Мисти, тъй, чешмяна вода давам. Вече от седмица, може би, не се е посрала.
Сега разбрах какво е едро бебе, да не й е развален кантара как 10кг? Близначе те тук вече не можеш да се класираш
Черпя за 5-я месец!
Не пиша, защото повечето пъти постовете ми се оказват скучни и определено няма интерес към тях
Та поне да не пълня темата с излишни неща. Иначе Маги ми е много добро детенце, няма да я хваля много, за да не ме опровергае в бързината
Аз си ходя на лекции и така...нищо ново.

Че поне да имаме финанси...

да не се отчайва сестра ти , така е трябвало да се случи.Аз също имах мидсед , но 2 месеца след това бях вече бременна с малката принцеса. Въпроса е човек да не пада духом и когато е готов се получава.
теста, от 3.30 сутринта сладки , сега пък тесто за пица .Добре оформям задни части , дано бебето да спи тази нощ от тази хранителна кърма, която произвеждам
Бая трудоемко ми излезе нейното гостуване.Имах си дето си имах 2 бебета,та и с нея станаха 3.По цял ден готвех,чистех,прибирах,сервирах,отсервирах,перални пусках,простирах,дете хранех,оригвах,преобувах,къпех,занимавах....Питате се,а свеки какво правеше?Ще ви кажа.Раздаваше акъл!Нали си го има в изобилие жената,та и на нас по-ощетените раздаваше.Ей,голяма компетенция ви казвам!Всяко изречение започваше с "Едно време..." 
(макар,че вече би трябвало да сме я научии на гърненце,но нейсе калпава майка съм) 

Който изтеглли бебе-се сдоби с бебе,който кола-си купи кола,който екскурзия-пътува.Че даже и къщата се сбъдна!На мен се падна късмета.Е не бях най-късметлийка,но пък останалите получиха каквото си бяха изтеглили.Не знам дали защото тогава съм била бременна или по пинцип си ми е съдбовна ръката,но който иска може да заповяда тази година да хапне едно парченце от баницата ми и да види какво ще му се падна.Гарантирам сбъдване!