Май 2005- Тема 124

• 13 534
  • 273
  •   1
Отговори
# 90
Гуш, да, наполовина му е зъбчето, като скъсено наполовина (ама че се изразих!  Embarassed). Боли го малко като яде, но според зъболекарката, ще отшуми с времето. Добре, че са млечни!

# 91
Здравейте!

Малейна, ужасна случка!
Дано не го боли и наистина - добре, че са млечни зъби.

Теа също е в особен период на дивеене. Станала е много буйна. Скача по всички възможни легла и дивани и вечно ходи посинена, в повечето случаи на челото или брадата Confused Лошото е, че колко пъти вече се удря, но акълът не й идва в главата.

Освен това я е подгонило някакво нездраво любопитство - като малка беше по-разбрана на тема: "не пипай тук". Сега я гледам, че се прави, че разбира, но щом се обърна, отива и непременно прави забраненото нещо. А като се скарам най-наивно казва - без да искам. Опасен период, ужас.
В момента се опитвам да я убедя, че майките и бащите имат магическото свойство да разбират всичко, което децата са направили, дори не им е нужно да са го видели. В ключови моменти й го казвам с мноооого мистичен тон и гледам, че хваща дикиш. На моменти даже ме проверява - явно е направила нещо, което, разбира се, съвсем мистично не съм видяла, идва и ме пита - видя ли какво направих, а аз обикновено и отговарям мноооого мистично - а ти как мислиш? След което тя пак отговаря - без да искам, мамо, извинявай! И така, голяма полза, няма що....

Днес бях с нея на работа до обяд, беше послушна и доволна. После я предадох на баба й, която я заведе с такси в Младост. Та така.

Хубав ден!

# 92
мартеа, мистичните ви похвати искрено ме удивиха и ги намирам за много забавни!  Joy

# 93
Ау,добре ,че Никол не е толкова дива Wink

# 94
Добро утро, момичета!
Малко ми е натоваренко на работа и нямам време да влизам във форума. Дано скоро да вляза в час  Laughing

Малейна, лоша работа, сигурно много го е боляло, миличкия  Sad Дано да внимава вече.

Мартеа, бързо да оздравява принцеса Теа!

Сиска, радвам се за Дени! Все ми се искаше да те питам напредвате ли със заекването и все ми е неудобно! браво на момчето! А имаш ли идея кое му помогна най-много да го преодолее?

Деспина, нЕма да се предаваш, душо. Ще изгрее слънце и на вашата улица  Hug

Миналата седмица беше дълга, тази ще е още повече. Утре рано тръгваме със състава, където играем хорца за София. В зала Триадица ще има надиграване "Хоро се вие, извива" и ние ще участваме. Ако има желаещи, да заповядат да гледат!  Heart Eyes

# 95
От колко е Биренка?
Ники днес се избаца с една принцеска рокля,уби рибата,от баща и е.

# 96
  • София
Ей, ама много ме е яда на мене си. Каня се да седна и да напиша един хубав, дълъг и смислен постинг...та, така от няколко дена. Явно, че не става.

Ние пак сме у дома заедно и леко болни. Не е нищо сериозно, но пък и четиримата сме хремави Simple Smile

Павката също има счупено зъбче, но не знаех, че трябва да го мажем с нещо  Rolling Eyes

# 97
Павката също има счупено зъбче, но не знаех, че трябва да го мажем с нещо  Rolling Eyes
Дианче, оздравявайте! Ако не го боли детето, може би не трябва да се маже. Маже се, ако се вижда дентинът под емайла, т.е. ако е толкова счупен, че все едно има кариес, надълбоко, дет' се вика. Аз днес видях, че на Марти му се е отчупило и едно ъгълче от другия първи зъб горе - вчера си го имаше 100%, но явно като е ял или нещо такова, се е чупнало. Та пак трябва да ходим на зъболекар!!! Ама в понеделник!  #Crazy
Камий, пусни снимка на принцесата  Wink
Биренка, дано си починеш събота-неделя!

