Отговори
# 255
Честит рожден ден на Миме! Да си винаги щатлива и обградена с любов...и пари! Wink

Ние вчера ходихме в детския кът в Младост. Чудесни занимавки има за децата , от най-малките до по-големи. Чисто и обезопасено е. Велин се изтощи качествено  Laughing Накрая си изработи цицина на главата, защото много държи сам да слиза и да се качва по стълбите. По-късно ще пусна снимки да видите детския кът, ние често се подвизаваме там.
Виодиди, радвам се, че отново ни навести. Принцеска Виолета си е голямо чаровно момиче вече. Heart Eyes И много напреднала с приказките, чак до стихчета го докарвате. Браво! А вече дали те оставя да спиш малката? Знам, че преди и вие бяхте в отбора на НЕспящите.
Джиджа, това с ремонта ми е до болка познато. Аз  тогава си бях на работа и след работа "на обекта". Направо бях сКаПана. Всичко сами си правихме. Така ремонта се точи година и половина. Rolling Eyes Сега не ми се чува.Та знам какво ти е, но пък после ще ви бъде мноооого хубаво. Grinning
За среща съм навита. само, че не обещавам със сигурност, защото Велин има променлив режим със спането. Ако не си е доспал,  пък е много крив. Зависи как ще сме. Иначе съм ЗА Peace Особено сега баткото е във ваканция и е при бабите и домашни НЯМАМ. Laughing Така, че сега е момента.
Joliii, недей само наднича Naughty Скоро се питах къде изчезнахте.
Питам се и за Вярката с прекрасната руса Марина къде се скриха newsm78

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 10:04 от _Venera

# 256
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Мимето ив!
Да си жива и здрава и много щастлива   bouquet

Та хайде утре, вторник или сряда да си наравим една разходка в Морската. Ще се доразберем в скайпа  Peace
ами хайде  Peace

Мишонка, дано да не усетите втория трус изобщо  Peace
Ама ти май за втори път разказваш за земетресение при вас  ooooh! Мен много ме е страх от природни бедствия.
Ох, и още нещо да ти кажа, като слушам как разказваш за баткото ми се пълни душичката, дет се вика  Hug Струва ми се страхотно дете, Мила ще си има хубав пример  Peace

Страхотни снимки разгледах  Heart Eyes  Сега остана да започна да снимам Боян, че да имам какво да ви покажа.

Вчера по идея на Венера го заведох в зоопарка. Ами много разглежда детето, за пръв път изкарвам толкова дълго там  Laughing Всичко, което мърда беше па - па и всичко викаше с писи - писи.
Изобщо не му се отдава ученето, на това дете. Имаме толкова много за учене, а той само гледа как да излезе, за да се зарови в пясъчника. Не мога и за 5 минути да му задържа вниманието  Sad Здраве да е, глупавичък ще си го гледам  Laughing

# 257
Честит рожден ден на Мимето ив! Да си жива и здрава и много щастлива

,Ние заминаваме при баба на Сандански за две седмици, сега ще си почина малко, ох как го чаках този момент
Джидже  Hugдано бързо мине този месец докато Крис е на Русе

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 11:08 от Мечтание

# 258
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИМЕ!!!

и на сладката Вили - честита годинка и половина!!!

# 259
честит рожден ден МИМЕ! Бъди жива и здрава и много щастлива.Щастие и късмет!

# 260
Честит рожден ден МИМЕ !!!!! Пожелавам ти всичко най-най-най-хубаво smile3510 baloni

# 261
  • La casa de Mickey Mouse
Хайде аз пак със закъснение
честит рожден ден гале (на патерици) и честит рожден ден на мимето
mishonka95 аууууууу настръхна ми косата направо, а за говоренето и ние сме така, не говори и това е, но сноши ме изуми, събуди се нашия към 5,30 сутринта и иска да играе, аз му викам лягай бързо, то ме погледна с едни големи ококорени очи и ми вика si и си легнах, останах изумена
коки не така де, не са ни глупави децата, само по различно време решават да проговорят своенравни са, моя дори и мама не казва papa и това е, ама го казва толкова сладко, че баща му направо се разтапя, а аз си ревнувам тайничко, че не чувам така мечтаното мама  Cry, но един ден....
меги това за логопедката е много добре и мен тук ме успокои така педито, че синът ми не спирал да говори, на негов си език разбира се другото било въпрос на време, още повече, че ми се скара, че съм искала прекалено много от детето, след като сме му говорили на три езика  ooooh!

# 262
Мишомка, и мен от сутринта ме тресе един страх от тези земетресения. Като чух за ужасиите в Италия Sad, после и за вашите преживявания.  Rolling Eyes Нямам думи.
Меги, ти верно ли заведе Кари на логопед? Всичко си е наред на децата ама май майките не са добре. Wink
Коки, снима ли Боянски? Дай да видим сладура.

Момичета, решихте ли нещо за среща?

Пускам ви снимки от детския кът в Младост. Специално за варненските мами. Ако има някоя да не е ходила...Хубаво е. Сега пълнят и езерото с вода.Пускат водни колела и лодки. За по-големи деца има и игрище за голф, за футбол, ледена пързалка....Има си заведение.

