ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 10!

• 29 560
  • 430
  •   1
Отговори
# 225
  • в страната на чудесата
и в vbox ги качват...
довечера ще е 69, нали? че им загубих числото...

# 226
Андрей много ми прилича на Христо Гърбов.
А на вас?

# 227
  • с/у ОколоМръсТното
Егати... по 2ч. всяка вечер ще ни мъчат с ВИП Брадъра и пак Забранената ще е от 22:00ч.
Гадовеееее  Close

# 228
Ами сериала по принцип си е от 22ч.

# 229
на мен ми е идеало 10ч тъкно сме вечерял оправила съм гледам го и си лягам

# 230
Вероятно сте го обсъдили, но на мен чак сега ми направи впечатление, че Валери всъщност го няма на официалния сайт на сериала в нито една графа на описание на героите.Питам се защо не са сложили героят му при София, Емилия и Андрей, примерно?
не сме го обсъждали, но аз писах до Нова да си поправят грешката.
Но предвид, че сайтът им е под всякаква критика и само това да е кусурът. Един от диалогистите го поддържа и явно от многото писане покрай филма, няма време да си погледне сайта. #Cussing out

# 231
Цял ден се хипнотизирам с рекламата за следващия епизод..Противно на повечето тук страааашно ми харесва Крис. Особено в моментите, когато е развълнуван - разтапящ е.

# 232
  • in the back seat of my car
след многото емоции в МА и Вип Б, Grinning сериалчето малко да се посмея -  дано дадат Маймуната,
въпреки че е ред на Слаш за Валери Wink

# 233
след многото емоции в МА и Вип Б, Grinning сериалчето малко да се посмея -  дано дадат Маймуната,
въпреки че е ред на Слаш за Валери Wink
Да, да, мой ред е;)
засега всичко върви по план: Анастейша каза в тази серия, че бебето е от Явор и го каза преди рекламите.
Ако сега Крис не отиде да плаче при Валери, ще се разплача аз newsm45 newsm45 newsm45
п.с. а и маймун го даваха всичките серии, в които нямаше Валери. малко почивка Mr. Green

# 234
  • София
Късмет , Слаш !  Peace
Макар,че май до утре ще изчакаш.  Rolling Eyes

# 235
 Laughing Peace
Слаш ти сииии Laughing Laughing

# 236
мноого силно много, и реплики и погледи Heart Eyes Mr. Greenмагия витае над Валери и Крис

# 237
  • Варна
Каква и е целта на Елица с тази лъжа че бебето е от Явор не мога да схвана  Rolling Eyes

# 238
  • София
Ау , какви развръзки , каква ескалация на напрежението ,уау !  Grinning

# 239
  • Пловдив
Да издразни майка си, напук го каза> Обаче е голяма патка Елица, виж какво предизвика, ще остане самотна майка май.

Общи условия

Активация на акаунт