Май 2005- Тема 124

• 13 535
  • 273
  •   1
Отговори
# 105
Гуш, и аз искам топло време вечееее  Whistling
Малейна, Мартеа, съжалявам за инцидентите, ама така е...Наистина за секунда става и как ги измислят-не знам  Crazy
Дано да са се разминали с малкия дявол  Praynig
Дианке, то той за късмета не се знае...пък и бръчките не ти личат  Mr. Green За козметиците-и аз съм тъй, или ще ми настискат лицето и ще изляза морава като маймунски г*з, и на другия ден синя, и докато ми минат синките съм станала пак за почистване, или ще си изляза с половината комедони по лицето  Blush
Деспина, кво да ти кажа-тая с нашите градини родни си е цяла епопея  Tired
Тази седмица и при мен беше голям джаз, ама пък се чувствам доволна, че успях да се справя с всичко навреме  Flutter

# 106
Честита първа снежна пролет!  Laughing

Ей страшно съм уморена. Сигурно заради 6-те работни дни миналата седмица. Днес ще наваксам в следобеден сън. Иначе ние се борим с проблемното влизане в градината. Оказа се че (както се и предполагаше) проблема съм аз, раздялата ни е трудна, защото и аз самата го приемам трудно. Моето е обяснимо, защото като не влиза доволен не мога да съм спокойна, но му го привнасям. И ритуала ни при влизането не е подходящ. Калоян все иска да го гушна и после трудно се откъсва от мен за да го подам на госпожата... което го затруднява, защото от мен трябва да иде в някой, който не е мама. И трябва да преодолеем вината, която изпитва към едната госпожа в следствие от онази истерия, за която ви разказвах (бутнал я е, издраскал я е ...). Та така.... ще е процес, дано напреднем бързо.

Дианка и аз съм така с козметиците и изобщо продуктите за лице и тяло. Веднъж съм ходила на пилинг на лице... и като подпухнах......

Мартеа ама са страшни инати - направо ме изуми как е стискала зъби, само и само да не се разбере че е направила пакост.

Малейна дано постоянните ви зъбки не ви създават такива проблеми. И аз трябва да заведа Калоян на профилактичен, че одавна ходихме.

Деспина неприятно, но пък поне ще им е чистичко.

Изчезвам да играем на състезание.

Хубав снежен ден!

# 107
И аз искам слънцеее.  Nature Sunny
Мартеа,тази Теа,сладур.. Hug
Деспинке незнам какво да ти кажа..хем е добре че ще е чисто,хем който няма възможност да гледа детето...
Дианке аз на козметик не ходя,но и мойта кожа е много суха,но обикновенно излизаш все едно си бил на касапница!
Тиа дано му отмине и да влиза всел.

# 108
Привет мацки!
Днес имаме сбор Mr. Green,празник на града по европейски Laughing
И ако ми дойдат гости,няма с какво да ги посрещна,срамота Crossing Arms
Лошото време ще попречи на децата да се порадват на лунапарка с доста атракциони,но това е .....времето не е с нас!
Иначе нищо ново при нас,аз съм в пролетна преддепресия и искам да отслабна,но не съм ориентирана въобще с каква диета да пробвам.
Децата са ....чук-чук, добре!Поздрави от нас и болничките бързо да оздравяват! Praynig

# 109
Момичета,
Пулмекс можеше ли да се маже при Т или не е препоръчително? В листовката не пише нищо по този въпрос...

# 110
Биренка, на нас веднъж една дежурна докторка ни каза, че може - така се подобрява кръвообращението и се улеснява охлаждането, сл. се понижава Т. Така каза тя тогава. Не съм опитвала, защото е противопоказно на хомеопатията. Оздравявайте!  Hug

# 111
Мерси, Малейна! Намазах го, защото го мъчи кашлица. Не съм започнала сироп още, но като гледам трябва.

# 112
  • София
Аз пък знам, че не може....но от къде знам и аз не знам  Crazy

Ние все още сме хремави...изписаха ни АБ, но аз все още отлагам. Мен започна да ме боли ухо и от днес лекувам хремата. Някакво уж безобидно нещо ни изпонатръшка...но и ние с мъжа ми се уляхме да работим баш на снега на двора.

Нашата хубавица е разгонена, така че ако имате познат с мъжки ризеншнауцер- казвайте бързо Simple Smile Не можем да й намерим кавалер. Или са престарели дядовци, или са братя, или ни искат пари (да се срещам и да се ...сещате се)   Shocked

# 113
Дианче нямам такъв познат.
Дидке направи снимки..
Аз снощи поизлязох и днес релакс,Ники беше при майка ми.Сега я взех и гледа Русалките..
Диета-освен глад и на плодове и салати ,друга незнам..

# 114
Лека седмица от мене! Nature Sunny  Nature Sun With Face family 1swing  Nature Partly Sunny

# 115
Добрутру!
Ками, а дано ни огрее това слънце , дето си го сложила, че ми писна от зима  Crossing Arms. В събота говорих с нашите, баба ми вика - до прозореца ми е снега - тя е в едно кюстендилско село...

Дианка, оправяйте се! И сестра ми е със същите оплаквания - болки в ухото и хрема, а и малката се е тръшнала, ужас...

Ние сме добре, чук-чук! Не мърдахме много навън, имах нужда от почивка, след дъъългата седмица. Момчил вече почти не спи събота и неделя през деня и това много ме уморява. Като спи и имам 2-3 часа за мен е друго, чувствам се починала някак си. Вашите дечковци спят ли следобедно?
На всичкото отгоре тая нощ не можах да спя, ставах по нощите, блях в интернет, а сутринта ми се спииии... луда работа! Crazy

Лека седмица и от мен!

# 116
Ники е добре, на градинак,най- накрая хубаво време..  Nature Sunny  Nature Sun With Face

# 117
  • Варна
Ренка, как е Насето?
Пателинка на градината спят, обаче събота и неделя ни разказват играта.
Дианка, да оздравявате по-бързо.
Аз след поредната хрема чак днес мога да кажа, че съм по-добре.
Оказа се, че ще има тържество при Иво. Връчиха ни едно стихотворение от 6 реда, което той иска да казва рад по ред, като аз казвам реда и после той повтаря след мен. Не мога да го накарам да го каже цялото, така че и не мога да разбера знае ли го или не. А тържеството е в петък и ще има да се червя, но какво да се прави умно глупаво, моето си е.
Днес ходих да говоря с евентуалната бъдеща госпожа на Детелина. Никак не умея да преценявам хората и сега ми е трудно да реша какво да правя. newsm78

# 118
Моето спи следобед, не мога да се оплача. Е има понякога трудности да го сложа, и рядко се е случвало и да не спи.

Деспина знае го, спокойно. Мисля че там като се изправи или като репетират е много по-стриктен и изпълнителен и ще се справи. Моето така като го попитам да брои до 10 и почва една лигняяяяяяяяяя едно "сега кое следва", но ако нещо си играе и заброи няма проблеми. С песничките сме същите. Само танците демонстрира с удоволствие  Laughing .

# 119
Ники не спи.И аз като малка не съм обичала да спя.

Общи условия

Активация на акаунт