ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 10!

• 29 591
  • 430
  •   1
Отговори
# 150
еее тва не го очквах -васил да каже,мислех че ще има още изнудване,обаче сега стана супер,норчето ще си изпати  Mr. Green hahaha

# 151

Туй се казва да се родиш без късмет Mr. Green Laughing Mr. Green
Не мисля, че не са го направили, щото ще е скандално, а защото е рано още. Аз си мисля, че ще има и лесбо- двойка, за кеф и удоволствие на мъжкто съсловие Mr. Green
Дотогава гледай Думата с Л и се успокоявай Mr. Green

Да бе. Crossing Arms Не им вярвам на тия. #Cussing out Докато не видя лесбо елементи, смятам да бойкотирам сериала, нищо че страшно харесвам Дияна Любенова, още от едно време.  Laughing
еее, ще го преживееш. или пък си набележи две от героините и си фантазирай. Можеш да станеш първият в историята български мъжки слашър Mr. Green

# 152

еее, ще го преживееш. или пък си набележи две от героините и си фантазирай. Можеш да станеш първият в историята български мъжки слашър Mr. Green

Не става и това. Crossing Arms Никоя от тия гарги не е достойна за Дианчето. Mr. Green

# 153
Аааа, моля ви се, поуспокойте страстите с тези гей,-лесбоелементи. : Rolling Eyes Mr. Green Все пак сериалът далеч не е само за това, нали?!
Тази вечер направо ми стана жал за Ана  Cry
Да ви призная, започна доста да ме дразни тази грандиозна лиготия между Елица и София, бляяя....
В понеделник явно ще бъде добра серия.  Grinning

# 154
Готина интригантска сериика...ей сегаще види Норчето:) Иначе Яна Кузова е много готино момиче,има излъчване:) Мислех си...съжалявам че ще вляза "в разрез" със Слаш, но ми се върти в главата учителя Васил да премине към лявата лента. Изглежда ми един такъв...абе не е мъж на място.Не си казва думатапо категоричен,мъжки начин. Не ми харесва този персонаж. Пък и така между Борис и Силвия  може да стане нещо, което или е имало, или ще има...личи си. Ама май много в стил Дързост и красота го направих  Sunglasses

# 155
Ето ви една снимчица на двама от актьорите:

До колкото разбрах зад кадър двойките нямат нищо общо с тези на екран - например Ники Илиев май е гадже със Саня (а в сериала са брат и сестра). Честно казано и аз бих предпочела Ники Илиев пред този дето играе Явор.  Simple Smile

# 156
  • София
Анастейша е най-добрата !  Peace

# 157
# 158
  • Някъде там...
Анастейша е най-добрата !  Peace
Peace

# 159
Ето ви една снимчица на двама от актьорите...

Тук изглежда доста по-мъжествен отколкото в сериала.

# 160
Аз подозирам,че в следващата серия ще стане страшно с Васил-с тази целувка,тя майката на Нора(забравих й името) се спече само заради невинните танци,а сега като разбере за целувката лошо ще й стане.Може и да го разкара Thinking

И сега какво ще стане с бременната Елица-майка й така ли ще я остави да ходи бременна от брат си(уж)  Laughing Няма ли да й кажат най-накрая за Явор по този повод  Sunglasses
Искрено се забавлявам с този сериал-чак взе да ме държи в напрежение до другия ден  ooooh! Mr. Green

# 161
Ето ви една снимчица на двама от актьорите...

Тук изглежда доста по-мъжествен отколкото в сериала.
Ами той в сериала май ще се изпедеразчи. На мен пък Елица все повече ми харесва. Много се очупи това момиче. Направо блести на екрана. А в началото ми беше Sick Браво на нея.

# 162
  • Варна, а по празниците в Ямбол
какво сте направили.. 11 стр за един ден.. бива ли.. как ще ви чета?
Гласувах за Васил и маймунчето в анкетата!!!

# 163
  • София
Може ли някой да преразкаже снощната серия, моля.Гледах до снимката с телефона. После дъщеря ми ме изрита за да види определени прически/по друга прогр/, че трябва да ги прави. Докато ги видя и серията свърши.

# 164
За тези които гледат и сериала "1001 нощи":Мисля си че втория сезон на Забранена любов първо че е по-добър от първия определено актьорите се поочупиха но си мисля че сценаристите са вмъкнали нещо от сериала 1001 нощи например първо дават сградата за момент и тогава вътре каквото се случва снощи София като отиде при Елица като поздрав я целуна от двете страни което се вижда в другия сериал и може би има други дребни детайли но определено това не ме дразни и сериала ми харесва дори ме държи в напрежение.
Само че ме дразни с играта си Димитър много ми е изкуствен и все си върти устата мисля че младите артисти се справят по-добре от него и жена му също като Звезден репортер беше по-естествена 

Общи условия

Активация на акаунт