Кажете ми могат ли да се сменят 3 памперса в период от 5-10мин. Смених единия защото мина време от сменянето на предния и мислех да хапваме после. След като го смених Алекс се наака....та смених наакания, за да може да яде спокойно...почнахме да ядем и тя отново се изака, та сега ще сменя и третия
Голям майтап сме.....а малката в момента играе с едно музикално пияно с животни, плодове и песнички, което й подариха....разкарва го из ръцете си и то свири в зависимост от това какво е успяла да нацъка....Нямам търпение тия дни да дойде бънджи центъра да я видим ще скача ли и ще се радва ли...та поне да не ми е нон стоп в ръцете..... А искрено се надявам да й хареса да стои и в столчето за хранене, та да може поне една вечер да ядем с татито едновременно на масата, а не на смени....

Ама пък си изяде цялото бурканче с голям кеф. Засега само моркова не ще категорично, всички останали пюрета са й вкусни. В тази връзка да питам - колко време ги държите на водна пара? Аз все не успявам да уцеля - или са още не съвсем втечнени и не може да ги преглъща, или пък водата става прекалено гореща и пюрето твърде течно и вряло за даване
Ти си толкова отзивчива ,усмихната и ....толкова си добричка с всички нас,че не мога да повярвам ,че някой би се държал зле с теб