,
Първите стъпки на таткото
Голямата книга на мама и татко
Майчинството
Чакам Бебе, Имам Бебе DVD
Училище за млади родители + DVD с видеокурс
Правилният начин на хранене според кръвната група на майката и бебето
Бебето: От глава до пети
Бебе: Начин на употреба
Близо до бебето
За всичко са виновни хормоните!
Бебето и бракът – какво ще се промени?!
Баба каза така...
Майчинство за безработни 2
Стипендия за майки студентки редовно обучение - тема
Прехвърляне на майчинство
Указания за предлагане на вода на кърмачетата
Как да разположим бебето за кърмене?
Царството на Бу
Кърменето като начин на живот- Хедра
Блогът на Айла- Кърменето на близнаци
Хранене с Адаптирани млека и захранване на бебетата
Справочник: Пюрета
Справочник:Каши
Справочник: Бебешки бисквити, бишкоти, сухари
Справочник: Сокове
Справочник: Йогурти, плодови и млечни десерти
BG-Mamma и Ла Лече Лига България.
Всички въпроси, свързани с КЪРМЕНЕТО, може да задавате директно тук,
в темата към ЛЛЛ или към някой от нашите консултанти skrech или Aidin
За да се улесни комуникацията, моля да маркирате въпросите към тях в червен цвят, който се откроява ясно. Това ще ви гарантира навременен и бърз отговор!
Заповядайте на ЛЛЛ безплатни лекции за кърмене и захранване и на кърмачески срещи за бъдещи и настоящи майки в много градове! Програмата може да видите ТУК. Още актуална информация за събитията, организирани от Ла Лече Лига България, вкл. за евентуални промени на графика, може да следите също на сайта на Ла Лече Лига, както и на страниците на ЛЛЛ и Бебешко кафе във Фейсбук:

Обаче сега гледам в един китайски сайт еднио телефони, така леко качествено намалени и може да го изненадам за рожденния му ден, ако пристигнат за месец. Обаче от към техника съм вече гола вода, та ако някой им разбира на телефоните, ще съм благодарна на малко помощ и съвет.

Че иначе, какво се получава. Да отиде пребитата съпруга в полицията и да заяви: ами аз сама съм си виновна, то аз го предизвиках...
. За спането не мога да помогна, вече не храня нощем, но пак се събужда понякога, без да плаче - давам бибата и го изчаквам да си заспи пак. През деня понякога го взимам малко на ръце, за да заспи по-бързо, но взе да ми натежава.
, но който си има грижовен батко - да го храни с шишето 
Това ни беше компютърстването и то не на компютър ами си пишехме програмите на лекции
Освен, да създадеш някой свой хибрид, а аз ще ти намеря продавачи за модела по цял свят и ще се нагуша с комисионни
Голям кудош!
След мен върви да гаси коледните лампички да не харчело тока (забележете, че АЗ го плащам този пусти ток), спрял ми е климатика в кухнята и коридора и аз водя детето (голо) към банята и в коридора е адски студ бе
а тук в България, но пак в ол инклузив
но пък пролетната екскурзия из страната е готова
Ще почвам стажа, за какво учих тия 4 години в университета..
А и обожавам да съм с нея... Всяка вечер е в леглото и я побърквам от целувки, а тя се задава от хилеж... Е, в тоя момент как ми пълни сърцето от щастие, че представа си нямате...