Отговори
# 270
Идвам да събирам глобите,ма няма никой тук. #Cussing out
Гале права си за разходките,аз нали съм все на топло и затуй се сърдя,че ви няма.Бъзикам се аз,ама глобите са на сериозно,така,че като си дойда дръжте се.Аз днес и аз гости посрещам,баници пека ,купона е пълен.Развали ми се кабела на лаптопа и не работи сега,пиша от компа пак на баткото ,малко ми е терсене,щото няма кирилица .
Отивам да пълня легени и тенжери с вода,че ще ни я спират за 24 часа.До утре,айде пишете де,че няма кво да чета сутринта с кафето.
Айде пазете се и дано е хубаво времето да се разхождате повечко с дребовците. Hug Hug Hug

# 271
Добро утро Simple Smile
аз на бързо давам отчет че Мишонка гледам глоби налага Simple Smile
При нас всичко вече е наред  - дребен аз и баща му сме вече добре.
Лудницата покрай обзавеждането на апартамента и нас здраво нитресе. Днес ще ходим да копуваме фурна, котлони и хладилник, споразумяхме се със свеки старите уреди да ги дадем на нея  Wink  После ще поръчвам кухнята  newsm68 newsm44 вградени гардероби.............общо взето лудницата е пълна Simple Smile КАто прибавим че сус Сани сутрин о 10ч сме в градинката, прибираме се към 13ч преобличам го храня и в колата по задачи а той милия спи в нея  ooooh! После от 17ч пак до към 19ч сме в градинката Simple Smile

Мишонка косата ми настръхва само като чуя за земетресения. дано вече да се е разминало при вас Simple Smile Как е Мила?

Венерка Велински вади страшна усмивка  Hug Много ви е хубаво паркчето Simple Smile Сега май покрай избори за се активизирали всички кметове  hahaha И при нас тук направиха още една градинка, старите ги стегнаха, в новия квартал където ще се местим направили и там две Simple Smile Ех искам всяка година да са избори  Wink

СОФИЙСКИ МАМИ ХАЙДЕ НА ПРОТЕСТА НА 16.04  ОТ 10.30 НА МОСКОВСКА 33 ПО ПОВОД НЕДОСТАТЪчНИТЕ МЕСТА В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ И ЯСЛИ

Аз съм там  Peace Активизирала съм и всичко майки от квартала Simple Smile

Гале гледам и вас същата треска ви тресе Simple Smile Ама ви сте по напред с маТрЯла Simple Smile давай снимки на ХапаРтаментА да гледаме  Party

Приятен слънчев и усмихнат ден ви желая   bouquet

# 272
Заповядайте в
новата
празнична тема!!!

Общи условия

Активация на акаунт