон нямат право, но кой ли ги чете тия закони. Аз нали съм безработна Иво си остава автоматично у дома. И как да си намери човек работа. Цяла зима боледуваха  и като сме само двамата с мъжа ми аз така  и така трябваше да стоя и да гледам децата. Все пак ми даваха по 120 лв от борсата и като не ходя никъде поне имах  някой лев в джоба си. Да ама те свършиха и сега се надявах като стане по-топло и болестите намалеят да пробвам и аз най-после да тръгна на работа. Вече 8 години си стоя у дома. И сега това. Няма на кой да ги оставя. Майка ми е със здравословни проблеми и е на 200км, тук във Варна няма на кого. А годините си вървят и такава като мен никой няма и да иска да вземе на работа при наличието на толкова млади и амбициозни хора. Язък ми за двете висши. Много ми е гадно и се извинявам, че ви товаря, ама просто ми се искаше да се оплача някъде.

# 78
Ех, Деспинке,дано се нареди някакси,не се ядосвай.

# 79
Сиска, как е Дени и забелването?
Hug Добре е! Вече е като нов Laughing

На болничките пожелавам бързо оздравяване! Аз изобщо, ама изобщо не боледувам. Като малка съм боледувала доста, но откакто са ми извадили сливиците - край с боледуванията. Но пък преди това непрекъснато са ме тъпчели с АБ и инжекции. Всичко това е дало отражение върху бъбреците ми, та с тях имах проблеми докъм 12-13- годишна. Но оттам-нататък съм железна. Няма грипове, няма вируси, всичко минава покрай мен ....пу-пу. И Дени ми е сравнително здравичък. Тая зима изкара само 2-3 хремички, няма температури, няма разни други гадости.

Мен ме е обвзел някакъв пролетен прилив на адреналин. Иска ми се да направя една яка пролетна чистка - да измия прозорци,дограми, да преподредя шкафчета, гардероби, да пренаредя...абе, луда работа. Ама ще изчакам да се затопли малко времето, че да мога и да прибера зимните дрехи и да извадя тънките. То пък докато се разпролетее, ще ми мине сигурно, пък като ме налегне пролетната умора докато мине, ще дойде следващата зима.

Вчера си говорихме с мъжа ми и категорично и твърдо обявихме, че заекването на Дени мина, няма и помен от него вече. Дори имаме напредък с "ч"-то и "щ"-то

# 80
Деспинка, дано се наредят нещата и намериш работа, която те радва! Аз вече почти 4 години съм вкъщи и отчасти нямам търпение да тръгна на работа някой хубав ден... е, отчасти само, защото с Надюша добре си поминаваме, лудницата е като са двамата у дома. Но и аз нямам на кого да я оставя нея, а с тези хран. алергии не знам кога ще тръгне на ясла/градина. Вярвам, че нещата ще се подредят!  Hug

# 81
Аз мразя да мия прозорци...

# 82
Днес ни сложиха третата ваксина Пентаксим и бебе Зорче вече е 65см и 6520гр! А тая проклета ваксина докато я открия съм обиколила половин София.
Велко ходи на детска градина, аз се бях тръшнала неделята от Оня вирус с повръщането и разтройстовто, но иначе няма кой знае какво ново от нас Simple Smile

Не съм чела назад, сигурно съм най-несериозната  Rolling Eyes ама обещавам да намеря време.

# 83
Браво на Зори-хубави размери Hug

# 84
майчета, животът ми е зъболекар!!!  #Cussing out тъкмо свършихме с пломбите, нали се похвалих, и Марти вчера падна у дома, удари се на камината (камък) и си счупи 1ви горен зъб, наполовина го няма!!! Днес ще ходим на зъболекар пак, дано не излезе солено и дано не го боли милия много!

Чопарче, като имаш време, драсвай по някое редче, приятно ни е!

# 85
Е, Малена,цункай го от нас!

# 86
Ники е добре,от понеделник досега сма се по гостита,днес ще видиме каде ще сме Grinning

# 87
Малии, Малейна, това с чупенето на зъбче винаги ми е било голям ужас, дано бързо го оправят и да не е много скъпо.

# 88
мда, върнахме се от леля зъболекaр - разминахме се с малкия дявол - не му правиха пломба, само намазаха със сребърен нитрат (това, от което почерняват зъбките), коетo запечатва. Явно "добре" го е счупил. И това е, даже пари не ни взеха, всички свърши буквално за 5 минути.  Grinning

Хайде, хубав ден и безавариен от нас!  Hug

# 89
  • София
мда, върнахме се от леля зъболекaр - разминахме се с малкия дявол - не му правиха пломба, само намазаха със сребърен нитрат (това, от което почерняват зъбките), коетo запечатва. Явно "добре" го е счупил. И това е, даже пари не ни взеха, всички свърши буквално за 5 минути.  Grinning

Хайде, хубав ден и безавариен от нас!  Hug

ама не разбрах и извинявай за идиотски въпрос, ама сега зъба му е наполовина, или?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт