ЮЛСКИ бебета - тема 9

• 29 723
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Честито Рождество на всички!!! Да сте живи и здрави и вие и семействата ви!

Кажете ми могат ли да се сменят 3 памперса в период от 5-10мин. Смених единия защото мина време от сменянето на предния и мислех да хапваме после. След като го смених Алекс се наака....та смених наакания, за да може да яде спокойно...почнахме да ядем и тя отново се изака, та сега ще сменя и третия Simple Smile Голям майтап сме.....а малката в момента играе с едно музикално пияно с животни, плодове и песнички, което й подариха....разкарва го из ръцете си и то свири в зависимост от това какво е успяла да нацъка....
Нямам търпение тия дни да дойде бънджи центъра да я видим ще скача ли и ще се радва ли...та поне да не ми е нон стоп в ръцете..... А искрено се надявам да й хареса да стои и в столчето за хранене, та да може поне една вечер да ядем с татито едновременно на масата, а не на смени....

# 661
Мисти, няма да мога да помогна. За съжаление не са продавали перални. Може да звъннеш в пан сервиз да видиш дали не могат да помогнат.
Таничка, като те чета .. все едно пишеш за мен с първото дете... мен бънджито ме спаси и после като започна да лази. Стисскам палци да се радва и да ти олекне малко.

Ох таз моята девойка не спира да мрънка, едва спи... реве скимти на сън. Ужас е. Да излизат тези зъби че ми писна

# 662
Момичета ,честиа Коледа ,да сте живи и здрави ! МНого послушни бебета ви желая  Hug Hug
При нас мина всичко гладко засега.На Бъдни вечер си бяхме у дома ,ядохме на смени ,защото малкия дзвер  не дава да го оставим  ooooh! ooooh!Все е недоволен ,все нещо мрънка ,все нещо иска.Ето го  и сега недоволства до мен.Спал е ,ял е ,не го боли корем ,изходил се е и пак не всичко му е наред.Иска да го гушна и да стоя права  #Crazy
Учудващо за мен ,подаръците за Тони се харесват.Е,баткото си играе предимно с тях,но и бебчо се заглежда.Получи един музикален телефон,2 китари ,които пеят песни ,меки топки за игра ,едно пак гумено кубче за смучане ,дрешки...Майка ми направи най-хубавия подарък - взела им е еднакви анцузи  за пролетта ,сигурно ще са много сладурски Blush
Аз не спирам да готвя.Много ми е странно някой като каже ,че сАрмите от КОледа ги ядат до Нова година.Въпреки ,че ходихме на гости и на двете баби ,нямам ден без готвене ,просто изяждаме всичко.Големи свинчоци ще излезем ooooh!
Тони никак не е по яденето ,за 2 седмици само венъж е изял цяло пюре.Днес пак тиква ,но полочин бурканче ,после взе да реве.Да започва да се храни поне нормално,пък то спането оправия няма Confused Confused

# 663
Мисти какъв да е подаръка? Пари! И вече съм на ръба да им ги върна. Тая година ми завършва ужасно и имам една буца заседнала на гърлото дето искам да я изтръгна от там. Искам да изкопая една дупка и да излея всичко, което ми се събра през последните два дена. Честно до сега толкова обдена и огорчена и наранена не съм се чувствала. Ще ми мине... и това, поредното.

И мен ме четът, че и ме и коментират, но хич и не ми пука. Писнало ми е от всичко вече. Хора дето си нямат личен живот и се ровят в живота на другите.

Не искам от никого нищо. Винаги съм искала сама да се оправям и да съм независима и до определена степен го постигнах. Незнам защо хората си мислят, че могат да се бъркат в живота ми, да ми държат сметка и да изискват от мен. И да си мислят, че аз искам нещо от тях. Нищо не искам. Не съм алчна нито за пари, нито за имоти.
Честно ви казвам много ми се насъбра. Хващам един химикал и почвам да зачерквам хора от моя живот. Приятели, роднини, който хвана. Писна ми!

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 17:42 от agnesana

# 664
Агнес - мила  Hug Hug Щом си пламнала така,със сигурност си насъбирала доста време и сега чашата е преляла. Много са грозни тези семейни казуси с имоти и чудеса. Сипи си едно винце и майната му на всичко.... Не се тормози....нервите никой няма да ти върне. Боли,когато получаваш такива шамари от роднини....но не се поставяй на тяхното ниво. Горе главата...Нова година,нов късмет.

