Отговори
# 135
добро утро.............
днеска съм по задачи и ще имам възможност да сравня бълкгарската бюрокрация с немската Wink

Късмет, Мате! Дано си се подготвила за това мероприятие    Peace

И аз успях да гласувам за Елиас    Flutter

Утре съм решила да правя боза - по рецептата на Сърфи    Sunglasses   после ще споделям    bowuu

# 136
  • в сърцето на един мъж...
Мато, завиждам ти на ентусиазма да излезеш навън в това време Confused

# 137
Здравейте, момичета,
тук е слънчево и птичките пеят, няма нищо общо с мрачното и дъждовно време от вчера.

Пожелавам ви един хубав и ползотворен ден!

# 138
Привет и от мен!

При нас така се е смрачило, че очаквам всеки момент да завали из ведро.

С песничките и на мен ми е много трудно. Добре, че сега дадоха текста на 4-5 песнички и ги учим като стихотворение, защото не им знам мелодията.

# 139
И тук е слън4ево и утре о4акваме 15°  Sunglasses

# 140
Човек да не ви остави за една нощ. Темата е заприличала на метеорологична карта. Mr. Green

Добртутро! Липсват ми доста съфорумки нещо. Като започнеш от Ася и свършиш с Мишка, минавайки през Синята гарга.

# 141
Много е сладък Елиас, дадох своя вот.
А който иска, може да гласува и за нашата снимка Hug

# 142
O, Шоши, рапорт даден! Емата е пич и половина на снимката! Готов модел на бански Peace Mr. Green
Мамун, и аз я мислех тия дни Мишка, ама и тя нали новодомка като теб, та предполагам е затънала някъде по кашоните.

# 143
Не, това е Диана преди 4г Wink

# 144
  • UK
В събота няма да мога да гледам ДСДС. Затова пък съм доволна от нашия Айдъл, някой гледа ли последния епизод? Има едно момче, Димитър, страхотен. И Павел Михов от Пей с мен, и една 13 годишна госпожица с много къдрава коса, която е страшна. Принципно има и една 14 годишна дето мн я хвалят, аз нещо не можах да я харесам. И Соня от миналия сезон, която трябваше да е на финала вместо тоталната бездарница Пламена Новосиликонова или гаджето й, още по големия бездарник Денислав Отвратителников...

# 145

А сърнетата чии са? То и чиито да са е жестоко, де. Девер ти не може ли да поканибалства със свинско, примерно?

На свекъра, или на семейството. Свекъра ми е ловджия. Той си ги стреля по две или три когато е се3она, октомври. Но сега са решили или девер ми е решил, че му трябва тая 3емя точно където са сърничките. Ще ги стрелят всичките и вече няма да имаме. И бе3 това на  свекър ми му и3тича ра3решителното след три години и до тогава трябва да ги няма. Никой от синовете не си е вадил документ, 3ащото е скъп спорт.
Просто жалко.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=307887

# 146
Не, това е Диана преди 4г Wink
Отивам да се срамувам  Embarassed
Но много си приличат! Peace

# 147
Перла, а не може ли да ги дадете на някой wildpark например Rolling Eyes

# 148
Сибиле Левичарофф е наградена за "Апостолофф" на Лайпцигския панаир на книгата.
Поне една хубава новина на фона на другите.

Перле, много сте хубави, бре!Пу-пу! Петърчо е бащичко, а? Laughing
Как му дава сърце на свекър ти? Да ги пусне, да ги подари, да ги натири дето се вика, ама чак пък всички да ги обстреля... Дано му дойде друг акъл. Голям грях е това.

Шоши, разбира се, маймуна във фотоконкурс се познава по гласа.
Опнала се е щерка ти като фотомодел в спа-басейн. Страхотна е! Laughing

# 149
  • в сърцето на един мъж...
Шоши, и от нас имате един глас Peace

Общи условия

Активация на акаунт