Ние вчера ходихме в детския кът в Младост. Чудесни занимавки има за децата , от най-малките до по-големи. Чисто и обезопасено е. Велин се изтощи качествено
Виодиди, радвам се, че отново ни навести. Принцеска Виолета си е голямо чаровно момиче вече.
И много напреднала с приказките, чак до стихчета го докарвате. Браво! А вече дали те оставя да спиш малката? Знам, че преди и вие бяхте в отбора на НЕспящите. Джиджа, това с ремонта ми е до болка познато. Аз тогава си бях на работа и след работа "на обекта". Направо бях сКаПана. Всичко сами си правихме. Така ремонта се точи година и половина.

За среща съм навита. само, че не обещавам със сигурност, защото Велин има променлив режим със спането. Ако не си е доспал, пък е много крив. Зависи как ще сме. Иначе съм ЗА
Особено сега баткото е във ваканция и е при бабите и домашни НЯМАМ. Joliii, недей само наднича
Скоро се питах къде изчезнахте.Питам се и за Вярката с прекрасната руса Марина къде се скриха

Мен много ме е страх от природни бедствия.
Струва ми се страхотно дете, Мила ще си има хубав пример
Здраве да е, глупавичък ще си го гледам 

честит рожден ден МИМЕ! Бъди жива и здрава и много щастлива.Щастие и късмет!
, но един ден....
Имам две чанти до вратата за всеки случай готови ако стане нещо само да ги грабвам.
....края на месеца останалите мебели монтаж....и наш татко заминава отново т.е на 4 май....ще си дойде чак 24 август
Сега едно душче и се изтипосвам пред ТВ-то.Релакс. И аз съм човек.