# 665
  • varna
Весела Коледа, мами и бебета! Само да сме живи и здрави, другото майната му!
Агнес Rolling Eyes Наистина най-доброто е да ги зачеркнеш и край - аз така на едната прабаба (на тати майка му) изобщо вече нито й говоря, нито й се обаждам, и тя на мен не смее. Ми последния път какви олигофренщини ми наговори, ужас, а сега дори не се обади да си честити правнучето - еми сори! Майка ми я търпи и се оправя, аз не мога #Cussing out
На Ема нещо й стана днес, сутринта не спа, следобед дремна точно 30 мин и през останалото време както си играе, хем сменена и нахранена, почва да реве, ама рев ви казвам къса се - чудя се може ли да е от обедното броколи  newsm78 Ама пък си изяде цялото бурканче с голям кеф. Засега само моркова не ще категорично, всички останали пюрета са й вкусни. В тази връзка да питам - колко време ги държите на водна пара? Аз все не успявам да уцеля - или са още не съвсем втечнени и не може да ги преглъща, или пък водата става прекалено гореща и пюрето твърде течно и вряло за даване  newsm78
Данче, ние ядем едва след като беба заспи в 6-7, то иначе няма шанс ни да се наядем, ни нищо.
Таничка, и Ема го прави тоя номер, тъкмо й сменя памперса, защото е много пълен и мрънка, тя го нааква и айде наново - редовно така става. А и за бънджито да ти кажа - вчера взехме тоя тип плей център на фишър прайс - ами с различен успех седи вътре, интересни са й джаджите, ама нали върви малко дребна и не стига баш до долу, та не се сеща сама да се залюля, трябва аз да я побутвам и много бързо й омръзва - ама поне отвреме навреме ми е отмора за ръцете и гърба. Дано при теб има по-голям успех.

# 666
Хера ,Танче ,радвайте се ,че акат децата ,че и другата крайност е много кофти.
КАто не е вършил работата Тони и през нощта става да пръцка ,напъва се ,мирише ...ужас ви казвам Mr. Green
Агнес ,много мъчно ми стана Sad Ти си толкова отзивчива ,усмихната и ....толкова си добричка с всички нас,че не мога да повярвам ,че някой би се държал зле с теб Sad ТИ не заслужаваш подобно отношение.Дано да успееш да преглътнеш и да забравиш Hug

# 667
Момичета, дали е възможно бебе да симулира кашлица. Ники кашля от вчера, едно като подкашляне от време на време. Сега и Стефи почна. Не са болни, в понеделник ще ги заведа при личната, но се чудя дали има бебе, което се е научили да кашля и го е повтаряло, понеже му е интересно.

Имаме обрив и на двамата, ситни пъпчици и се чудя дали е от:
1. Жълтък (но съм давала преди седмица и нямаше реакция);
2. Ядох 2 мандарини;
3. Ядох джинджифилови сладки, в които има мед;
4. Претопляне - излизаме с космонавтите и с чувал за количка, а времето се позатопли;
5. Едно пюре на Хип, Лека нощ, което е с банан, безглутеново, с мляко, което е подходящо за кърмачета;
6. ядох повечко шоколад, но и преди ми се е случвало да похапвам;

# 668
M-tina,  Ева кашляше нарочно, а и много мами споделиха, че и техните бебета го правят. За обрива - може би е комбинация от няколко фактора, нито има кило мед в сладките, нито пък си изяла една кофа шоколад, но 2те в комбинация може да са причина. За пюрето и жълтъка не мога да се изкажа, не съм започнала да захранвам и нямам наблюдение.

Данче, вие още ли се мъчите с това акане ? Съчувствам искрено!

# 669
Агнес, ти никога не си звучала така! И на мен ми стана мъчно, като прочетох, че си толкова обидена. Дано да отмине, дано да си простите. Моят съвет е да не се връзвате на възрастните хора. Често поизкукуригват, а и няма да са винаги край нас.

М-тина, аз ям по 1 кг мандарини на сядане, а вече дадох и сок от мандарини. Течният шоколад ми беше менюто след раждането. Все пак всеки организъм е различен. Не знам с претоплянето как стоят нещата, лятото си беше голяма жега, но пъпки не съм виждала.

Театралното покашлюване също ме вълнува и кога трябва да се притесня от кашлица.

Мъхче, много ми стана лятно, романтично и морско от твоите медени строфи. Браво!

# 670
  • Перник
Честита коледа на всички мами и бебоци
Малко със закъснение черпя всички за именния ден на Ицко.
Честит имен ден и на днешните именяци

При нас празниците минаха с много хора, подаръци и веселба.Сега за нова година сме решили на село на спокойствие да сме си

Днес бяхме на консултация. Взеха му кръв от пръсрчето (много плака милия) , урина и ваксина. Вече тежи 7.500 и 66см.