ДЕТСКИ КЪТ

Велин се забавлява

Айдее лека от нас!  Hug

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 22:30 от _Venera

# 263
Здравейте мацки.Вече втора вечер ще си лягам с куфража,много ме е страх да не ни залюлее пак.Вчера е имало още два труса в страната,но тук се усети само един,слава Богу PraynigИмам две чанти до вратата за всеки случай готови ако стане нещо само да ги грабвам.
Анет-сладур тоз Крис,представям си го в леглото и как казва "си".Мила пък е на двата езика с баща си,казва му тати и папи.На мене преди ми викаше мам,а сега мами.Ще се научат,днес говорих с един татко арабин на площадката,детенцето момиченце ,говореше на арабски и испански много добре,на 3 годинки и половина е.Каза да говоря на Мила на родния й език,демек на български,така щяло да е по лесно за детето.Пък аз джарам на двата като сме на вън де,инак в нас само на бг.
Венера-много приятно изглежда детския кът,дано на повече места почнат да правят такива,а Велин колко е велик на кулата горе Hug
До утре,сега отивам да се опитам да заспя,че нещо ми е напрегнато с туй земетресение.

# 264
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИМЕ!! БЪДИ ВСЕ ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА newsm51

Момичета, защо се притеснявате за говоренето, още ни е рано да го мисли, а и всяко дете различно се развива. Варти още нищо не казва на нашия си език, но на своя си бърбори непрестанно и много сладко се получава. Ще взема да го запиша и някой ден да му го пусна.
Мишонка, дано да няма повече трусове. Мого е гадно това очакване и притеснение, това за чантите е много добра идея. Ние също говорим на два езика на Варти, но аз все се чудя каква схема да приложа, за да не се обърка. Просто не знам как да я карам. А ми се иска и трети да въведа... горкото дете Embarassed
Най-много наистина по-късно да проговори.

Майчета, започнала съм едно тридневно прочистване по съветите на доктор Михайлов, хомеопата от "Часът на мама". Уж са само три дена, а направо още на първия ми иде да развея белия флаг. Постоянно си мисля за храна и всяка миризма предизвиква взрив от кулинарни фантазии, непоправима съм!! ooooh!
Варненки, това лято надявам се да се видим най-сетне. смятам, живот и здраве с Варти да изкараме няколко месеца във Варна, ще съм в кв. Чайка, до курортна поликлиника. Надявам се да има майчета наблизо?
Джидже, какъв ремонт, не свърши ли вашата одисея? Важното е, че после ще ви е хубаво и ново.
Виодиди, госпожицата ти е прекрасна и много слънчево дете!

# 265
Аааа,кво прайте бре,за един ден само 1 пост,глобени сте .При нас няма ново,слава Богу.чух един познат да казва,че пак имало трус днес,ама бил лек.Аман вече.Инак сме добре,надявам се утре да мога да ви пиша повече,че съм на баткото на компа,а тук няма кирилица и ползвам тази от сайта и ми е трудно.Целувки на всички и то хубо разходки,ама аз кво  ще чета?Я да пишете Close

# 266
 Whistling mishonka95    11:33 часа е а навън е 21 градуса..как да се заврем вкъщи, затова никой не пише Wink цяла зима вкъщи сега всички наваксваме.
АЗ от понеделник съм сама с Жорето, наш татко командировка в Германия до петък.Утре сме на мерки и теглилки-ще докладвам.Събота и неделя майка ми ще дойде и започва ГОЛЯМОТО ЧИСТЕНЕ, понеделник, вторник монтажа на половината мебели, сряда и четвъртък ГОЛЯМОТО ПРЕСЕЛЕНИЕ, то няма да е голямо де половината багаж вече преместен, половината е тук Rolling Eyes ровя се като кокошка нищо не си намирам hahaha....края на месеца останалите мебели монтаж....и наш татко заминава отново т.е на 4 май....ще си дойде чак 24 август Sad
Днес сме без вода-прокопали са улицата, навсякъде вода newsm78 надявам се до довечера да отстранят аварията.
Azalea ние сме на близко има няма 10-15 мин от ''курортна" над базар "левски", ДИ и РО и тя на същата улица, Джиджа и тя над нас/когато се преместят/....така, че ще се видим сами свирни като си тук....
Лек ден засега.  bouquet

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 11:47 от galentinass

# 267
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИМЕ!!!!Да си жива и здрава и все така лъчезарна и красива.

# 268
  • София
Аз ще пиша пак малко по късно че Кари стана.......... НЕ ми дава да седна пред компа даже, та камо ли да напиша нещо..  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 269
Дзверо вече спи  Party Сега едно душче и се изтипосвам пред ТВ-то.Релакс. И аз съм човек.
Днес цял ден с гости се забавлявахме. Една приятелка с детето си /на 3г и половина/ Вили много я хареса. Върви и вика след нея възторжено..по име.  Rolling Eyes  Хмммм, пада си по големи каки Confused

Тука никой нЕма. ИзбЕга народа Thinking
Меги, какво стана, всичко наред ли е при вас? И вие се скрихте. Rolling Eyes
Сериозно е положението. Ще има да плащаме глоби на Мишонка. Нали тя ги събира.
Сега и монолози си водя.... Rolling Eyes
И ако все пак някой надникне ....лека и мекааа от нас  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт