Май 2005- Тема 124

• 13 555
  • 273
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!
Уж пролетта дойде, а сутринта като погледнах през прозореца и какво да видя - сняг. Шантаво време  Shocked.
Как сте? Дечицата оздравяха ли?
Маги е добре и от тази седмица е на градина - пу-пу. Дано изкара по-дълго време. Новата драма е, че приятелката и от градината вече не я обичала, не я искала и си била намерила друга приятелка-женска му работа, ама тежко го изживява. Сутринта като ми разказваше даже се разплака. Наложи се да и обяснявам на дълго и на широко и уж разбра, пък ще видим.
Мартеа, гадно е да ходиш по зъболекари, ама важното е да те оправят. Стискам палци да мине колкото се може по-безболезнено. Как е пръстчето на Теа? Ама как ги измислят само, ужас. За дивеенето, Маги е същата, но синините и раните са по краката и ръцете и. Вече сме развили с баща и страхова невроза и вместо да я пазиме да не се нарани, дебнеме да не скочи върху нас  ooooh!. Мистичният ти подход е много як. Аз преди време съм пробвала с Маги, но не се получава. Нали е блонди, та си мисли, че и разказвам приказка. До тук добре, ама тя се вживява, измисля си някаква роля и го обръща на игра. Като спра и започва да истерясва, че иска още  Crazy.
Чопарче, браво на малката госпожица. Все така да расте и много да те слуша  Hug.
Малейна, дано с постоянните зъбки да нямате такива проблеми. Да не се изказвам неподготвена, ама не трябва ли нещо да пие, за да ги заздравите. Въобще може ли нещо да се направи?!
Ренка, мислехме да ви гледаме, ама диването беше болно, а времето ужас. Как мина представянето ви?
Деспина, дано намерите разрешение на проблема с градината. Наистина е много неприятно. За тържеството - весело изкарване и съм сигурна, че Ивчо ще е справи  Hug.
Августа, това с облачетата ми хареса. Как е Никола?
Поздрави на всички и да няма болни   bouquet

# 121
  • София
Ама времето е ужасно, просто! Тъкмо се зарадвах на хубавото време вчера и сутринта мислех, че сънувам...

Ние имаме ядове около нашата кучка. Намерихме мъжки, свиреп, голям, много добър пазач, абе куче трепач....Е, няма...наби го, зъби му се, не му пуска и накрая го наклеца 3-4 пъти за ужас на стопанина му...отиде му репутацията на мъжкаря  Crazy И не стана свалката. А дивачката се беше пуснала на един помият...та аборт правихме. Има опит тя...  Днес ще я водим при друг. Само обяви по кофите не съм разлепила  Mr. Green Телефона ми го има из целият нет, познати и непознати хора на улицата, клиники...шашава работа. И усещам как ще изпуснем момента и край. Следващият път вече няма да я пускаме, защото е рисковано...старичка си е момата. То и затова е капризна  Mr. Green

Хаха, занимавах ви с кучешките ни неволи. Ама то това ми е на главата в момента. Иначе и четиримата сме на АБ от уж лекичкото вирусче...И аз си мисля, като Августа, че ни ги ръсят със самолет.  Mr. Green

# 122
Ей Дианка, ама и ти си влязла в едни приключения  Laughing. Голяма калпазанка ви е кучката, ама какво да се прави. Дано намерите достоен мъжкар, на който да му пусне  Laughing. Бързо да оздравявате  Wink.

# 123
Аз пък си имам дупка в спалнята  Laughing. Дограма.... и лудница... следобеда ми ще мине в безметежно чистене  ooooh! .

# 124
Аз пък си имам дупка в спалнята  Laughing. Дограма.... и лудница... следобеда ми ще мине в безметежно чистене  ooooh! .

Съчувствам ти Hug И аз съм в подобно положение. Разчиствам си целия апартмент, основно. Правим разни леки козметични ремонтчета тук-там. И....най-сетне доживяхме...започваме детската стая на Дени. Хем се радвам, хем знам какво ме чака, пък и както винаги сме ограничени финансово  ooooh!. Но важното е, че другата седмица полагаме началото и няма връщане назад. Дени е много нетърпелив, няма търпение да се отдели, ние - също Crazy

# 125
Оох, искам и ние най-после да отделим Наката, ама пусто, хич не ни е до този разход в момента  Crazy Че и още довършителни работи има в стаята, не е само до обзавеждане.

Дианче, капризна адашката, а?!  Mr. Green Нека, мома с характер, какво искаш ти  Laughing

Адри, мерси, че се сети  Hug Представихме се чудесно според нас, макар че не взехме награда  Laughing Но така е, от 47 състава-участници, разбира се, че ще има около 40, които няма да бъдат специално отличени. Иначе беше много уморителен ден. Както обикновено става в България, организацията куцаше, нещата се протакаха във времето. Абе към 20ч. си тръгнахме от София. А бяхме тръгнали в 7 сутринта от Марково. Вечерта имаше планувано парти в ресторант, но като ми се обади Борето, че Наско е вдигнал 39 градуса, се прибрах на бегом.