# 671
 Hug незнам какво щях да правя без вас  Hug Много ви обичам всичките. Аз, че съм крива слива спор няма, но просто наистина ми преля чашата. Как да е. Ще мине.

Зар се беше научил да имитира дядо си и да кашля като бебе. Не помня вече колко голям беше, но беше на месеци. Беше много смешен.
Обривът може да е и от мандарини и от шоколад. По съм склонна да вярвам на първото. От мед не е със сигурност. Мандарините в БГ са пръскани, боядисани и отвратителни. Ако си намерите гръцки мандарини, няма да сбъркате, но да са ви донесени от там. Тука ядем боклуците на Европа.

Хера аз вече зачеркнах няколко роднини и то ги зачеркнах окончателно. Не обичам подмазвания и лицемерие. Като имат да ми казват нещо, нека ми го кажат в лицето. Сега ми е супер странно примерно как леля ми звъни на майка ми по случай раждането на моя син и по случай рожденния ден на моя син и т.н., но честити на майка ми, не на мен. Супер смях ме напушва. Лошото е че списъка ми расте.

Имах гости тази вечер и моя син от глезотия си сцепи главата. Не е истина колко кръв може да шурти от една глава. Незнайно как, но и аз имам кръв по мен от него. Спряхме я, но сега главата му стой буквално като срязана. Ей така си беше сцепил вежата три пъти на едно и също място и колко кръв изтече  ooooh! Няма скука, трябва да ни е весело.

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 23:47 от agnesana

# 672
Агнес,  Hug. Седни, направи си едно списъче с + и -, претегли хубаво нещата и режи.

К. се научи да кашля като не му обръщам внимание. Много правдоподобно го прави. Няма темперетура и спи спокойно, което ме поуспокоява.

Според мен обрива се дължи на мандарините. К. се обрива около устата, но си мисля, че е от голямото лигавене и бъркане в устата по цял ден. Сутрин обрива изчезва.

С яденето нямаме никакъв напредък, дори напротив. Картофеното пюре категорично отказва да го яде.  Tired

# 673
Привет и от нас.
"малечко-палечко" вече е 8кг, 68см и днес най-накрая приключихме с двойните ваксини - последния пентаксин, че първата доза я закъсняха с месец. Аз още съм в шок след консултацията - питахме докторката какво да правим с пишончо, че ни изглежда много малка дупчицата и ни е страх да не се затвори и тя уж да ни покаже и като го дръпна и оголи... лошо ми стана. Цял следобед ми е пред очите бедното.  Cry
А при докторката беше мега лудница - 4 бебета за консултация + 2 деца и още няколко възрастни. Бебетата ни вкараха 2 по 2. Другото с нас беше едномесечно фъстъче - 3.8 - едно мъничко, слабичко, не може да си държи още главата и само плачеше - направо не ми се вярва вече, че и нашите бяха такива мъничета.
АгнесHug . Съчувствам ти. Много е гадно да се караш с роднини, особено по празниците. А разправиите за имоти и пари са грозна работа.... Rolling Eyes Опитай се да не си го слагаш на сърце и да не се натоварваш заради тях.
М-Тина, честит имен ден на пъпеша! Чид и на всички останали именници - малки и големи. Да са живи и здрави и с гордост да носят името си.
Нашият беше именник по Коледа, ама май ще му се размине празнуването на именния ден - баща му се е зарекъл да няма по два подаръка.
Близначе, за женската баня имам предвид. То това за мен и сега би било шок, ама аз съм си свенлива и срамежлива от мънинка.
За пюренцата и мазнината - днес и на нас ни каза докторката да слагаме масло  Shocked освен това да слагаме и захар  Shocked Shocked а плодови да сме купували само бг, за да нямало цитруси в пюренцата, ако са вносни...

# 674
Агнес напълно те разбирам,при нас е същото само,че татко е изпокаран с братята си заради имоти,но на мен не ми пука и си говоря с всичките-струва ми се много тъпо,да се сърдиш на някого с когото не си се карал.Аз съм си купила жилище,това,че на село ще ми оставят една или две къщи за мен е без значение,но не и за другите. Cry

Това лято докато кърмех ме заболя гърло и за да не пия лекарства ядох мед и Елито доста се беше поизринала,но от сладки с мед не мисля,че ще стане нещо.

Плодово пюре давам,когато видя,че нещо се затруднява с акането,но редовно не.Жълтък слагам по половин в зеленчуковото,което го приготвям аз,а месното го купувам.

Общи условия

Активация на акаунт