По-после ще ви прочета подробно.Леля няма да съм. Сестра ми е в Тина Киркова за аборт. Мисед.
До после.
Много съжалявам.... Дано твоята история се повтори при нея- след мисед, да си има детенце. Прегръщам те.

Гушка и не се предавай, винаги има възмездие
Много съжалявам за детенце, вероятно си се изплашила много
надявам се, че сега е по-добре.
Предполагам, че така търсят внимание. За съжаление при нас от симулация си прерасна в жива кашлица 
Аз за момента май съм доволна от всякакви марки, пропускат ми само зелените памперси, никои други. Предполагам, че си е до дете, тяло и прочие.
Дано да оздравява бързо и да не преживчваш повече висене по болници
между другото май точно преди една година се запознахме с теб 

Имаше доста селяни (но не като географско понятие) селски пръчки и пияници. Пийнахме с жената на кмета една бутилка уиски (разделихме си я) и се прибрах. заварих Бобето насран до ушите, спящ при свекитата. Качих го веднага на нашия етаж и хубаво го почистих. Не ги бива много в гледането, ама то е ясно, че аз винаги ще имам забележки. Свеки ми носеше ядене в леглото, каза че съм майка с дете и не бивало да слизам на долния етаж да се разкарвам. Та и рум-сервиз си имах 

, всяко зло за добро, ще се опряват нещата!
Вероятно заради него е и проблемът със сученето. Сега вечерта сука добре.
. Агнес, записала съм бонбонките и обезателно ще ги направя.

.
може и да го отложа с ден, два - да видя какво ще става с тези зъби.
че януари се правеха ранните резервации. 
дано скоро пак да ни се похвалиш с добра вест покрай нея!
Ще видиш, че лелинството няма да ти се размине.

До сега я мих и прах. Но пък всичко й работи и съм доволна!
Колко сладко, вече си чула "мамо"!
А също, нека и крепкото здраве да се установи трайно в цялата ви рода - имате нужда от него!
В момента животът на децата е ужасно, просто отвратително ужасно обездвижен и позата "въпросителен знак" заема минимум 60% от ежедневието им (на ученици). Горещо се надявам, когато днешните 5-6 месечни порастнат, нещата да са променени, но едва ли - по-скоро това е утопия... Възглавницата само благоприятства за гръбначни изкривявания и други ортопедични проблеми. За здрав човек тя въобще не е нужна. Аз самата съжалявам, че започнах да ползвам възглавница, но това стана заради дисковата ми херния.
Трудно е да го опиша, но. Когато се придърпват лепенките (от гръбчето към коремчето) се прави едно пълно изтягане на памперса откъм гърба, а после се прилепват на еднакво ниво лепенките - трябва да са хем по средата на лентичката за залепване, хем да са срещуположни. И е важно да са (почти) една до друга - да се срещнат и докоснат. Ако това срещане не стане, може би размерът трябва да се смени с по-голям. Това слагане наистина не оставя никакви пролуки между тялото и памперса дори когато детето се движи. Опитайте, може би да правите моята грешка...

Явно, защото е леко киселичък, бебка му се кефи и прави маймунски звуци, когато го види
Аз още не мога да придобия ориентация колко грама се изяжда в храна. Или се има предвид не грамове, а милилитри? С шишето ли мерите?
и без това моята бебка закъсня и е юлче. Много ви се радвам на активността тук
. Та да се включа с проблем, ако въобще има отговор. Как спят вашите бебета ? Моята София не заспива сама, все трябва да я разнасям на ръце / а вече таака ми тежи/ или най-малко да я гушкам легнала до мен. От около месец се буди посред нощ поне веднъж за кърмене, после приспиване , гукане поне още час ... много съм уморена.Почнах захранване, вечер пробвах с АМ, снощи в 23 ч изпи мляко + оризово брашно / това някакъв продукт от Bimbosan/ имах мостра и пробвах, уж за често будещи се бебета,но не помогна ,в 3 беще будна ,аз не можах да заспя и пека сладки
давайте идеи ,защото още спи между нас на спалнята.....
Намачкай Юли от мене, пък на лято може да направите една разходка до Русе и да си го намачкам на живо 
Трябва да излезеш в 45-дневния болничен преди детето да е направило две години (може и няколко дни преди това). Тогава няма да ти изчисляват ново майчинство, а ще ти дават това, което вземаш в момента.
Надявам се много скоро пак да се похвалиш. Навремето доки ми каза, че тези неща се случват много по-често на жените, на които им е за първи път и няма обяснение защо е така. Но пък, каза тя, успокоителното е, че може да забременееш, всичко друго ще се оправи.