Още не е добре детето, вечер пак вдига 38,5. Кашля, носа му е запушен. Извадила съм около 23 флакона с лекове на масата и съм станала като фокусник - докато държа едното шишенце и съм набутала 4-5 илача. Ама герой е Нас, де, стоически изпива всичко, дето му поднеса. Само от време на време си казва профилактично "уф, това е малко гадничко, но ще го пия, че иначе мама ще ми даде по-горчиви лекарства. Нали?" и ме поглежда жално-милно. Та такива работи при нас  Simple Smile

# 126
Привет!

Не знам какво ми става постоянно спя или съм сънена. Въобще не мога да се съсредоточа да уча ooooh!. Майка ми (лека и пръст) все ми викаше : Ако те боли, колкото те мързи ше умреш бе, мама! Laughing

Дианке, разсмя ме с тия кучешки неволи. Страхотно меню- антибиотик за четирима Mr. Green
Мартеа, моята щерка също щеше да си подостри пръста но бях там за късмет. Иначе такива уникални идеи им идват, та чак не знаеш какво да очакваш Rolling Eyes.
Пиши нещо друго за Теа, тя каквато е умница сигурно вече чете. И някоя снимка може да качиш Wink
Деси, пожелавам весело тържество! Не се тревожи за Иво и да не го каже, голямо важно! Деца са. Моята зълва ми разправя- миналата година синът и по време на тържеството решил, че иска да си ходи и след него всички деца! И дотам с тържеството Joy
Рени , хубаво преживяване! Да се оправя Нас Hug

Айде, отбора на здравите да се увеличава Simple Smile
Ава утре май няма да я водя на градина, защото се бори от 20 дни с едни сополи- ту има, ту няма; ту покашля, ту не... Confused. Ще я заведа на лекар.

Тия, ще траЙш! Днес дупка, ама утре завет Laughing

Сиска, много хубаво сте започнали, малко по малко ще стане. В стаята на Ава има само нов гардероб, другото е играчки и старата кошара. Това е достатъчно да напълни стаята.
Сега, обаче, искала "принцеско" легло, та смятаме да я изненадаме за рождения ден.
По този повод да споделя, че тази година съм улеснена- детето иска да празнува на определено място и иска торта "Барби".

# 127
По този повод да споделя, че тази година съм улеснена- детето иска да празнува на определено място и иска торта "Барби".
Чудесно дете! Как улеснява майка си и сладкарите... Hug

Моя син категорично иска торта с Роботбой Crazy И ми философства снощи - значи понеже Роботбой не е толкова известен като Бен 10 и Спайдърмен, аз трябва да принтирам снимка на Роботбой, за да го покажа на сладкарите и да го направят точно както трябва. Има още 1 месец до РД-то, дано си промени решението Simple Smile

# 128
Вясвам се много набързо Hug
Адри, Ники е добре, да не чуе  Twisted Evil, ама татко му се тръшна, толкова са му възпалени сливиците, че чак изхрачи кръв днес Cry
Аз държа фронта засега къде това време за болести  Blush
Тиа, тва с дупката звучи много весело, ама отдалече Crazy Нищо, после пък ще имате завет, както каза Катето Heart Eyes
Ренка, съжалявам, че е болен Нас, целувки от нас и бързо да се оправя Hug
Дианка, много се смях на вашите приключения с кучето. Ми капризна мадама е сега, пада си по лоши момчета познавам и други, дето са предпочели помияри пред расови мъжки Whistling
За АБ-съжалявам, ама наистина не знам какво да кажа вече без да Twisted Evil
Сиси, аз отново ще повторя, че за мен манията по разните там роботи, рейнджъри, нинджи, Спайдермени и други мистични същества, е вредна за детската психика, особено на тази възраст, когато критериите за добро и зло все още не са изградени. Затова и се опитвам по всякакъв начин да държа Никола настрани от тях-той дори не знае за съществуването на такива филми, засега се опитваме да онагледяваме фундаменталните истини от живота чрез филмчета за приятелството между хора, животни и т.н.
Така че ако ти е възможно, се опитвай поне да не подпомагаш това влечение аз не знам кой е Роботбой, но мога да си представя, че все с някого се бие Blush
Деспина, и аз ще кажа, че не е толкова важно дали ще си каже перфектно стихчето Ивчо-в крайна сметка ако на всички им се отдаваше да декламират, щяхме да сме всички артисти, ама не сме Whistling
Спирам дотук с излиянията, че пиша от лаптопа, дето нямам спейс и става една ooooh!

# 129
Привет!
Брей каква активност! Чакай и аз да направя калабалък (за първи път пиша тази дума).

Не че има кой знае какво де.
Въртележката си върви. Писна ми от този студ. И аз съм в групата на искащите пролет вече!

