Отговори
# 150
ШоШи, снимката е страШна  Laughing 

Мамун, 4ела ли си книгата? Аz смятам да я купя. В момента 4ета Капка Касабова.

# 151
Перле, много сте пораснали!  Hug Ох, сърничкитееее... Cry
Шоши, дадох 5 точки на Емма алиас Дияна.  Laughing
Мате, успех! Wink

Аз бях на лекар за моите болки и се оказа, че имам малко камъче в жлъчката, ама няма да се мре. Поне доки каза, че имам още време!  Laughing Обаче ми пусна кръвни и случайно (за мен не, защото бях убедена, че е така!) ми откри анемия.  Crazy И ся иска 8-10 седмици да ръфам жИлязУ. Ама на мен хич не ми се ще...Кво да го правя-наследствена екстра! Плюс това за всичките ми диагнози доки каза, че имам всички предпоставки - руса, леко закръглена...и синеока  Twisted Evil . Другия пут ще взема да се боядисам. Да видим тогава какво ще ми открие!  Mr. Green

# 152
Мамун, 4ела ли си книгата? Аz смятам да я купя. В момента 4ета Капка Касабова.

Tц. Чела съм критика за книгата и интервюта с Левичарофф. И аз ще си я закупя. Сега чета "Повелителят на мухите". По половин страничка на вечер за срамотите - заспивам във въздуха напоследък.

Зиме, от желязото няма да ръждясаш. Пий го и не се втелявай с русата си главица. Laughing

# 153
mnbvcx, на една колежка ú правиха в 14 седмица. Роди си здраво и пухкаво бебче. При амниоцентеза специалистът е винаги от огромно значение. Успех!

Все някакво успокоение е, че при някой е минало нормално толкова рано.  Много ти благодаря!

# 154
Вечерница, Шоши -  вашите Total süß дечица имат и нашя галас.

# 155
[Аз бях на лекар за моите болки и се оказа, че имам малко камъче в жлъчката, ама няма да се мре. Поне доки каза, че имам още време!  Laughing Обаче ми пусна кръвни и случайно (за мен не, защото бях убедена, че е така!) ми откри анемия.  Crazy И ся иска 8-10 седмици да ръфам жИлязУ. Ама на мен хич не ми се ще...Кво да го правя-наследствена екстра! Плюс това за всичките ми диагнози доки каза, че имам всички предпоставки - руса, леко закръглена...и синеока  Twisted Evil . Другия пут ще взема да се боядисам. Да видим тогава какво ще ми открие!  Mr. Green
И аз съм същия тип - руса и кръгла, и имам същите проблеми. Е, жлъчката вече я нямам де.... Много ми беше интересно като разбрах че има връзка.

И аз гласувах за сладурите.

# 156
Помогнете ми, 4е ве4е не zнам какво да направя. Детето е в ужасна, отвратителна фаzа. ТръШка се, иzпада в истерии и тогава не само хвърля каквото може, но и рита, удря и скубе. Може и пове4е от 4ас да продължава. Не дава не се доближавам до нея. Ето сега в момента реве. Не иска да ляга да спи, но й трябва тоzи сън, опитахме се да го премахнем, става по zле. Оставих я горе в стаята й след 40 минути сцени и борба ( наистина) и й каzах, 4е мама трябва да по4ине и 4е тя ако не иска да спи, може да си играе в стаята (и друг път си играе сама там). Не мога ве4е, седя тук и я 4увам, пла4а с нея, от беzпомоЩност.....  Tired

# 157
Tajana, при нас е същото със съня. Чак в такива агресии не изпада, ама тръшкането остава..Често пъти се прилъгва - казвам й ако не иска да спи, да седи и да си чете книжка в леглото, или с някакви кубчета, една книжка с пъзели - кротва се и заспива. Днес пак се прилъга уж така, после става 5 пъти до тоалетната и накрая пак отказа да се върне ..След час и половина разправии я оставих да играе Rolling Eyes Много пъти съм я оставяла така да не спи  - обаче заспива по никое време след това към 17...Ще видим днес как ще е.

# 158
Ами при нас лоШото е, 4е теzи истерии ги има и по други поводи, но наистина са най 4есто (или може и само), когато е уморена. Инат  Crossing Arms  Сега и аz я иzлъгах, дадох й една стара моя плюШена игра4ка и тя легна с нея...ниЩо, 4е в леглото й има ве4е над 10 животинки  ooooh!

Дали не е рано да ударя едно?

# 159
  • в сърцето на един мъж...
Татяна, ние имаме подобни истерии, обаче от едно известно време като му кажем, че лягаме с него и се укротява и ги няма тези истерии. Пробвай така да я слагаш.

# 160
Оооо Гейски, на нея й трябва по 4ас 4е и пове4е докато zаспива  Crazy От малка си е така. Не мога и не искам да се върна на това дередже.
Пък и ве4ерта го няма тоzи проблем  Thinking

# 161
Виктория понякога е била същата когато не иска да спи. Лошото е че вече към 5 часа става нетърпима и прави поразии на пук. Аз също я оставям сама в стаята и ако реши заспива. Днес я взех цялата пламнала от градина. Най вероятно е имала температура. Прибрахме се, стана свежа като краставичка. Дадох й лекарства и й казах да легне. То не беше хвъчкане не беше чудо. Резултата е една голяма мечка, един голям маймуняк и безброй малки плюшени играчки. Някъде между всичко това вече спи един час и половина.

# 162
Вики Хриса, именно, към 5 става толкова крива от умора, 4е пак Ще има истерии  ooooh!  То това е лоШото, каквото и да направя, все така Ще е  Crossing Arms

Другата седмица е zа пробен ден в ДГ. От там ме предупредиха, 4е много деца стават агресивни вкъЩи когато тръгват на ДГ. Не ми се мисли какво ни предстои  Sad

# 163
Мойто мъж днес има рожден ден, та се почерпете с трюфелчета

# 164
Тоничка, да е жив и здрав мъжа ти!

Татяна, С Боби не съм имала никога проблем за спането, заспиваше си без проблем, докато не започна първи клас. Той не е от децата, които се тръшкат.
Но Калина не ми е същата, тръшка се и не иска да ляга, склонява някак да си легне, ако батко й легне с нея и й чете и тогава бързо - бързо заспива. Тук в детската нили не ги слагат да спят на обяд и тя е много уморена, когато я взема - започва да ми мрънка  и  да се тръшка за дреболии. Вечер гледам да я слагам по-рано да сипи, съответно тя започва да се пазари и да протестира. И аз не съм открила нещо друго, освен съня, което да помага, когато се тръшка и мрънка от умора.

Общи условия

Активация на акаунт