Отговори
# 210
  • Deutschland
Момичета благодаря ви за отговорите.Аз тъкмо се връщам от работа.Ами май ще трябва да си поговоря с мойта работодателка за това да ме назначи на поне 450 евро.Аз предполагам ще се съгласи,защото предложението за това беше нейно,за да мога да си направя аз държавна застраховка.Цялата работа е в това,че бабата явно много ме е харесала и щела много да плаче за мен ако и кажа,че ще си ходя в България.
перла наистина ли и мъжа ми може да ме назначи на договор при него.Часните прегледи наистина ми дерат кожата  Money . За установяване на бременноста за видеозона ми (2 минути) ми взеха 100 евро.Направо ми се скъса сърцето.
ZiMa  значи може някой път да се видим  Simple Smile

# 211
Ахой, девойки!
Не съм се разписвала днес. Пропуск голям. Mr. Green
Мишок, моля преди печат да прочета нередактирания ръкопис на "Психология на ски-учителя". Joy

Апропо, засрамете берлинчанки и дайте да се видим в Берлин. Преди или след,  пък може и с Боно.  Laughing

Да отивам да пазя окръжност, че настанал часът на истината. Mr. Green

# 212
Мамунката, ей ме на, готова за среща. С Боно ша са поразмина маааалкинко, че ми е около времето за люпене, така, че давай по-скорошна дата и час на събитието. Гаргето е май още из дезиткиния вилает, но няма да векува там, доколкото знам.

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 22:46 от pazza

# 213
Бре, зло да ви забрави, Паце! И тебе, и бебето! Проспала съм май хубавата новина. То половината от мътенето минала!  Hug
Гаргето кога ще долети обратно? Викам да се виждаме, пък после като се налага ще повтаряме. Grinning

# 214
Не бой се Муни, влизам в положение, знам, че си заета със солфежите на щерката  Wink. Гаргето ще бъде преслушана, кога ще се завърне. Весито и Приятелка май още се ослушват, да ги побутнем лиии? А ние с теб май общи познати ще се окаже, че имаме, това ще го доуточним като се видим  Wink

# 215
Паце, смятам да процедираме тоталитарно. Решението се съобщава и който дошъл - дошъл. Mr. Green
Като бременна булка имаш право да си избереш, квартал, кръчма и час на срещата.
Навремето и с Лиска намерихме общи познати и купони. Светът е едно голямо село. Hug
Ей, Лиска! ooooh!
Утре като стана първата ми работа е ú да звънна. Да ми напомните ей!

# 216
Кога ще се срещате? По към края на месеца предполагам Wink bowuu

# 217
Къмто кога ти е предположението? Wink

Жалко, че онова симпатично момиче с арфата Корнелия си тръгна от ДСДС. Поне дано ДДДД да свърши работа и тя да си намери половинката в живота. Къде-къде е по-важно.

# 218
31.03, 1, 2.04 Laughing

# 219
А вие на кого симпатизирате в това издание?

# 220
. Това е приятна работа 3а майки с деца, чиито мъже са на3начени на работа и мамите и децата са осигурени към татито.
От работния процес точно толкова разбираш също, понеже никой не те е..ва , да ти обясни как са се развили нещата.

Обяснява ти ра3бира се. Как иначе ще работиш?

Цитат
И най-силния ми аргумент е работното време. Тези , които са на такава работа , най-често са най-преебани. сори за израза. Работничките на Vollzeit, могат да имат спешен термин, детето да е болно, тя да е болна , да си взема 2 часа обедна почивка- миниджоба трябва да покрие именно тези дупки. Тоест? Ти нямаш право да се разболяваш по това време или каквото и да е друго, и по правило трябва вече да имаш някой за децата, щото на госпожа X: й дошъл цикъла..

Нявсякъде е ра3лично. Можеш да си направиш часовете както ти си искаш, или да си постоянно от 8 до 12, или като ти се обадят да откажеш. Флексибел.

Въпрос на вкус, желание и т.н., но с две деца е малко трудно в немските условия да си постоянно на3начен. Това е обаче друга тема. Всеки си намира това, което на него да му пасне.

Диването питаше нещо друго.

Диване, може мъжа ти да те на3начи. А шефката може да те на3начи с минимум 420?.

# 221
Предлагам този път срещата ни да е с деца.
Какво ще кажете за някой следобед през седмицата?

Новичка и Myran ще бъдат информирани. Laughing

# 222
А вие на кого симпатизирате в това издание?
На мене никой не ми е на сърце Rolling Eyes. Имам такива, които са ми симпатични или неприятни и ми е все едно кой ще победи. Не мисля, че ще има дълготраен успех.

Я да те питам каква е онази "пяна" от снимките ти с тортата, която се разбива с мляко? Какво представлява, колко % масленост и къде се купува? Няма да ти крада занаята, просветлявам се  Wink.

# 223
Днес щерката на Мистик няма ли рожден ден, или бъркам?

Мистик, нека да е здраво, палаво и чаровно момиченцето ти! Умна да порастне и много да те радва!

# 224
честит 3-ти рожден ден на Мадлен!

Да е здрава и много щастлива!

Мисти,честит празник и наздраве!

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 13:47 от *Веси*

Общи условия

Активация на акаунт