Отговори
# 120
Ауу тортите на Милена са невероятни, останаха ми очите, особено черешовата и тирамисуто .. и ягодовата и и и  Shocked Браво

# 121
Е, нямате милост.
Торти, та торти...... Grinning че и , черешовата и тирамисуто .. и ягодовата и и и.. Crossing Arms

# 122
Тия торти ще ме амбицират да започна да правя такива, а това е много лошо, щото както залитам по сладко, ще стана 100 кила минимум! Ни въй срам!  Naughty
И аз побутнах Хамлетчо на пред. Иска ли някой още покана за лиманго? Да ми пусне мейл на личен. Wink
Това хлапе е гениално! Няма ли концерти и в де?
Отивам да ям рюбли, че половинков още работи, а мен глад ме мъчи. И как да не ме мъчи след тия хммм тортички  Mr. Green .

# 123
Къде напред бе Зиме, те са 59 страници, аz стигнах до 56 и не го видях. Не мога да ги прегледам всички, а ми се ще да уважа младежа, все пак нашето си е най_хубаво Heart Eyes (и аz имам останали покани zа limango)

# 124
  • в сърцето на един мъж...

Веч, кой е твоя Хамлет изм/у всичките дечица? Хелп, не се ориентирам...
Ей го на

Коте, ей го на Wink

# 125
Не понасям Schaum- или Schokoküße. Гостите, дето ми ги донесоха, откъде да знаят. Познават ме като всеядно сладкоядно. Пуста лакомия обаче. Га няма риба и ракът е риба. Mr. Green
В духа на диетите и кризата, обещавам най-тържествено, че от утре ще обявя срядата за ден без сладости. Ще хрупам сладките форумски бебета само.

За капак. Никога не съм намирала фикуса за най-удачното и красотно стайно растение. Особено след като по карибските ширини се насладих на истински дървета, а не на едната клечка с пет листенца в саксия. Уви, имам си вече не какъв да, а бързорастящ.
Що ми трябваше да казвам, че не искам "моп". Laughing

# 126
Успях, Гея благодарско.
Мамун и аz не ги обичам теzи иначе с удоволствие бих се притекла в помощ  Mr. Green
Фикуса, майка ми иzхвърли (бе стигнал до тавана и явно вече не и се бършеше прах и от него) под предлог, че смущавал менструалния цикъл на момиченцата  Mr. Green а ние и двете със сестра ми бяхме с проблмни МЦ. Удобно съвпадение  Mr. Green

# 127
Коте, мисля, че ти като предимно мъжка майка си идеалният приемник на такива смущаващи цикъла растения. А и си имаш доктор под ръка, в случай, че на теб отново ти повлияе. Laughing

# 128
голямо писане сте му ударили. евала.
дианджелистава дума за зоологическата градина, има дневна изложба на зайчета..........пусни на лични телефон, можем без проблем да се организираме.
е, по-натам за щамтиш, важното е да има желаещи. то и това време е един отврат............
днеска се нервих с консулството, ама ще ви разказвам по-натам.

за рогатите и леглото, мога напълно да подкрепя твърдението. верно е цар, а кака мата има база за сравнение, все пак Twisted Evil
което не ми пречи, естествено, да му резна тиквата, ако още ме нерви. цар не цар..........в тавата.
аз да му правя ли торта тогаз..............ще се замисля. на 2 ри април е. родил се на първи, ама майка му го записала на втори, да не му се смеели.

# 129
на 2 ри април е. родил се на първи, ама майка му го записала на втори, да не му се смеели.

Joy сериоzно ли?  Joy

# 130
мдам. напълно сериозно. може би това му е променило целия живот. майка му е, ама голема чафка си пада...........
добре, че поне сме на едно мнение Wink
обаче, ако му беше друг животът, нямаше да се срещнем и кого после щях да тормозя........

перле, тоя дет убива бамбитата, знаеш кво мисля за него.............ама какво да се прави, има хора подобни, което не значи, че иначе е лош човек..........
как може да ти даде сърце да стреляш по това сладко животно, не знам. на мен цялата ми селска рода по бащина линия са ловджии. отврат. правят се на мъже. баща ми и той беше, комунягата му с комуняга. веднъж едно диво прасе щеше да го изяде Twisted Evilта се отказа. но по кошути никога не е стрелял...........поне малка утеха.
що не ходят да ловят лъвове с голи ръце бе, като са такива отворковци..........
спорт било. живо убийство си е.
искаме само месо да плюскаме, па и много евтино. не луда крава, не свинска чума, ми не знам какво ще ни излезе...........
сериозно ще взема да се замисля да стана вегетарианка.

# 131
Добро утро,

при нас сякаш днес просветна - дават го за уикенда 15 градуса.

Аз пък съм родена на 10.4, ама по документи се водя на 11. Цял живот обяснявам защо Rolling Eyes

ВикиХриса, аз ноти не мога да чета Embarassed Тя пее само това дето пуснах и трябва да търся по мелодията, за да я разпозная. Не знам и повече от текста.

# 132
Майра под текста има още един линк. Той е песен.  Simple Smile Погледни него, но аз също не съм убедена. При нас е същото от няколко думи търся текст и песен. Първо аз я уча и после на нея.
Тук е навъсено и валящо.

# 133
добро утро.............
днеска съм по задачи и ще имам възможност да сравня бълкгарската бюрокрация с немската Wink

# 134
днеска съм по задачи и ще имам възможност да сравня бълкгарската бюрокрация с немската Wink

Да дадеш отчет после, че отдавна не сме правили сравнения Mr. Green

ВикиХриса, не е тази от линка.

За тези в околността - в Синзхайм има на панаира изложения на влакчета - модели. Ние мислим евентуално неделя да го посетим.
http://www.faszination-modellbau-messe.de/de/35118

Общи условия

Активация на акаунт