# 98
От 9 часа ще играят групите с над 40 човека, от 11 часа - тези като нас, които са с по-малко.

# 99
Здравейте!

Тази седмица ми е ужасно натоварена и не ми е оставало време за форума.

За 8-ми март в градината нямаха тържество, а направиха изложба на тема "Куклата, която изработих с мама".Днес Вали ще имат открит урок - с тези кукли ще разиграват сценки от различни приказки.Цяла седмица течаха дълги и уморителни репетиции.

На всички болни пожелавам бързо оздравяване!

Хубав петъчен ден!

# 100
  • София
Малейна, мерси. Тъкмо се ошашках...че голям зор ще видя с дребното.  ooooh! На него нищо не му се вижда....ще ходим на зъболекар, но по-натам.

Да ви се оплача, снощи ходих на козметик....е, цялата съм в пъпки  ooooh! За пръв и последен път ми беше. С тази нежна кожа съм за никъде. Ако помните за ЧРД ми подариха и гримиране....е, на следващият ден бях с лице покрито с червени петна и лишеи  ooooh! Обаче, този автогол с козметичката няма да си го простя. До тук бях. Сега ме  е срам да се покажа, точно, като в пубертета съм- с голяяями възпалени червени пъпки, с връхче  Sick Но иначе бръчки си имам, де, не може да ми излезне късмета  Laughing

# 101
Дето вчера ви разправях какъв дивак е станала Теа и как измисля само дивотии - е, снощи си подостри показалеца в острилката. Влизам аз в стаята, виждам я в ъгъла с гузна физиономия - като пред рев - и решавам, че баща й й се е скарал за нещо - питам - какво става пак?, тя си вади ръцете иззад гърба и направо щях да припадна от шуртящата кръв, докато разбера какво е станало, паникьосах се, тя ревна...е, оправихме се, де. Какво направила - напъхала си двойната острилка в едно калъфче, тя се заклещила вътре и нашата, за да я измъкне, бръкнала в едната от дупките и смело задърпала наляво-надясно, нагоре-надолу. Толкова гадно си е нарязала пръста... ужас. И вече се е била порязала, като влезох в стаята и я заварих в ъгъла, но зор - не реве, защото знае, че е виновна... Е, дано повече не й хрумне да си пъха пръста в острилката...

# 102
уф, Мартеа, настърхнах, дано бързо й мине! мислят се вече за големи, а още правят щуротии, маймунки палави!

# 103
  • Варна
Мартеа, дано вече да и е добре пръстчето. Страшно са изобретателни, когато става въпрос за пакост.
Малейна, важното е че Марти е герой и е изтърпял ходенето при зъболекаря.
Биренка, много си ми далеко и не мога да дойда да те гледам. ЕДно време страшно обичах да ходя на такива концерти за народни танци.
Дианка, много неприятно това с пъпките. Да се оправяш по-скоро.
Димана, нещо се изгуби. Тръгна на работа и забрави за нас.
Аз се връщам от родителска на Иво и съм под пара. Обсъждахме за 4-те месеца ремонт. То какво да обсъждаме, като всичко решено. Работещите родители ще подават молби и от тях ще изберат 10 деца, които ще отидат в съседната градина. Безработните като мен нали са втора ръка няма нужда да подават молби. За техните деца това не важи. Те нали и без това не ходят на работа. Да си стоят у тях и да си гледат децата. Питаха някой от родителите не може ли поне да е 2 месеца едни деца, два месеца други, да ама не можело, щото било много сложно. Догодина пък ще ремонтират съседната градина, което значи че техните деца ще дойдат при нас, а в групата са постоянно 30 деца. Добре поне, че не е като при щерката 32 деца 28 кревата.

# 104
  • София
Ей големи пакостници си имате....мойто по-кротко го дава. За сметка на това забелязвам напоследък, че е запомнала да става истерична също като мен. Голяма вина имам за това. Хвърля, вика като се ядоса, чак ме стряска. Хайванче и то си има характер.
Ама пък каква ми е любвеобилна и гушлива.

Мразя го това време. ДА идва вече пролетта, че ми писна студеното.

Общи условия

Активация на акаунт