ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 10!

• 29 578
  • 430
  •   1
Отговори
# 210
  • Плевен
Момичета,има една реклама на шоколадови бонбони ...........един мъж върви в дъжда вижда бонбонете сушард на една витрина и с една мацка с тъмна коса......................да не преразказвам,та мъжат според мен в тази реклавма е актьора който играе Валери само ,че е с брада на няколко дни.Ако я е гледал как мисли права ли съм

Снощи и аз се загледах в него....и на мен ми прилича на Юруков Peace

# 211
Момичета,има една реклама на шоколадови бонбони ...........един мъж върви в дъжда вижда бонбонете сушард на една витрина и с една мацка с тъмна коса......................да не преразказвам,та мъжат според мен в тази реклавма е актьора който играе Валери само ,че е с брада на няколко дни.Ако я е гледал как мисли права ли съм

Той , същият:) Най- сладкият, най- най- хубавият- Иван Юруков newsm03 newsm03 newsm03

# 212
Тази реклама я обсъдихме тук преди 2-3 теми.Иван Юруков е . Simple Smile

# 213
  • София
Да,наистина го коментирахме , както и рекламата на Ехо Савекс я минахме , и тази на М-тел - за други не се сещам.  Grinning

# 214
Ей, Слаш , струва ми се, че този сериал ти е нон стоп в главицата и постоянно "кроиш" някакви схеми.  Mr. Green Hug
Е чак толкова не бих могла да се задълбавам в един филм, признавам си.  Peace
Ще е хубаво да я вземат за сценаристка, има талант!
А ако четат във форума ще им кажа че идеите които обсъждат за враг и съперник на Филип и трети мъж в живота на Елица са много готини и ще освежат сериала. И ще заплетат нещата още повече, но това е важното - да има ингрига.  Simple Smile

# 215
Да,наистина го коментирахме , както и рекламата на Ехо Савекс я минахме , и тази на М-тел - за други не се сещам.  Grinning
За първите две реклами ок  сещам се ,,ама в рекламата на Мтел кой пък е участвал че не се сещам

# 216
За първите две реклами ок  сещам се ,,ама в рекламата на Мтел кой пък е участвал че не се сещам
Елен Колева и Мартин Гяуров. Simple Smile

# 217

Цитат
Ей, Слаш , струва ми се, че този сериал ти е нон стоп в главицата и постоянно "кроиш" някакви схеми.  Mr. Green Hug
Е чак толкова не бих могла да се задълбавам в един филм, признавам си.  Peace
Цитат
Ще е хубаво да я вземат за сценаристка, има талант!
thank you very much ;}
а ако не ме вземат, за отмъщение ще им разнищя целия сюжет Laughing Mr. Green

# 218
Ейй..бях я забравила тази реклама:))) и аз като една вярна почитателка на актьорите (и филма) съм на тази тарифа хих:) (разбира се чиста случайност, но се изкефих) А Слаш, не мисля че е невъзможно някой от сценаристите да си открадне идейка от теб Wink

# 219
Ейй..бях я забравила тази реклама:))) и аз като една вярна почитателка на актьорите (и филма) съм на тази тарифа хих:) (разбира се чиста случайност, но се изкефих) А Слаш, не мисля че е невъзможно някой от сценаристите да си открадне идейка от теб Wink
Ами като ще крадат, да измисля нещо по- така за Крис и Валери тогава  Mr. Green

# 220
можа да има някой сценарист скрит зад звучния превдомим mimeto356 и да се рови из форумите за нещо по-пикантно за сценария  Laughing  ...е, лошо няма,и те са хора, може да нямат вдъхновение, знае ли ги човек.  Или поне няма начин някой от артистите да не се рови да гледа какви за отзивите за тях. Ейй, покажете се, няма да ви ухапем  Embarassed колкото и да ни се иска хах

# 221
можа да има някой сценарист скрит зад звучния превдомим mimeto356 и да се рови из форумите за нещо по-пикантно за сценария  Laughing  ...е, лошо няма,и те са хора, може да нямат вдъхновение, знае ли ги човек.  Или поне няма начин някой от артистите да не се рови да гледа какви за отзивите за тях. Ейй, покажете се, няма да ви ухапем  Embarassed колкото и да ни се иска хах

хехехехехе, знам, че Диана Любенова чете доста задълбочено из форумите. Няма начин да не четат и други, ама защо да се разкриват, няма да е интересно Mr. Green

# 222
Вероятно сте го обсъдили, но на мен чак сега ми направи впечатление, че Валери всъщност го няма на официалния сайт на сериала в нито една графа на описание на героите.Питам се защо не са сложили героят му при София, Емилия и Андрей, примерно?

# 223
  • Монтана
Здравейте
от къде мога да сваля снощната серия че не можах да е гледам
Боже колко съм се сбъркала с тия деца вече не знам и кои ден сме.

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 13:22 от tanq_mt

# 224
Здравейте
от къде мога да сваля снощната серия че не можах да е гледам

Снощи нямаше. Иначе в Замунда ги има всичките.

Общи условия

Активация на акаунт