Диана, не зная какво да те посъветвам. Моята кучка (при нашите) е на15 години и е стара мома. Не допуска друго животно до себе си по какъвто и да е повод.

Тиа, докато схвана, че ви слагат дограма newsm78 Затъпявам нещо. Но не съм бременна (въпреки че вече все повече ми се иска)

Ренка, важно е участието, а не победата. И на нас в Македония май не ни дадоха награда. Но в Перник получихме - за автентичност. Голям кеф е това, ей.

Деспина, и Теа е така. Никога не иска да каже стихче, ако я помоля. Но като ес заиграе съм я чувала да ги каканиже с часове.

Пателина, и Теа почти всяка събота и неделя не спи. Което и за мен е ужасно уморително, защото когато сме вкъщи, обикновено съм си взела работа и за у нас. Преди използвах времето, докато спи, за да си свърша работата, а сега всичко - чистене, пране, работа е с дете на ръце. Но пък се заиграва и издържа да гледа сама филмче. Вече се държи направо като голямо дете. Е, с изключение на ситуациите с острилките и тем подобни Wink

Катка, какво да разкажа... не, не чете още Теа, знае буквите (със затруднение на ч, ц и еровете), и даже успя да ме заблуди, че прочита заглавия, от което леко ми прилоша, защото за момент си помислих, че ги изтезават с подобни занимания в градината (ясно е, че аз не го правя Mr. Green, да не говорим, че съм много против такива амбициозни програми за тяхната възраст). Та, как ме заблуди - "четем" заедно приказка, тя сочи с пръстче буквите - ок, знае ги и казва - а сега цялото заглавие - Пе-пе-ляш-ка. Аз попреглътнах, тя вика - сега следващата - прочита буквите и вика - а сега цялото заглавие - Чер-ве-на-та шап-чи-ца. Аз се поизпотих, а тя вика - сега следващата - посочва буквите и вика - Дя-до ва-ди ря-па. Е, да, ама не - приказката се казваше Ряпата - осъзнах, че тя гледа картинките и казва заглавията. За снимки - да, отдавна не съм качвала, но е факт, че отдавна не съм и източвала.

Чудя се дали да не я заведа профилактично при Френгов - да видим дали няма увеличена трета сливица, че толкова често лепва вируси. Освен това все си имам едно притеснение - много рядко пишка това дете и все има по някое възпаление там - от рода на подсичанията. Не знам какво изследване трябва да й направя в тази връзка.

# 130
И аз де се включа в отбора на приемащи АБ Дианка и на мен това ми е менюто Tired

Влачих се влачих с кашлица и гърлобол и хоп днес на АБ ангина със зачервено гърло ето на кого се е метнало детето и съм на работа ooooh! Първо баткото го хвана , после аз и сега очаквам Криси да ме последва за мой ужас.
На всичко от горе умирам от страх от предстоящото махане на 3-тата ни сливица и всичко е много наближило чакаме само малко да се постопли и така от нас това....

БиРенкА браво за доброто представяне...

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 08:33 от buba76_

# 131
Всички болни да се оправят.
Диана разсмя ме:)
Мартеа то не пречи да я заведеш.

# 132
Добрутру!
В очакване на топлото и аз да споделя две-три думи...Вчера ни издуха ушите , докато чакахме рейса, пфууу. Искам пролет!

Диана, ама и ти имаш едни тревоги  Simple Smile Голяма калпазанка тая кучка.
По тоя повод се сещам за нашия котарак (лека му пръст) - харесаха го едни съседи за тяхната котка, оставихме им го за уикенда да ги сватосат, ама нищо. Дамата го нападнала, напердашила го, той се свил и само й изял храната, а за другата работа се правил на ощипана госпожица  Crazy

Биренка, браво за представянето и за ентусиазма!

Деси, не се коси за стихчетата. И Момчил не казва нищо, само от време на време го чувам да си припява нещо. Случайно разбрах от него, че са пели "песента за кокичето с едно  момиче Криси" на тържеството за баба МАрта - само двамата, и той пеел със силен глас , пък тя с малък глас  Simple Smile
Мартеа, що не й пуснеш една стерилна урина?
Катка, стегЕй се и учи, кви са тия оправдания.. Ама, ха   Naughty
Болните да оздравяват бързо!

# 133
Освен това все си имам едно притеснение - много рядко пишка това дете и все има по някое възпаление там - от рода на подсичанията. Не знам какво изследване трябва да й направя в тази връзка.

Същата работа сме.От време на време я мажа с бебешко кремче, защото се оплаква, че я боли.
Пускала съм и стерилна, и обикновена урина - нищо! и слава богу, де...

# 134
Явно умеят вече да задържат.
И аз искам топло време вече.

Общи условия

Активация на акаунт